Faʻasagaga o le D-Link DSL-2640U router i lalo o Rostelecom

E i ai tulaga pe a maeʻa ona faʻaogaina le komepiuta, o le a otometi lava le tatalaina o se polokalame patino, mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini komepiuta. E mafai lenei mea ona o gaioiga o faʻamaʻi. O le mea lea, e ono le malamalama tagata faʻaaoga: latou te faʻapipiʻiina le antivirus, ae mo nisi mafuaaga e tatala ai le tuatusi web ma alu i le itulau ma le faasalalauga. E le gata i lea i le tusiga o le a tatou mafaufau pe o le a le mafuaʻaga o lenei amio, ma saili pe faapefea ona taulimaina.

O le a le mea e fai pe afai e tatala le susueina ma le le fiafia i luga o faasalalauga

E le i ai ni 'auʻaunaga i luga o le Initaneti ina ia mafai ai ona latou faʻatautaia. O le mea lea, na o le pau lava le mafuaaga mo le tutoatasi o le aofia ai o se upega tafaʻilagi o siama. Ma o mamanu lava latou e galulue i totonu o le tino, ma suia nisi o taʻiala e taʻitaʻia ai ia ituaiga amio o le polokalama.

I le tusiga o le a tatou tilotilo i mea e mafai ona suia e fomaʻi i le tino ma le auala e toe faaleleia ai.

Foʻia le faafitauli

O le mea muamua e fai o le siakiina o le komepiuta mo siama e ala i le faʻaaogaina o mea faʻalapotopotoga.

E i ai faʻatauga ma fomaʻi faifaipea e aʻafia ai le komepiuta atoa. Faasalalauga e mafai ona maua ma faʻaaogaina e faʻaaoga ai polokalama e pei o AdwCleaner.

Ina ia sii mai AdwCleaner ma faʻaaogaina atoa, faitau le tusiga lenei:

Tulei AdwCleaner

O lenei scanner e le o sailiili i siama uma i luga o le komipiuta, ae na o le sailiili mo le adware lea e le iloa e le masani masani. E mafua ona o ia ituaiga faʻamaʻi e le o se taufaʻatau saʻo i le komepiuta ma faʻamatalaga i luga, ae latou te sosolo i totonu o le masini ma mea uma e fesootaʻi atu i ai.

A maeʻa ona tuʻuina ma faʻatautaia le AdvKliner, matou te faia se siaki komepiuta.

1. Kiliki Scan.

2. A maeʻa sina taimi puupuu, o le numera o taufaamatau o le a faʻaalia, kiliki "Faʻamaonia".

O le a toe amataina le komipiuta ma o le a vave ona aliaʻe le Notepad pe a maeʻa. O lenei faila o loʻo faʻamatalaina ai se auiliiliga o lipoti e uiga i le faamamaina atoatoa. A maea ona faitauina, e mafai ona e tapunia ma le saogalemu le faamalama.

O suʻesuʻega atoa ma le puipuiga o le komepiuta e faia e le antivirus. I le faʻaaogaina o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ai ona e filifili ma sau le faufautua saʻo mo lau komepiuta. Ua faamaonia lelei ia polokalama saoloto:

Vasega Puipui a le Dr.Web
Kaspersky Anti-Virus
Avira

Mafuaaga e amata ai le masini i luga o oe lava

E tupu e tusa lava pe maeʻa le siakiina o le siakiina o le polokalama, e mafai lava ona tupu le pule faataga. Matou te iloa auala e aveese ai lenei mea sese.

I luga o le utaina o loʻo i ai se parakalafa e tatalaina ai se faila patino poo le faʻailoga o le galuega o loʻo i ai se galuega e tatalaina ai le faila pe a amata le komepiuta. Mafaufau i le faasologa pe faapefea ona faasaʻo le tulaga.

Autorun web browser

1. O le mea muamua e fai o le tatalaina lea o le poloaiga. Taumafaifaʻaaogaina gaioiga papa keyboard Win + R.

2. I totonu o le faavaa o loʻo aliali mai i le laina, faʻamaonia le "msconfig".

3. O le a tatalaina le faamalama. "Faʻasalaga Faʻatonu", ona i ai lea i le vaega "Amata" kiliki "Open Task Manager".

4. A maeʻa le faʻailoga Task Manager avanoa tatala "Amata".

O mea taua ia o le amataga, ma viral. Faitau se laina "Tusitala"E mafai ona e fuafua po o fea o faʻalaiga e te manaʻomia i le amataga o le polokalama ma tuʻu ai.

O le ae masani i nisi faʻatagaga, mo se faʻataʻitaʻiga, "Intel Corporation", "Google Inc" ma isi. O le lisi e ono aofia ai na polokalame na faʻalauiloaina e le siama. E mafai ona latou tuu ni ata i totonu o le fata poʻo le tatala foi o pusa talanoa e aunoa ma lau maliega.

5. Faʻamatalaga vailaʻau e manaʻomia ona aveese mai le pule faataga e ala i le kiliki i le kī o le kuki saʻo ile download ma filifili "Taofiofia".

Laasaga mamanu i Task Scheduler

1. Ina ia maua ai "Faʻatulagaga o Task" faia taga nei:

• Talosaga Win (Start) + R;
• I totonu o le sailiga sailiili tusi "Taskschd.msc".

2. I le tatalaina o le lisi e maua ai le faila "Faletusi o Task Scheduler" ma tatala.

3. I le ogatotonu o le faamalama, o mea uma ua faʻapipiʻiina e mafai ona iloa, lea e toe faia i n-minute uma. Latou te manaʻomia le upu "Initaneti", ma o loʻo sosoo ma le tusi (C, D, BB, ma isi), mo se faʻataʻitaʻiga, "InternetAA" (mo tagata taʻitasi e faʻaaogaina auala eseese).

4. Ina ia maimoa i faamatalaga e uiga i le faagasologa, e tatau ona e tatalaina meatotino ma "Faʻateleina". O le a faʻaalia o le masini faʻalauiloa. "A e amataina le komepiuta".

5. Afai ua e mauaina se ituaiga o pusa, e tatau ona e tapeina, ae o le taimi lena e tatau ona e aveeseina le faila siaki i lau disk. Ina ia faia lenei mea, alu i "Gaoioiga" ma o le ai ai le ala i le faila faila.

6. E tatau ona tatou sailia e ala i le alu i le tuatusi faʻauluina "O laʻu komepiuta".

7. I le taimi nei, e tatau ona e tilotilo i meatotino o le faila matou te maua.

8. E taua le gauai atu i le faalauteleina. Afai i le faaiuga o le tuatusi o se 'upega tafaʻilagi, o le mea lea o se faila leaga.

9. O sea faila pe a e liliuina le komepiuta lava ia o le a faʻalauiloa le site i se upega tafaʻilagi. O le mea lea, e sili atu le vave aveese.

10. A maeʻa ona tape le faila, toe foʻi i "Faʻatulagaga o Task". O iina e tatau ona e faʻamamaina le faʻaogaina o le faagasologa e ala i le kiliki "Aveesea".

Faauluina le faila o tagata

E masani ona faaopoopo e le au osofaʻi faamatalaga i le faila o le aufaigaluega, lea e aafia tonu ai mea o le a tatalaina. O le mea lea, ina ia faʻaumatia lenei faila o tuatusi o faʻamatalaga i Initaneti, e tatau ona e faʻamamaina ma le lima. O sea faiga e faigofie, ma e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona suia au i totonu o le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Suiga o le faila i le Windows 10

A maeʻa le faila, aveese mai uma laina faaopoopo e oʻo mai 127.0.0.1 malo a le :: 1 malolo. O se faʻataʻitaʻiga o se faila i le 'auʻaunaga mamā e mafai foi ona maua i totonu o le fesoʻotaʻiga i luga - lelei, e tatau ona pei o lenei.

Faʻafitauli i totonu o le masini lava ia

Ina ia aveese faʻasalaga o le siama i totonu o le masini, mulimuli i laasaga o loʻo i lalo. I lenei tulaga, o le a tatou faʻaaogaina Google Chrome (Google Chrome), ae i le tele o isi tagata sailiili e mafai ona e faia taga tutusa ma le tali tutusa.

1. O la matou uluai gaioiga o le aveeseina lea o faʻaopoopoga le talafeagai i le mea e mafai ona faʻaogaina e se siama e aunoa ma lou iloa. Ina ia faia lenei mea, tatala i Google Chrome "Menu" ma alu i "Faʻatonu".

2. I le itu taumatau o le itulau o le sailiga matou te maua ai le vaega. "Faʻaopoopoga". O faʻaopoopoga e leʻi faʻatūina e tatau ona aveeseina e ala i le kiliki i luga o luga o le pepa lapisi e mafai ona faʻataʻitaʻiina.

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi faʻaopoopoga i le Google Chrome, ae e te le iloa pe faapefea ona fai lenei mea, faitau le tusiga lenei:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faʻaopoopoga i Google Chrome

3. Toe foʻi i "Faʻatonu" tuatusi web ma vaai mo mea "Foliga Vaaia". Ina ia seti le itulau autu, e tatau ona e kiliki "Suiga".

4. O le a foliga mai. "Homepage"lea e mafai ai ona e resitala lau itulau filifilia i le fanua "Itulau e sosoo ai". Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia le "//google.com".

5. I le itulau "Faʻatonu" saili mo se ulutala "Saili".

6. Ina ia suia le masini suʻesuʻe, kiliki le ki i tafatafa o le lisi ma se lisi o le faʻailoga o masini suʻesuʻe. Filifili soo se tofo.

7. E na o le tulaga lava, o le a aoga le sui o le igoa o le polokalama o loʻo i ai nei ma se mea fou. E manaʻomia lou aveeseina o le alalaupapa ma fatu se mea fou. Ina ia faia lenei mea, alu i:

Polokalama Polokalama (x86) Google Chrome Application

8. Ona tatou tosoina lea o le faila "chrome.exe" i le nofoaga e te manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le komepiuta. O le isi auala e fatu ai se alalaupapa o le kiliki-i luga o le talosaga "chrome.exe" ma "Auina atu" i le "Papamaa".

Ina ia iloa mafuaaga e amata ai le Siaosi. Sueli, faitau le tusiga lenei:

Lesona: O mafuaʻaga na amata ai ona tatalaina le Yandex Browser

O lea na matou tilotilo pe faʻapefea ona e aveese le sese o le osofaʻiga o le masini ma pe aisea e aliali mai ai. Ma e pei ona taua muamua, e taua tele i le komepiuta le tele o mea e faʻaaoga ai le anti-virus mo le puipuiga atoatoa.