Auala e mumu ai musika i le disk

I le taimi lava na uma ai ona faʻapipiʻi le polokalama faʻaogaina o le Windows 7, o nisi tagata e matauina e le galue le latou komepiuta i le USB-ports. Sei o tatou vaʻavaʻai i laasaga e manaʻomia ona fai ina ia mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi masini i PC e faʻaoga ai le faʻasalalauga o loʻo i luga.

Auala e faʻafouina ai le fesootaiga USB

O le a tatou vave matauina o lenei tusiga o le a talanoa e uiga i se faafitauli faapitoa pe a uma ona toe faapipiiina, toe faʻaleleia poʻo faʻafouina le Windows 7, o lona uiga, e uiga i le tulaga pe a lelei mea uma aʻo leʻi faʻapipiʻiina le masini faʻaoga, ma a maeʻa ona faia nei taualumaga ona taofi lea o le galue. O le a tatou le toe faia i isi sese sese e fesootaʻi atu i le mea moni e le o vaʻaia e le komepiuta le masini USB. O se lesona eseese e tuuto atu i lenei faafitauli ile luga ole laupepa.

Lesona: E le o vaʻai le Windows 7 i masini USB

O le faafitauli tatou te suesueina e lua mafuaaga autu:

  • Le lava o avetaavale talafeagai;
  • Faʻasalaga le saʻo i totonu o le tusi resitala (pe'ā uma ona faʻafou Vista i le Windows 7).

O le a tatou talanoa e uiga i auala patino e foia ai.

Metotia 1: Faʻalupega USB

O lenei fofo e talafeagai i le na o le tulaga ua e faʻaleleia ai i le Windows 7 faʻatasi ai ma se masini faʻaogaina muamua. I le taimi lava e tasi, o faʻamaumauga i totonu o le resitalaina o le polokalama e uiga i fesoʻotaʻiga muamua o masini USB, lea i le OS ua faʻafouina e sese, e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli i nisi taumafaiga taumafaiga. I lenei tulaga, e tatau ona tape uma faamaumauga o fesootaiga muamua. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le USB Oblivion utility, lea ua fuafuaina faapitoa mo lenei faʻamoemoe.

Aʻo leʻi faia soʻo se faʻaogaina o le resitalaina o le polokalama, matou te fautuaina le fatufatuina o se mea e toe faʻafoʻi ai le avanoa e toe faʻafoʻi ai i le tulaga o taunuuga le faʻamoemoeina o le faʻatinoga.

Download USB Oblivion

  1. Aveese le siaki-siaki-siaki ma tafe le faila i totonu, e fetaui ma le bit o lau OS.
  2. Ua faʻaalia le faamalama o le polokalama. Tape ese uma mea komepiuta mai le PC ma alu ese isi polokalama uma (pe'āfai o latou tamomoe), pe a uma ona faʻasaoina faʻamaumauga. Siaki le pusa i tafatafa o le igoa. "Faia le faamamaina moni". Afai e te le faia lenei mea, e le tupu le faamamaina moni, ma e na o se simulation o le a faia. E lata i isi mea uma, o faʻamaonia e seti ona o le le mafai ma e le fautuaina e aveese. Ona e lolomiina lea "Faamama".
  3. A maeʻa lenei mea, o le a amataina le faʻamamaina, a maeʻa ona toe amataina loa le komepiuta. I le taimi nei, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi masini ma siaki le faʻatinoina oa latou fegalegaleaiga ma le komepiuta e ala i le USB-protocol.

Metotia 2: Microsoft USB Troubleshooter

O Microsoft o loʻo i ai lana lava lava mea e faʻaaoga ai le USB troubleshooting tool. E le pei o le aoga muamua, e le mafai ona fesoasoani e le gata i le maeʻa ona faʻatulagaina o le masini faʻaoga, ae i le tele o isi tulaga.

Download Mea e Faʻafitauli ai

  1. A maeʻa ona sii mai, taʻalo le faila lea e taʻua "WinUSB.diagcab".
  2. O le a tatalaina le faamalama meafaigaluega. Kiliki "Lisi".
  3. O le aoga o le a suʻeina faafitauli e faigata ai ona faʻafesoʻotaʻi e ala i USB. Afai e maua, o le a faasaʻo faafitauli.

Metotia 3: AvetaavalePack Solution

A uma ona tuʻuina le Windows 7, e mafai e lau komepiuta ona le mafai ona maua ma faʻaliliu atu faʻamatalaga e ala i le protocol USB ona o le le lava o avetaavale talafeagai. Ae maise lava o lenei tulaga e masani lava ona maua pe afai e faʻapipiʻi i luga o PC PC poʻo le komepiuta ia Fesoʻotaʻiga 3.0. O le mea moni, o le Windows 7 na atinaʻe aʻo leʻi amataina lenei faʻatulaʻaga. Mo lenei mafuaaga, i le tusiga autu o le OS faʻasolosolo ina ua maeʻa ona tuʻuina atu, ua le o iai ni avetaavale talafeagai. I lenei tulaga, e manaʻomia ona faʻapipiʻi.

O le auala pito sili ona faigofie e foia ai lenei faafitauli, pe afai ei ai sau disk faatasi ma avetaavale talafeagai. I lenei tulaga, e naʻo le manaʻomia ona tuʻuina atu i totonu o le taʻavale ma faʻapipiʻi mea o loʻo i totonu o le komepiuta e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻaalia. O ports USB o le a toe faʻaleleia. Ae o le a le mea e fai pe a fai e le o iai le vaʻa tatau? Gaoioiga e tatau ona faia i lenei tulaga, matou te mafaufau i le isi.

O le galuega sili ona faigofie e foia ai o le foia lea ma le fesoasoani o polokalama faapitoa ua fuafuaina e saili ma faʻapipiʻi avetaʻavale o loʻo misi i luga o le komepiuta. O se tasi o tusi sili ona lelei i lenei vasega o le DriverPack Solution.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. A faʻagaoioia, o le a faʻataʻitaʻiina loa le faiga mo masini fesoʻotaʻi ma iloa ai avetaavale ua misi.
  2. Faasolo le faamau "Faʻatonu le komepiuta".
  3. A maeʻa lena, o le polokalama lava ia o le a faia se mea e toe faʻafoʻi ai pe a faia se mea sese i le taimi o le seti process poʻo e te manaʻo e toe foʻi atu i tuatusi tuai i le lumanaʻi.
  4. A maeʻa lena, o le a faʻatinoina le faʻatulagaina o avetaavale ma le setiina o isi vaega o le PC.
  5. A maeʻa le faʻatinoga, o le a aliali mai se savali ua maeʻa uma tulaga talafeagai ma ua faʻapipiʻi le avetaavale ua misi.
  6. O lea e tatau ona toe toe amata le PC. Kiliki "Amata". Le isi, kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga tafatolu i luga o le itu taumatau o le ki "Taofi". Kiliki Toe toe fai.
  7. A maeʻa toe toe faʻafouina, e mafai ona e siakiina pe o loʻo faigaluega ai ports o USB pe leai foi.

Lesona: Faʻatonuina avetaavale i lau PC i le AvetaavalePack Solution

Metotia 4: Faʻatulagaga avetaʻavale Tusi

O avetaavale talafeagai e mafai foi ona faapipiiina e aunoa ma le faapipiiina o isi masini komepiuta e faamautinoa ai la latou sailiga. Ae mo lenei mea e tatau ona e togiina sina mea itiiti.

  1. Kiliki "Amata". Saini "Lisi Pulea".
  2. Alu i "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le lisi o meafaigaluega "Faiga" kiliki le mea "Pule Sili".
  4. O le faʻamatalaga o le a faʻaalia "Pule Sili". I totonu o le tatala tatala o se lisi o ituaiga ituaiga masini o loʻo fesoʻotaʻi nei i lau 'upega tafaʻilagi poʻo le komepiuta komepiuta o le a tuʻuina atu. Kiliki i le igoa o le kulupu. "Pule o le USB".
  5. O loʻo lisiina se lisi o mea. E tatau ona e maua i le lisi se tasi o mea nei:
    • Generic USB Hub;
    • USB root hub;
    • USB Root Controller.

    O ituaiga nei o taulaga. O le lisi e ono aofia ai se tasi o nei igoa, ae mafai ona tuʻuina atu i ni nai taimi, e fuafua i le numera o USB-outlets i lau komepiuta. E ui lava i lenei, o le taualumaga ua faʻamatalaina i lalo e lava lea e faia i se tasi o mea tutusa tutusa, talu ona faʻapipiʻi avetaavale i luga o le komepiuta mo ports uma lava o le ituaiga. Afai ei ai ni igoa eseese o elemene mai le lisi o loʻo i luga, ona tatau ai lea ia te oe taitoatasi ona faʻaoga eseese.

    O lea ia kiliki-lelei (PKM) i le meataitasi igoa ma filifili mai le lisi "Meatotino".

  6. O le a tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e kiliki i le igoa o le igoa. "Auiliiliga".
  7. A maeʻa i totonu o le fanua "Meatotino" filifili mai le lisi e aliali mai "ID ID". I le eria "Taua" O le ID ID o loʻo faʻaalia, o lona uiga, i la tatou tulaga, le port USB.
  8. O nei faʻamatalaga e manaʻomia ona faʻaolaina. E mafai ona tusia pe kopiina. Ina ia faia le filifiliga lona lua, kiliki PKM e ala i mataupu a le eria "Taua" ma filifili mai le lisi "Kopi".

    Faʻalogo! O le mea sili, pe a uma lena, aua le kopiina nisi faʻamatalaga seʻia maeʻa le taʻavale e suʻe ai avetaavale talafeagai. A leai, e naʻo le suia o le faʻamatalaga i totonu "Laupapa laupapa" e uiga i ID avetaʻavale ma faʻamatalaga fou. Afai e te manaʻo e kopiina se isi mea i le faagasologa o le faʻatinoga, ona e faʻapipiʻi loa lea o le faʻamatalaga mai le matala o meatotino Tagalaʻau poʻo i totonu o soʻo se isi lava faila faʻamaumauga. O le mea lea, pe a manaʻomia, e vave ona e kopiina.

  9. O lenei e mafai ona e alu saʻo i le sailia o avetaavale talafeagai. Tatala se mea e siakiina ma alu i se tasi o lauiloa sili ona lauiloa ile avetaʻavale i le initaneti - DevID poʻo le DevID DriverPack. E tatau ona tietie atu i le saʻiliʻiliga o le 'upega tafaʻilagi le faʻamaumauga na e kopi muamua, ma kiliki le ki e amata ai le sailiga.
  10. A maeʻa lena, o le a tatalaina iuga o le lomiga. Filifili le filifiliga e fetaui ma lau 'auʻaunaga (i la tatou tulaga, Windows 7) ma lona loloto (32 poʻo le 64 bits), ona kiliki ai lea.

    Afai e te faʻaaoga le DevID DriverPack auaunaga, ona e manaʻomia lea e faʻamaonia le igoa o le OS ma le loloto aʻo leʻi amataina le sailiga.

  11. A maeʻa ona e alu i le itulau o le avetaʻavale, ave i ai, pe a manaʻomia, tatala mai le upega tafaʻilagi ma taʻavale i luga o le komepiuta, mulimuli i musumusuga o le a faʻaalia i le mata. A maeʻa ona toe faʻafouina le PC, o le faafitauli o vaʻaia a USB e tatau ona galue. Afai e le tupu lenei mea, ona vaʻai lea mo le faʻapogai o le faafitauli i faʻamaumauga le saʻo o le lesitala, e pei ona faamatalaina i luga.
  12. O loʻo i ai se isi filifiliga e faʻasili ai avetaavale talafeagai - fai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o USB e faʻapipiʻiina i lau PC. Ae i lenei tulaga, e tatau lava ona e iloa le tuatusi o lenei punaoa Initaneti, faʻapea foi ma le igoa tonu ole mamanu.

E lua mafuaʻaga autu e ono le mafai ai e le ports USB ona galue pe a uma ona faʻapipiʻi le Windows 7, e ui lava aʻo leʻi faia lena mea masani. Muamua, o nei faʻamatalaga sese i le resitalaina o le komiti ua totoe mai le OS tuai, ma le lona lua, o le le lava o avetaavale talafeagai. O nei faafitauli uma e foia i le tele o auala, lea na matou faamatalaina auiliili i lenei tusiga. O le mea lea, o tagata faʻaoga, faʻasalalau i latou lava ma meafaitino, e mafai ona filifilia i se tulaga tutoatasi le filifiliga sili ona faigofie ma talafeagai mo i latou.