Faʻafeiloaʻi nofoaga faʻasalalau i le anonymoX mo Mozilla Firefox


Ua e faia se fesuiaiga i se punaoa ma feagai ai ma le mea moni e faapea o le avanoa i ai na faatapulaaina? Ae ui i lea, e tele le au faʻaoga e mafai ona feagai ma se faafitauli talitutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le sapalai o le uepisaite poʻo le pule o le polokalama ile galuega e poloka ai upega tafaʻilagi. O le mea e lelei ai, afai oe faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser, o nei tapulaʻa e mafai ona faʻasalaga.

Ina ia maua avanoa i nofoaga e poloka i le Mozilla Firefox browser, o le a manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi le meafaigaluega faapitoa anonymoX. O lenei meafaigaluega o se faʻaopoopoga i luga o le komepiuta lea e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi i le sui sui o le atunuu ua filifilia, ma suia ai lou nofoaga moni ma se mea e matua ese lava.

Vaʻai foʻi: anonymoX mo le Google Chrome browser

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le igoa anonymoX mo Mozilla Firefox?

E mafai loa ona e alu i le faʻapipiʻiina o le fesoʻotaʻiga faʻaopoopoga i le pito i tua o le tusiga, pe mafai ona e mauaina oe lava. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lisi autu i le tulimanu pito i luga o Firefox ma alu i le vaega i le faamalama e aliali mai. "Faʻaopoopoga".

I le itu sao o le faamalama lea e tatala, e tatau ona e ulufale i le igoa o le add-on-anonymoX i le pa saili, ona kiliki lea o le ki Ener.

O faʻamaumauga o sailiga o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga manaʻomia. Kiliki i le taumatau o ia i luga o le ki. "Faʻamau"e amata faʻaopoopo i le masini.

Ua maeʻa ai le faʻapipiʻiina o le anonymoX mo Mozilla Firefox. O le faʻaopoopoga faʻaopoopoga, lea na faʻaalia i le pito i luga taumatau o le masini, o le a talanoa e uiga i lenei mea.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le igoa anonymoX?

O le eseʻesega o lenei faʻaopoopoga o le otometi lea e mafai ai e le galuega o se sui ona faalagolago i le avanoa o le 'upega tafailagi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te alu i se 'upega tafaʻilagi e le o polokaina e se kamupanī poʻo se faʻafoega o polokalama, ole a faʻalogo le faʻaopoopoga, ole a faʻaalia ai le tulaga "Ave" ma lau tuatusi IP moni.

Ae afai e te alu i se 'upega tafaʻilagi e le o maua mo lau IP address, o le a fesoʻotaʻi aunoa le igoa anonymoX i le faʻaufaʻailoga faʻamaonia, pe a maeʻa ona maua e le atigilima faaopoopo le lanu, e sosoo ma le fuʻa o le atunuu lea e te auai ai, faʻapea foi ma lau tuatusi IP fou. O le mea moni, o le nofoaga na talosagaina, e ui i le mea moni ua poloka, o le a saogalemu le totogiina.

Afai i le taimi o le galuega galue a le faʻaufaʻailoga e te kiliki i luga o le faʻaopoopoga i luga o le initaneti, o le a faʻalauteleina se lisi laʻititi i luga o le mata. I lenei lisi, pe a tatau ai, e mafai ona e suia le faʻaufaʻailoga sui. O 'auʻaunaga sui uma e avanoa e faʻaalia i le itu taumatau.

Afai e te manaʻomia le faʻaali o le faʻaufaʻailoga o se faʻamanuiaga o se atunuu patino, ona kiliki lea "Atunuu"ona filifili lea o le atunuu talafeagai.

Ma le mea mulimuli, afai e te manaʻo e faʻamalo le galuega o le igoa e le o igoa mo se nofoaga na poloka, ia naʻo le veleina o le pusa "Galue", mulimuli ane o le a faʻagata le galuega o le faʻaopoopoga, o lona uiga o le a aoga lau tuatusi IP moni.

anonymoX o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox web browser e mafai ai e oe ona solo ese uma faʻamau i le Initaneti. Ma le isi, e le pei o isi faʻaopoopoga VPN faapena, faatoa amata ona faʻaaogaina pe a e taumafai e tatala se nofoaga puipuia, i isi tulaga, o le a le galue le faʻaopoopoga, lea o le a taofia ai le faʻafeiloaʻi o faʻamatalaga le talafeagai e ala i le faʻamaufaʻailoga le igoa anonymoX.

Faʻafeiloaina le igoa mo le Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia