Faʻaliliuina le vitio mai le iPhone i le komepiuta

I le fanaina o se ata matagofie, ou te manaʻo e faʻasoa pe faʻasaʻo i polokalame faʻapitoa teuteu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻuina atu i le komepiuta. E faia lenei mea e le Windows poʻo le ao.

Faʻaliliuina le vitio mai le iPhone i le PC

I lenei tusiga o le a tatou mafaufau i auala autu o le fesiitaiga o vitio i le va o le iPhone ma le PC. O le vave o latou faʻaaogaina Explorer ma le site iCloud. Ae ui i lea, o le faaputuga o ao e ofoina atu isi faʻalapotopotoga o le a aoga pe afai e tele faila.

Metotia 1: uepisaite iCloud

Afai e mafai ona faʻaalia le ata iCloud ma ata sync i luga o lau iPhone, o faila uma e otometi lava ona faʻapipiʻiina "Faletusi o Ala o faasalalauga". E mafai ona vaʻaia ma faʻamaonia i luga o le upega tafaʻilagi icloud.com. I le faʻaopoopoga, e faʻaalia ai fesoʻotaʻiga, faʻamaumauga, faʻamanatuga ma isi faʻamatalaga faʻamatalaga mai masini uma e faʻaaogaina ai le synchronization.

Tagai foi:
Faʻafefea ona faʻaaoga iCloud i le iPhone
E faʻapefea ona e ulufale atu i iCloud i le iPhone

  1. Tatala le uepisaite iCloud. Ulufale i lau Apple ID ma le upu faʻamalo e te ulufale ai.
  2. Alu i le vaega "Ata".
  3. Saili le vitio e te manaʻo e lafo i lau komepiuta ma kiliki i le tasi. Ona kiliki lea o le ata "Download" luga o le laulau i luga.
  4. O le vitio ua sii mai i le faatulagaga Mov i le upega tafaʻi download a le masini.

Tagai foi:
Matou te tatalaina vitio i le MOV format
Fetuʻunaʻi MOV Movies i MP4 / MOV i AVI

Metotia 2: Windows Explorer

E mafai ona e faʻafeiloaʻi le vitio talafeagai e aunoa ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa, na o le faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le PC. Faamolemole ia matau e tatau ona e faʻatonuina iTunes, e ui o le a matou le galulue faatasi. E manaʻomia le faʻamaopoopoina o le iPhone ma le PC.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau masini i se PC e faʻaoga ai le USB cable. Kiliki "Talitonu i lenei komepiuta" i luga o le telefoni feaveaʻi.
  2. Tatala i luga "O laʻu komepiuta", saili le iPhone i totonu o le lisi ma faalua-kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  3. Alu i le vaega "Teuina o Totonu".
  4. Filifili se faila "DCIM".
  5. Alu i le faila "100APPLE".
  6. I le faamalama e tatala, sue le vitio o loʻo e manaʻomia, kiliki i le RMB ma kiliki "Kopi". Pe na o le tosoina o le ulufale i totonu o le isi faamalama.
  7. Alu nei i le faila i le mea e te manaʻo ai e sii le faila, kiliki RMB - Pasili.

Metotia 3: Puipui o le Cloud

Faafetai i punaoa e pei o le teuina o le malulu, e mafai ona e umiaina se tele o faʻamaumauga e le o lau masini, ae faʻapitoa i luga o le initaneti. I le taimi nei, e tele naua i latou. Ina ia mafai ona faʻafeiloaʻi le vitio i lenei auala, e na ona e manaʻomia e faʻaopoopo le faila i le teuina mai lau telefoni ma download i luga o le komepiuta. O le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga o le a ese ma e faʻalagolago i lau fesoʻotaiga Ipuite. Faʻafefea ona faʻaopoopo ma faʻafeiloaʻi faila mai le tele o le ao, faitau a matou tusiga.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le "Mail.Ru Cloud" / Yandex Disk / Dropbox

Sa matou vavaeina auala sili ona lauiloa e faʻafeiloaʻi ai le vitio mai le telefoni i le PC. E le gata i lea, o polokalama faʻa-tolu e tutusa lava le faʻatinoga.