Sound Forge Pro 12.0.0.155


O loʻo i ai polokalame faʻapitoa e fesoasoani e iloilo le faʻatinoga ma le mautu o le tino, ma vaega taʻitasi eseese. O le taitaia o ia suega fesoasoani e fesoasoani e faailoa ai itu vaivai o le komepiuta pe saili foi e uiga i soʻo se toilalo. I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina se tasi o sui o ia polokalama, e igoa ia Dacris Benchmarks. Tatou amata le iloiloga.

Vaaiga lautele

O le faamalama autu o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i lau polokalama, o le aofaʻi o le RAM, le masini faʻapipiʻiina ma le kata vitio. O le itulau muamua o loʻo i ai faʻamatalaga le maoaʻe, ma o le a faʻaalia i lalo le iuga o suega ua pasia.

E sili atu faʻamatalaga e mafai ona maua i vaega faʻapipiʻi i le isi lisi. "Faamatalaga o le polokalame". O iinei e vaevaeina mea uma e tusa ai ma le lisi, pe a faʻaalia le masini i le itu tauagavale ma o faʻamatalaga uma o loʻo maua e faʻaalia i le itu taumatau. Afai e talafeagai le faia o se sailiga i le lisi, ua lava lava le na o le ulufale i le upu sailiili poo le fuaitau i le laina tutusa i luga.

O le faʻamaufaʻailoga lona tolu o le faʻamalama autu o loʻo faʻaalia ai le togi o lau komepiuta. O se faʻamatalaga lenei o le mataupu faavae o le iloiloina o uiga o le faiga. A maea le suʻega o suʻega, toe foʻi mai i lenei lisi e maua ai faʻamatalaga talafeagai e uiga i le setete o le komepiuta.

Suʻega CPU

O le galuega autu a Dacris Benchmarks o loʻo taulai atu i le faʻatinoina o suʻega eseese. Muamua i le lisi o le siakiina o le CPU. Faʻasaʻo ma faʻatali mo le iuga. I le faamalama ma le faagasologa mai le pito i luga i le nofoaga saoloto e masani lava ona aoga tele i luga o le faʻamalamalamaina o le faʻaogaina o masini e masani lava ona aliali mai.

Ole a maeʻa vave le suʻega ma o le a vave oʻo mai i luga o le lau. I totonu o se tamai faamalama, o le ae iloa ai le tau o fuaina i le tau o le MIPS. O loʻo faʻaalia ai le fia miliona miliona o faʻatonuga o loʻo faia e le PPU i le tasi le lua. O taunuʻuga o le suʻega o le a vave faʻaolaina ma o le a le faʻaumatia pe a maeʻa lau galuega ma le polokalama.

Suʻega o le mafaufau

O le siakiina o le manatua e faia i luga o le mataupu faavae lava e tasi. E na ona e tamoe ma faatalitali mo le maeʻa. O faʻataʻitaʻiga o le a umi se umi nai lo le tulaga o le faagasologa, aua o loʻo faia i nisi o vaega. I le faaiuga, o le faamalama o le a tulaʻi i luma o oe i le iuga, fuaina i megabyte mo le lua.

Faʻailoga faigata

O le mataupu lava lea e tasi o le faʻamaoniga e pei ona faia muamua i le lua, o ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, faitau poʻo le tusiaina o faila o ituaiga eseese. I le maea ai o suʻega, o le a faʻaalia foi i le isi faamalama.

2D ma le 3D sikola ata

O iinei o le faagasologa e ese si ese. Mo le 2D-ata o le a tamoe i se faamalama eseese ma se ata po o se animation, se mea e pei o se komepiuta komepiuta. O le ata o mea eseese o le a amata, o aʻafiaga ma filiga o le a aofia ai. I le taimi o le suʻega, e mafai ona e mataʻituina le fua faʻatatau i le lua ma le fua faatatau masani.

O le suʻeina o ata 3D e toetoe lava a tutusa, ae o le faagasologa e sili atu ona faigata, e manaʻomia ai nisi ata vitio ma punaoa gaosi, ma atonu e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o mea faʻaopoopo, ae le popole, o le a tupu mea uma lava. A maeʻa siakiina, o le a faʻaalia se faamalama fou faatasi ai ma iuga.

Suʻega o le faʻagasologa o le gasologa

O le suʻega aʻafia e faʻaalia ai se avega mamafa i luga o le faagasologa mo se taimi patino. A maeʻa lena, o faʻamatalaga e uiga i lona saoasaoa, suiga ma le vevela o le vevela, o le vevela aupito maualuga lea e vevela ai le masini, ma isi faʻamatalaga aoga o le a faʻaalia. I le Dacris Benchmarks o loʻo iai foi se suʻega faapena.

Faʻataʻitaʻiga sili atu

Afai o suega na lisiina i luga e le lava mo oe, ona matou fautuaina lea e vaʻai i le faamalama. "Suʻega Tetele". O le ai ai se suʻega taʻitasi o laʻasaga taʻitasi i tulaga eseese. Ioe, i le itu tauagavale o le faamalama o nei suega uma o loʻo faʻaalia. A maeʻa, o le a faʻaolaina ma avanoa mo le matamata i soo se taimi.

Mataʻituina o polokalama

Afai e te manaʻomia se faʻamatalaga e uiga i le avega i le komipiuta ma le RAM, o le numera o polokalama faʻaauau ma faagasologa o polokalama, ia mautinoa e te vaʻai i totonu o le faamalama. "Mataituina o Meafaigaluega". O nei faʻamatalaga uma o loʻo faʻaalia iinei, ma e mafai foi ona e vaʻai i le avega o taʻiala taʻitasi i masini o loʻo i luga.

Mama

  • Se fuainumera tele o suʻega aoga;
  • Faataʻitaʻiga suʻesuʻega;
  • Le faʻamatalaga o faʻamatalaga taua e uiga i le faiga;
  • Faigofie faigofie.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

I lenei tusiga, matou te iloiloina auiliiliga le polokalame mo le suʻeina o le komipiuta Dacris Benchmarks, ua masani i suʻega taʻitasi ma isi galuega faʻapitoa. I le faaputuputuina, ou te fia matauina o le faʻaaogaina o ia masini komepiuta e fesoasoani tele e sailia ma faʻaleleia tulaga vaivai o le tino ma le komepiuta atoa.

Talosaga Tacris Benchmarks Faʻamasinoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tomai komepiuta suʻesuʻega Prime95 S & M MEMETE

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Dacris Benchmarks e faigofie, ae i le taimi lava e tasi, polokalama aoga lea e faʻaaogaina e suʻe ai vaega autu o le polokalama, faʻapea foi le mataituina o punaoa ma le tulaga o vaega.
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Dacris Software
Tau: $ 35
Toa: 37 MB
Gagana: Igilisi
Version: 8.1.8728