Faʻafefea ona faasaoloto le download a le Windows Windows Movie Maker mo le Windows 7, 8 ma le Windows 10

O Windows Movie Maker o se faʻataʻitaʻiga vitio saoloto mai Microsoft, lea, ona o lona faigofie ma le mea moni na avea muamua ma se vaega o le polokalama o le Windows, na alofagia e le tele o tagata faaaoga. Ae ui i lea, i le Windows 7, 8 ma le Windows 10 e te le mauaina. O lenei tusiga o loʻo faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina le Movie Maker i faʻaaliga fou o Microsoft OS. E mafai foi ona manaia: O faifeau vitio sili ona lelei

E pei lava o le tulaga masani i lenei ituaiga polokalame, pe a e taumafai e saili le mea e mafai ona e siiina ai le Windows Movie Maker, o le tagata e faaaogaina le leai se zero e oo atu i se nofoaga e fesiligia, pe a fai e teu ai le archive o le a talosagaina oe e auina atu se SMS pe faapipii nisi vaega i se isi. Ina ia taofia lenei mea, e lava lava le liliu i le ofisa aloaia aloaia a le Microsoft i luma atu, ae o le tele lava talu ai ua aveesea lenei faatonu o ata vitio mai iina. Ae ui i lea, na tumau pea le gafatia e sii mai ai le uluai tusiata ata.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le sauina o le Movie Maker i le Rusia mai le Archive Archive

Ua aveese e Microsoft le tomai e sii mai ai le Windows Movie Maker mai le nofoaga aloaia (ma le Fusi Ata ma le tuai o le Movie Maker). Ma o le faila vitio lava e tasi, e maua i luga o tuatusi tolu mea e mafai ona faʻapipiʻiina i nisi taimi masini e le manaʻomia.

E ui lava i lea, e pei ona i ai, i luga ole upega tafaʻilagi a le Initaneti (web.archive.org, o se upega tafailagi o le Initaneti, e aofia ai aso ua mavae), o nei faila e maua (o se vaega o le teutusi o le upega tafailagi a le Microsoft): e le gata i lea, i lona tulaga muamua, talu mai lafo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, lea e sili atu ma sili atu le saogalemu nai lo le siiina mai mai tuatusi tolu.

E lava le maua o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo (na ou faia mo oe) e sii mai ai le Fusi Atafaʻi (saʻo i le faila gagana Rusia), talu ai na tuʻuina mai i le taimi ua tuanai i luga o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft, faapipii i le web.archive.org site ma filifili le aso o loʻo i ai se filifiliga faʻaolaina Initaneti.

Taʻitaʻo fesoʻotaʻiga e sii ai le Windows Movie Maker i le Rusia i luga o le 'upega tafailagi aloaia:

  • //download.microsoft.com/download/2/e/3/2e33cda0-9eea-4308-b5a6-2e31abad6523/MM26_EN.msi (Faʻasagaga ata 2.6).
  • //wl.dlservice.microsoft.com/download/1/D/7/1D7A2972-EF5A-46CF-AB3C-8767E6EAF40C/en/wlsetup-all.exe (Faʻasalalauga Faʻafiafia Windows 2012, Studio).

A maeʻa ona suʻe nei faila i luga o le Initaneti (pe afai e le o manino pe faapefea ona fai lenei mea - o loʻo i ai se vitio o loʻo i lalo) matou te maua tuusaʻo download o fesoʻotaʻiga:

  1. Download Windows Maker Maker 2.6 i le Rusia i le http://web.archive.org/web/20150613220538///download.microsoft.com/download/2/e/3/2e33cda0-9eea-4308-b5a6-2e31abad6523/MM26_RU .msi
  2. Download Movie Maker 2012 6.0 (Ata Tifaga) i Rusia o se vaega o le "O vaega autu o le Windows 2012 e mafai ona i ai iinei: //web.archive.org/web/2013011713592929//wl.dlservice.microsoft.com/download/1/D/7 /1D7A2972-EF5A-46CF-AB3C-8767E6EAF40C/en/wlsetup-all.exe

O le faʻaogaina o le muamua ma le lua o filifiliga e le faigata, vagana ai e tatau ona e mafaufau i nei manatu:

  • I le Windows Movie Maker 2.6, o le initaneti o le initaneti o le Igilisi (o le ata vitio lava ia i le gagana Rusia).
  • A o faʻapipiʻi le Windows Movie Maker 6.0 (2012) i luga o le mataitusi muamua, e mafai ona e kiliki "Filifilia polokalame e faʻapipiʻi" ma faʻamalo uma vaega e le manaʻomia, naʻo le na o le ata tifaga (ma le ata pue, e le mafai ona e teena).

Sa ou siakiina uma ia installers - i itu uma e lua, o le uluai faila mai ia Microsoft, ua manuia le faʻatulagaga, ma o le a faʻamalosi uma ia lomiga o le Fusi Atafaʻi i le Windows 10 (o lona uiga o le a latou galulue i le Windows 7, 8 ma le 8.1).

Ae ui i lea, ou te fautuaina le faʻapipiʻiina o le Movie Studio - e sili atu le lelei i le lagolago mo faʻatulagaga vitio o le ulufale atu nai lo le uluai fatufatuga ata. Ae mo lana galuega, o le ae manaomia le i ai o le NET Framework 3.5 i luga o lau komepiuta (o le a musuia oe e otometi ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi lenei vaega).

Aoaoga vitio

Manatua: Talu ai nei, na faʻaalia ai se isi kopi aloaia o le faʻasologa vitio mai Microsoft mo le Windows 10 - Film Studio mai le faleoloa o le Windows 10.

Auala e le faʻaalia e download ai le faʻapipiʻiina o le Movie Maker 2.6 ma le Faʻailoga Ata 6.0

Ina ua maeʻa le tatalaina o le Windows 10, o le vaega lona tolu o vaega o le polokalama Faʻatonuina le Faʻatonuina o le 10 (MFI 10) na lauiloa, o se faila ISO mo le vave faʻapipiʻiina o na vaega sa i ai i lomiga muamua o le OS, ae na mou atu i le vaega mulimuli. O loʻo i ai foʻi se faʻataʻitaʻiga o le MFI 7 (mo le Windows 7), ae o nei faʻaliliuga e lua e mafai ai e oe ona faʻapipiʻiina le Fusi Atafaʻi i totonu o lomiga fou o le polokalama.

O laasaga o le laasaga e faigofie - download le MFI 10 poʻo le MFI 7 ma faʻapipiʻi le ata ISO i totonu o le polokalama. Sue le faila faila mfi.exe mai luga o le pu, ona filifili lea o le Windows Movie Maker (mo lenei, tusi i le itulau 3 i le MFI 10 i le pito i lalo o le faamalama o le polokalame) ona sosoo ai lea ma le kopi manaomia o le faatonu vitio (o le vaega 6.0 foi o loo i ai le polokalame DVD Maker mo fatu se DVD mai ata ma vitio).

O se faʻapipiʻi faʻapipiʻi e amata, a maeʻa ona e maua lea o se Failauga Faifaʻailoga i totonu o lau 'auʻaunaga (pe a iai ni faʻalavelave faʻavevesi, taumafai foi e tamomoe i le tulaga fetaui). I le faʻamalamaina i lalo - o le faʻaoga 6.0 lea na faʻapipiʻiina i le Windows 10.

I le taimi muamua, o le Polokalame na le amanaiaina le ofisa na i ai lona lava ofisa aloaia, lea ua tapunia nei. Ae ui i lea, o loʻo tumau le MFI mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi: chip.de/downloads/Missed-Features-Installer-fuer-Windows-10_88552123.html (ae faʻaeteete, o le faʻapipiʻi ma le chip.de o loʻo taumafai foi e faʻapipiʻi isi masini komepiuta i luga o le komepiuta e mafai ona e teenaina).

Mai le Microsoft

Faʻalogo: O metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo mo le siiina mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft' ua le toe galue, o le pepa muamua na mou atu ia Ianuari 2017, ma lona lua, i tua i le 2016.

Mai le upega tafaʻilagi a le Microsoft, e mafai ona e siiina le Windows Movie Maker i le gagana Rusia i ni faʻaaliga se lua i le taimi e tasi (o le a tatou vaʻai i le faʻatulagaga e faʻaaoga ai ia taʻitasi i lalo), o loʻo i ai foi se tasi auala malupuipuia e faʻapipiʻi ai se faʻamatalaga vitio i le 2.6 ma le 6.0:

  • O se lomiga fou o le polokalame o loʻo aofia ai i le Windows Essentials (Components Core of Windows 2012), o loʻo i ai ni foliga fou, e pei o le faʻatasi ma YouTube ma Vimeo auaunaga, vitio fou ma faʻafiafiaga, fesoasoani mo se lisi lautele o faatulagaga, se atinaʻe fetuunai. O le taimi nei ua taʻua le saite Film Studio. Faʻatinoina e faʻaaoga ai le Upega Tafaʻilagi, o loʻo i ai se gagana Rusia
  • O le tulaga masani (masani mai lomiga muamua o Windows) version o le Windows Movie Maker e avanoa mo le siiina mai e avea o se masini komepiuta atoa (ie, e mafai ona faapipiiina e aunoa ma se Initaneti). E lagolagoina le gagana Rusia. (ua le toe galue)
  • Faʻatu le Windows Movie Maker 2.6 poʻo le 6.0 mo le Windows 7, 8 ma le Windows 10 e aunoa ma le lagolagoina o le gagana Rusia.

O lomiga uma o le Windows Movie Maker (Film Studios) o loʻo galue i le Windows 7, 8 ma le Windows 10. O le fea e filifilia e i luga ia oe. Lalo o le a ou faʻaali atu ia te oe pe faapefea ona e siiina i latou, faapipii i latou, ma faʻapipiʻi foi mataʻitusi o le atinaʻe lea e ono fesoasoani ia te oe e filifili ai.

Tikia ma faʻapipiʻi Windows Movie Maker i le Windows Essentials

Faʻafou: Mai Ianuari 10, 2017, na aveesea ai e Microsoft le avanoa e sii mai ai le Movie Studio mai le ofisa aloaia, aua o laasaga o loʻo faamatalaina i lalo o le a le toe faatagaina lenei mea.

Ina ia maua le "fou" Windows Movie Maker, kiliki i luga o le sootaga microsoft.com/ru-RU/download/details.aspx?id=26689 ma kiliki "Download."

Ina ia faʻaleleia, taʻalo le faila e sii mai ai, o le a uunaia oe e faʻapipiʻi uma vaega taua o Windows, pe filifili mea e te manaʻomia. Afai e te filifilia le lona lua o nei filifiliga, e mafai ona e faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le ata pue ma le fale ata (o le Windows Movie Maker) ma faʻaauau pea le faʻatulagaga. A uma le faʻatulagaga, e mafai ona e amata faʻaaoga le polokalama. Lalo o se faʻamalamalamaga o le lomiga o le polokalama pe a faʻaaoga lenei mea e faʻatulagaina ai, ona tatou iloiloina lea o le tuʻuina atu o le "tuai," ae le o le ata tifaga.

E faʻapefea ona download le Windows Movie Maker 2.6 mai le nofoaga aloaia

Faʻafou: Ae paga lea, na aveesea le tuai o le Movie Maker i le upega tafaʻilagi a Microsoft. I le taimi nei, o le downloadina mai lea mea o le a le aoga (ie, na o le vaavaai mo punaoa le aloaia). Ae, afai o loʻo e manaʻomia pea le Windows Movie Maker 2.6 poʻo le 6.0, o isi auala e sii mai ai o loʻo faʻamatalaina i le isi vaega.

Ina ia sii mai le tulaga masani o le Windows Maker Maker e aunoa ma le faapipiiina o vaega autu o le Windows, alu i lenei itulau: //www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=34

A uma ona e kiliki i le "Download" button o le a musuia oe e filifili le mea e manaʻomia. Mo le lomiga Rusia, filifili le faila MM26_RU.msi.

A maeʻa le download, faʻatumu le faila ma mulimuli i faatonuga o le masini faʻapipiʻi. O le faʻatulagaina ia lava e itiiti ifo i le minute ma i se taimi puupuu e te maua ai se faʻataʻitaʻiga vitio saoloto ua faʻapipiʻiina i totonu o le lomiga lea e mafai ona e faʻaaoga i ai, pe afai na e faaaogaina muamua, o se vaega o lomiga muamua o Windows. Lalo o se faʻamalama o le Windows Windows Movie Maker 2.6 matala.

Pau lava lena. Ou te faʻamoemoe o le tusiga na fesoasoani ia te oe e maua le polokalama sao mai punaoa faatuatuaina.