Faʻafefea ona faʻapolopolo tufatufa i Utorrent pe a toe faʻaofiina Windows?

Mai le tusi na oʻo mai i le imeli.

Talofa Fesoasoani faʻamolemole, toe faʻaleleia le OS OS, ma faila na ou faalogo i ai i le polokalama Utorrent ua mou atu. Ie latou i luga o le disk, ae latou te le i totonu o le polokalama. E leʻi lava faila faila, o se mea alofa, i le taimi nei e leai se mea e tufatufaina atu, o le fua o le a pa'ū. Tau mai ia te au pe faapefea ona toe aumai? Faafetai i le taimi muamua.

Alexey

O le mea moni, o se faʻafitauli masani o le tele o tagata faaaoga le polokalama lauiloa Utorrent. I lenei tusiga o le a tatou taumafai e taulimaina.

1) E taua! A toe faʻaofiina le Windows, aua le paʻi atu i le vaeluaga o loʻo i ai au faila: musika, ata tifaga, taaloga, ma isi. E masani lava, o le toʻatele o tagata e iai le taʻavale D i le lotoifale, afai o faila i luga o le disk D, e tatau ona latou i luga o le ala lava e tasi i luga o le disasiga D pe a uma ona toe faʻaleleia le OS. Afai e te suia le tusi avega i F - faila e le maua ...

2) Muamua vagana ai le pusa o loʻo i le ala o loʻo mulimuli mai.

Mo Windows XP: "C: Documents ma Settings alex Data Application uTorrent ";

Mo Windows Vista, 7, 8: "C: Users alex appdata roaming uTorrent "(e aunoa ma ni upusii, ioe).

O fea alex - username. O le ae mauaina. E mafai ona e mauaina, mo se faataitaiga, i le tatalaina o le lisi amata.

O le auala lenei e faʻaalia ai le igoa ole igoa i luga o le ata faʻafeiloaʻi i le Windows 8.

E sili ona lelei le teuina o le faʻailoga i le fale teu faamaumauga e faʻaaoga ai le fale teu. E mafai ona tusia le 'upega tafailagi i se kilipala USB pe kopiina i se vaeluaga i luga ole disk D, lea e masani ona le faatulagaina.

E taua! Afai ua e taofi le faʻatauina o Windows, e mafai ona e faʻaaoga le lavea laveaʻi poʻo le USB flash drive, lea e te manaʻomia e faia muamua, poʻo le isi, komipiuta faigaluega.

3) A maeʻa ona toe faʻaleleia le OS, toe faʻaofi le polokalame Utorrent.

4) O lenei kopi le faʻamaufaʻailoga ua uma ona faʻapolopolo (vaʻai i le laʻasaga 2) i le nofoaga na tu ai i luma.

5) Afai e saʻo mea uma, uTorrent o le a toe tufatufaina tufatufa uma ma o le a toe maua ai tifaga, musika ma isi faila.

PS

O se auala faigofie lenei. E mafai e oe, i le mea moni, faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻatulagaina o polokalama mo le faia o se faʻamaumauga faʻapipiʻi o faila ma faila. Pe ala i le fatuina o ni tagata faʻapitoa BAT. Ae ou te manatu e leai se aoga i le toe faia i lenei mea, e le toe faʻaleleia Windows i taimi uma e faigata ai ona kopiina se tasi faila ... Manua pe leai?