Aveese Mail.ru mai le siaki

Fausia lau lava ata pue album e mafai ona faigofie faʻafetai i se polokalama faʻapitoa. O se tasi o ia polokalama o le Wedding Maker Maker Gold. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliiliina ana galuega, auʻiliʻiliga e uiga i mea lelei ma mea le lelei.

Faʻapipiʻi ata

O le faagasologa o ata lafoai e faigofie. I le itu tauagavale i le faamalama autu o le sailiga lea o oe sailia le faila o loʻo manaʻomia. O sina mea taumatau i le taumatau o ata ia. Kiliki i luga ma alu i lalo e fatu se ata se tasi. E avanoa e faaopoopo se numera e le faʻamaonia o ata. E mafai ona e suia la latou faʻatonuga e ala ile siitia. I le lava lava mataupu faavae, o suiga ma musika e faaopoopoina.

Faʻasologaina o ata

O mea eseese, tusiga, ataata, faʻapitoa e faʻaopoopoina i ata taitasi, susulu ma le eseesega e faʻamaonia. O galuega taʻitasi o loʻo i ai i se isi laupepa ma o loʻo i ai se faamalama muamua, pe a fai o se suiga poʻo se isi mea faʻafiafia. O le suiga i le isi paʻu e faia e ala i le fesuiai i le itu taumatau o le faamalama.

Tusi autu autu

O le faaletonu ua setiina i ni autu e naʻo le talafeagai mo le fatuina o se upega o le faaipoipoga, lea e tuʻuina e le au atinaʻe ile pito i luma. Ae peitai, afai e te le amanaiaina le mamanu faatulagaina, e talafeagai le polokalame mo le fatuina o poloketi i soo se autu. E taua le matauina o loʻo i ai ni nai ata, ae o le numera o autu e laiti.

Faʻasologa o le lisi

O le eseesega tele i le va o le Wedding Maker Maker Gold ma isi polokalama faʻapitoa o le mafai lea ona mu i le DVD. O lenei mea e molimauina e le galuega e mafai ai e oe ona faʻavasega le lisi. Ua faia mea uma, e amata mai i mamanu ma vaega, i musika pito i luma, ata ma le faimalaga. E mafai ona sii mai nisi faʻataʻitaʻiga mai le upega tafaʻilagi aloaia. O loʻo faʻapipiʻiina tagata faʻapitoa i se lisi tele o le lisi o DVD.

Faia o tifaga

Aʻo le i faʻasaoina le galuega faatino, ia gauai atu i le i ai o le sili atu ma le luasefulu fausaga. O le a ese i latou i ituaiga o faila mulimuli, lelei ma le tele. E tatau ona e faʻaaogaina lenei pe afai o le a matamata le tifaga i luga o se masini faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga i se PSP poʻo le iPad. Seese, ou te fia matau "Upega Tafaʻilagi"lea e mafai ai ona e siiina ma maimoa i le poloketi i le Initaneti.

Filifiliga o le polokalame

E tatau ona e alu i lenei lisi pe a fai e te manaʻo e sui le vaega o le ata, lea e 4: 3 e le mafai ai, fetuunai le puleaina o DVD pe suia foi le faila mo le faasaoina o galuega faatino.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Filifiliga o faiga faʻavae;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Fuʻu i le DVD.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Le mafai ona faaopoopo ni musika e tele.

I lenei iloiloga e oʻo mai i se mutaaga. Na matou iloiloina le auiliiliga o le Wedding Maker Maker i se auiliiliga, faamasani i meafaigaluega ma galuega faavae autu. E maua se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia mo le iloiloga aʻo leʻi faʻatauina se tasi. O le faʻamaloiloina o le lomiga e le gata i se mea ma o le a mafai ai ona e paʻi atu i le polokalama mai itu uma.

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Faʻailoga o le Faʻailoga o le Wedding Maker

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamaumauga o mea na faia Dg Foto Art Gold DP Animation Maker Faia o mamanu

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Wedding Maker Maker - se polokalame e mafai ai e oe vave ona faia se ata pue. O se mea faʻapitoa o le mafai lea ona faʻapolopolo le poloketi i ni fua eseese, e aofia ai le pueina i le DVD.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Anvsoft Inc
Tau: $ 50
Toa: 26 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.53