E le iloa e le komepiuta le mea pueata, o le a le mea e fai?

Le aso lelei.

Afai e te ave fuainumera i luga o faafitauli i se PC, ona tele lea o fesili e tulai mai pe a faʻafesoʻotaʻi e tagata faʻatasi masini i se komepiuta: masini faʻavavelavave, taʻavale malosi fafo, kamela, televise, ma isi. Mafuaaga e le iloa ai e le komepiuta lenei mea poʻo lena masini le tele o ...

I lenei tusiga, ou te manaʻo e auiliʻili atili auiliiliga o mafuaʻaga (lea e masani ona masani ona ou iloa) i le komepiuta, e le o vaaia e le komepiuta le mea pueata, faʻapea foi le mea e fai ma le auala e toe faʻafoisia ai le faagaoioiga o masini i totonu o se mataupu. Ma o lea, ia tatou amata ...

Sini o fesoʻotaʻiga ma pusa USB

O le mea muamua ma sili ona taua ou te fautuaina e fai o le siakiina 2 mea:

1. Telefoni USB lea e te faʻafesoʻotaʻi ai le ataata i le komepiuta;

2. Vaʻafe USB lea e te faʻapipiʻi ai le uaea.

E matua faigofie tele le faia o lenei mea: e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se lelei flash flash, mo se faʻataʻitaʻiga, i le uafu USB - ma e vave ona manino pe'āfai e aoga. E faigofie le siaki pe a fai e faʻafesoʻotaʻi se telefoni (poʻo se isi masini). E masani ona tupu e le oi ai komepiuta USB i luga o le komepiuta i luga o le komepiuta, o lea e tatau ai ona e faʻafesoʻotaʻi le ataata i ports USB i tua o le iunite.

I se tulaga lautele, peitaʻi o le pati, e ono foliga mai, seiloga e te siaki ma ia mautinoa o loʻo galulue uma i laua, e leai se mea e "toe eli" ai.

Batiri / Kamupene Telefoni

Pe a faʻatau se ata fou, o le batini poʻo le pamu i totonu o le pusa e le o taimi uma e molia ai. O le toatele, i le ala, ina ua latou muamua liliuina le mea pueata (e ala i le faʻaofiina o se puʻe faʻasaina) - latou te manatu i taimi uma na latou faʻatau se masini gau, aua E le faʻaalia ma e le aoga. I ia tulaga, ou te taʻuina atu i se tasi uo se tasi o loʻo galue ma ia mea faigaluega.

Afai e le i luga le kilipa (pe fesoʻotaʻi i le PC pe leai), siaki le tau o le maʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loia e mafai ona i ai ni laʻau faʻapitoa (malamalama faʻaputu) -e a faʻapipiʻi le puʻupuʻu ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le fesoʻotaiga, o le a vave ona e vaaia se moli lanumeamata (mumu - o le batū e laʻititi, lanumeamata - ua saunia le pati mo le faʻaaogaina).

Telefoni faʻapitoa mo CANON.

E mafai foi ona mataitu le tau o le maa i luga o le faʻaalia o le ataata lava ia.

Faʻamālō / Faʻasalaga le masini

Afai e te faʻafesoʻotaʻi se telefoni e le i faʻaaoga i se komepiuta, e leai se mea e tupu, e pei lava o le faʻaofiina o se uaea i totonu o le taulaga USB lea e leai se mea e fesoʻotaʻi (i le auala, o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona e galulue faatasi ma i latou pe a fesoʻotaʻi ma aunoa ma ni faʻaopoopoga).

O lea la, aʻo leʻi faʻafesoʻotaʻi se telefoni i le uaea USB o lau komepiuta - liliu i luga! O nisi taimi, pe a le vaaia e le komepiuta, e aoga le toe faʻaaogaina (pe a faʻapipiʻi le uaea i le taulaga USB).

O se kamera fesoʻotai i se komepiuta (i le ala, o loʻo i ai le mea pueata).

I le avea ai o se tulafono, Windows i le maea ai o se faʻataʻitaʻiga (pe a muamua fesoʻotaʻi se masini fou) o le a taʻu atu ia te oe o le a faʻatulagaina (fou fou o Windows 7/8 faʻaleleia avetaavale i le tele o mataupu e otometi). O oe, ina ua uma le seti o masini, lea o le a logoina ai oe e Windows, o le a na ona manaomia e amata ona faʻaaogaina ...

Taavale vevela

E le o taimi uma ma e le o lomiga uma o Windows e mafai ona e faʻamaoniaina ai le faʻataʻitaʻiga o lau mea pueata ma faʻatautaia avetaavale mo ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻamautuina e le Windows 8 avanoa i se masini fou, ona le mafai lea e le Windows XP ona piki se avetaavale, aemaise lava mo se masini fou.

Afai e fesoʻotaʻi lau katapiuta i se komepiuta, ma e le o faʻaalia le masini i totonu o laʻu "komepiuta" (e pei ona i ai i le ataata i lalo), e tatau ona e alu i le pule o masini ma vaai pe o iai ni faʻamatalaga samasama po o ni mumu moli.

"O laʻu komepiuta" - fesoʻotaʻi le mea pueata.

E faʻapefea ona e ulufale i le pule o masini?

1) Windows XP: Amata-> Paepae Mana-> Faigaluega. Ma le isi, filifili le vaega "Meafaigaluega" ma kiliki i le "Pule Faʻatonu.".

2) Windows 7/8: lolomiina se tuufaatasiga o ki Togi + X, ona filifili lea o le pule o masini mai le lisi.

Windows 8 - amata le tautua a le Pule Sili (faʻaopoopoina o Win + X buttons).

Iloilo ma le faaeteete uma tapes i le pule o masini. Afai e te faʻafesoʻotaʻi se telefoni - e tatau ona faʻaalia iinei! I le ala, e mafai lava, na o se samasama samasama (poʻo le mumu).

Windows XP. Pule Faʻatonu: E le amanaiaina le masini USB, leai ni avetaavale.

Faʻafefea ona faaleleia se avetaavale avetaavale?

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaoga lea o le avetaavale avetaavale na sau ma lau kamera. Afai e leai - e mafai ona e faʻaaoga le 'upega tafailagi o le gaosiga o lau masini.

O nofoaga lauiloa:

//www.canon.ru/

//www.nikon.ru/ru_RU/

//www.sony.ru/

I le auala, atonu e aoga ia te oe le polokalama mo le faʻafouina o avetaavale:

Virus, antiviruses ma faila faila

Talu ai nei lava, na ia feagai ai ma se tulaga le lelei: o le mea pueata vaaia faila (ata) i luga o se SD card - o se komepiuta, pe a e faʻapipiʻi lenei kata meli i totonu o le kata pepa - e le foliga mai e leai se ata e tasi. Le mea e fai

E pei ona i ai, o se siama lea na poloka le faʻaalia o faila i le tagata sailiili. Ae o faila e mafai ona maimoa i ai e ala i se faila faila (Ou te faʻaaoga le aofaʻi o le Faʻatonu - le nofoaga aloaia: //wincmd.ru/)

E le gata i lea, e tupu foi faila i luga o le SD card o le mea pueata na o le natia (ma i Windows Explorer, o faila faapena e le o faaalia mai i le le mafai). Ina ia mafai ona vaʻai i faila natia ma faila i le Aofaʻi Faʻatonu:

- kiliki i luga o le panel maualuga "seti-> setup";

- ona filifili lea o le vaega o "Mataupu o paneli" ma tuu le atigipusa i tafatafa o le "Faaali le faila / natia faila" (silasila ataata i lalo).

Seti le taʻitaʻia taʻitasi.

E mafai ona poloka poloka uila ma afi faʻafesoʻotaʻi le kāmera (o nisi taimi e tupu ai). I le taimi ole suʻega ma tulaga ou te fautuaina e faʻaaogaina. E aoga foi le faʻaaogaina o le faʻailoga ua fausia i totonu o Windows.

Ina ia faʻamalosi le pātūlaʻau, alu i: Panel Control System and Security Windows Firewall, o loʻo i ai se faʻamalologa, faʻagaoioia.

Ma le mulimuli ...

1) Siaki lau komepiuta i le osofaʻi faʻasaga lona tolu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina laʻu tusiga e uiga i antiviruses i luga o le initaneti (e te le manaʻomia se mea faʻapipiʻi):

2) Ina ia kopiina ata mai se mea pueata e le iloa le PC, e mafai ona e aveesea le SD card ma faʻafesoʻotaʻiina e ala i le komepiuta / komipiuta komepiuta (pe afai e tasi). Afai e leai - o le tau o le lomiga e tusa ma le selau rubles, e foliga tutusa ma se avega masani masani.

O mea uma mo le aso, manuia i tagata uma!