Skype Video Recording

O le faʻaaogaina o se avetaʻavale mo se kata vitio e le faigata e foliga mai e foliga muamua. Ae ui i lea, ia malamalama i faʻaaliga uma o le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa mo se kata vitio AMD Radeon HD 7600G e aoga lava.

Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo AMD Radeon HD 7600G

Ua tuuina atu i le tagata o loʻo tuʻuina atu se filifiliga o nisi o auala o loʻo i ai nei e faʻapipiʻi le avetaavale mo le kata vitio o loʻo fesiligia.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

O le tele o taimi o iina e mafai ai ona e mauaina le masini komepiuta e manaʻomia mo se masini faapitoa.

  1. Alu i le 'auʻaunaga faʻainitaneti aloaia a le kamupani AMD.
  2. Suʻe le vaega "Avetaavale ma le Lagolago". O loʻo tu i le pito i luga o le laupepa. Fai se kiliki se tasi.
  3. O le isi, faʻalogo i le pepa, o loʻo i le itu taumatau. Ina ia mafai ona faʻaaoga e download ai le polokalama, e tatau ona e tusia uma faʻamatalaga i le kata vitio. E sili ona lelei le ave uma o faʻamatalaga mai le faʻamalamalamaga i lalo, i le faasologa, sei vagana ai le faʻaogaina o le polokalama faʻaoga.
  4. E naʻo le maeʻa ona tuʻuina atu lea e maua le avetaavale ma faʻapipiʻi i se polokalama faʻapitoa.

O faʻamatalaga auiliili o isi gaioiga e mafai ona maua i luga o la tatou upega tafaʻilagi i le sootaga oi lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e ala i le AMD Radeon Software Crimson

O lenei auiliiliga o le metotia ua uma.

Metotia 2: Faʻaaoga aloaia

O le tele o tagata gaosiga e fausia ni 'auʻaunaga faʻapitoa e faʻatautaia ai le faigamalo ma fuafua pe o le fea o ata faʻataʻitaʻi ua faʻapipiʻiina, ma download polokalama faʻapitoa e talafeagai mo se tulaga faapitoa.

  1. Ina ia maua le aoga, e tatau ona e faia muamua vaega e lua o le auala muamua.
  2. O se vaega e aliali mai "Faʻaalia ma faʻapipiʻi le avetaavale". I tua atu o se igoa mataʻutia o le mea tonu lava lea o le sailiga o loʻo suʻeina. Toto "Download".
  3. O le faila file .exe e utaina. Faʻamolemole.
  4. Muamua lava, o vaega o le polokalama e le faʻapipiʻiina. O le mea lea, tatou te faasinoina le auala mo i latou. E sili ona lelei le tuua o le mea na muai fuafuaina.
  5. A maeʻa ona amata lea o le faagasologa lava ia. E le umi se umi, o lea ia naʻo faatalitali mo le iuga.
  6. Pau lava le mea e vavaeese ai i tatou mai le suʻesuʻeina o le polokalama o le maliega o laisene. Matou te faitauina tuutuuga, tuu se faailoga i le nofoaga sao ma kiliki "Talia ma faʻapipiʻi".
  7. O lenei ua amata le aoga. Afai e maua le masini, o le a le faigata tele le faʻapipiʻi, aua o le tele lava o taga e faia lava.

I lenei auiliiliga o lenei metotia ua uma.

Metotia 3: Polokalame Tolu

I le lafoaia o tagata faaaoga e le gata o le upega tafaʻilagi aloaia ma le aoga. E mafai foi ona e maua se avetaʻavale i punaoa a isi vaega, ae e sili ona lelei le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, o le mataupu faavae e talitutusa ma le ofoina atu e palemene. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ai ona e mauaina se tusiga sili ona lelei e faamamafa ai le taua o le sili ona lelei o lenei vaega.

Faitau atili: Filifiliga o le polokalame mo le faʻatulagaina o avetaavale

I se taimi lata mai, e mafai ona maitauina o le polokalama sili ona lelei o le DriverPack Solution. O le polokalama lenei o loʻo i ai se faʻamaumauga tele o avetaavale, o se atunuʻu faʻaogaina ma se seti faatapulaaina o galuega faavae, lea e fesoasoani i le tagata amata e le "leiloloa" i le gafatia o le polokalama. E ui lava i le mea moni o le faʻaaogaina o lenei talosaga e le faigata, e fautuaina e faitau pea faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faitau atili: Faʻafouina avetaʻavale e faʻaaoga ai le Avetaʻavale Pack Solution

Metotia 4: ID ID

Soo se kata vitio, e pei o isi masini uma e fesoʻotaʻi ma se komepiuta, ei ai lana lava numera tulaga ese. E mafai ai e oe ona iloa meafaigaluega i le siosiomaga o loʻo faʻaogaina le siosiomaga. O faʻamatalaga nei e talafeagai mo AMD Radeon HD 7600G:

PCI VEN_1002 & DEV_9908
PCI VEN_1002 & DEV_9918

O lenei metotia e faigofie tele, e le manaomia ai le sii mai o polokalama poʻo mea aoga. O le avetaavale e na o numera o loʻo i luga e naʻo. E faigofie lava, ae sili atu ona lelei le faitauina o faʻamatalaga o loʻo i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Lesona: Faʻapefea ona galue ma le ID ID

Metotia 5: Faʻamaumauga Seti Setete Windows

Mo i latou e le fiafia i le faʻapipiʻiina o polokalame faʻapitoa ma nofoaga asiasi, e mafai ona faʻapipiʻi avetaavale e ala i meafaigaluega faʻapitoa a Windows. E leai se masalosalo o lenei metotia e le lelei tele pe a mafai, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i se kata vitio. E le faʻaalia ai le gafatia atoatoa o meafaigaluega. Ae ui i lea, o loʻo i ai le metotia, ma e mafai ona e faamasani atili i ai i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale e faʻaaogaina polokalama faʻapipiʻi

I luga o lenei auiliiliga o metotia faigaluega uma mo le faapipiiina o avetaavale mo AMD Radeon HD 7600G ua maeʻa.