Google Drive mo Android


O ki e le o galulue i luga o le komepiuta komepiuta o se mea e tupu tele lava ma e mafua ai ona le mautinoa. I ia tulaga, e le mafai ona faʻaaoga nisi o galuega tauave, mo se faʻataʻitaʻiga, e ulufale ai i faʻamaufaʻailoga po o mataitusi lapopoa. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tuʻuina atu ni auala e foia ai le faafitauli e aunoa ma se totogi.

MANATU e le galue

O mafuaʻaga mo le toilalo o le SHIFT key e tele. O autu autu o loʻo toefaʻailogaina ki, faʻatagaina le tapulaʻa faʻagata pe pipii. O le isi, tatou te auiliili auiliiliga uma o filifiliga talafeagai ma tuʻuina atu fautuaga i auala e foia ai le faafitauli.

Metotia 1: Siaki mo siama

O le mea muamua e tatau ona e faia pe a tupu lenei faafitauli o le siakiina o le komepiuta mo siama. O nisi faʻamaʻi e mafai ona toe faʻamautuina ki, faia suiga i le faatulagaga o le polokalama. Ina ia iloa ma faʻafefe faʻamaʻi, e mafai ona e faʻaogaina masini faapitoa - polokalama e leai se totogi mai le taʻitaʻia o le atinaʻe.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

I le taimi lava na mauaina ai ma aveesea ai siama, atonu e tatau ona e galue i le resitala o le polokalama, aveese le "faaopoopo" ki. O le a tatou talanoa e uiga i lenei i le parakalafa lona tolu.

Metotia 2: Faʻailoga

O le tele o komepiuta feaveaʻi ei ai le piano keyboard, lea o lo o lokaina ai nisi o ki poʻo ua toe tofia. E mafai ona faʻaaogaina se kulupu faapitoa. Lalo o le tele o filifiliga mo ni faʻataʻitaʻiga eseese.

  • FMT + Fn + ALTona lolomi lea o le tuufaatasiga SHIFT + Space.
  • Taʻitaʻiga faʻapitoa o le Shiftov.
  • Fn + SHIFT.
  • Fn + INS (INSERT).
  • Numlock poʻo Fn + numlock.

O loʻo i ai ni taimi pe a leai ni mafuaʻaga o le a faʻaaogaina ai le ala, e le aoga. I se tulaga faapea, o sea togafiti e mafai ona fesoasoani:

  1. Faʻamau le faʻafanua i luga o le Windows Windows keyboard.

    Faitau atili: Faʻapefea ona mafai le keyboard i luga ole komepiuta

  2. Alu i le poloka o le polokalama "Filifiliga" poʻo "Filifiliga".

  3. Matou te siakiina i totonu o le siaki pusa lata ane "Faʻasologa o le numera numera" ma tulei Ok.

  4. Afai o le numLock key o loʻo galue (patipati), ona kiliki lea i se tasi taimi.

    Afai e le o toaga, ona kiliki faalua - liliu i luga ma tape.

  5. Siaki le galuega o le suiga. Afai e le suia le tulaga, ona e taumafai lea i poloka o auala pipi ua lisiina i luga.

Metotia 3: Faʻamau le Ofisa Resitala

Ua uma ona matou tusia i luga e uiga i faʻamaʻi e mafai ona toe faʻamaonia ai ki. E mafai e oe poʻo se tasi tagata faʻaogaina lenei mea ona faia lenei mea ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa, lea na galo faʻagaloina. O le isi mataupu faʻapitoa o se keyboard faiva pe a maeʻa se taʻaloga i luga o le initaneti. O le a tatou le sailia se polokalama pe saili pe a uma mea na tutupu na i ai suiga. O suiga uma o loʻo faamaumauina i totonu o le faʻamanuiaga i totonu o le resitala. Ina ia foia le faafitauli, e tatau ona aveese lenei ki.

Faʻatu se faiga e toe faʻafoʻi ai le mea muamua aʻo leʻi faʻasaʻo.

Faitau atili: Faʻafefea ona fatuina se mea e toe faʻafoʻi ai i le Windows 10, Windows 8, Windows 7

  1. Amata le faatonu resitala e faʻaaoga ai le lisi lisi Taumafai (Manumalo + R).

    faʻatonutonu

  2. O iinei tatou te fiafia i lala e lua. Muamua:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Layout Papa Papa

    Filifili le pusa na maoti ma siaki le i ai o le ki faatasi ma le igoa "Mapiga Scancode" i le itu taumatau o le faamalama.

    Afai e maua le ki, ona tatau lea ona aveese. E naʻo le mea lenei e fai: i le kilikiina i luga, filifili i totonu o le lisi ma lolomi le TALAFAASOLOPITO, pe a maeʻa ona tatou malilie lea i le lapataiga.

    O le ki mo le faatulagaga atoa. Afai e le maua, ona e manaʻomia lea ona e suʻeina le elemene tutusa i se isi filo e faʻamatalaina ai le faʻasologa o tagata faʻaoga.

    HKEY_CURRENT_USER Lisi faatulagaina o Papa

    poʻo

    HKEY_CURRENT_USER SYSTEM CurrentControlSet Control Layout Papa Papa

  3. Toe fai le komepiuta ma siaki le faagaoioiga o ki.

Metotia 4: Ave ese le tui ma le faʻaaogaina o mea

O le galuega muamua mo se taimi le tumau e aofia ai le mafai ona tuu eseese ia ki o le lomitusi e pei o SHIFT, CTRL ma le ALT. Le fesoasoani lona lua e aloese mai le faaluaina o kiliki. Afai e faʻagaoioia, e le mafai e le fesuiaiga ona galue i le ala tatou te masani ai. Ina ia faʻamalosi, fai mea nei:

  1. Tomo le manoa Taumafai (Manumalo + R) ma ulufale

    pulea

  2. I totonu "Lisi Pulea" fesuiaʻi i foliga laiti ata ma alu i "Nofoaga Tutotonu mo Avanoa".

  3. Kiliki i le sooga "Fesoasoani i le Keyboard".

  4. Alu i nofoaga paʻu.

  5. Aveese uma jackdaws ma kiliki "Faaaoga".

  6. Alu i le vaega muamua ma filifili ia mea e faʻaaogaina ai le filiga.

  7. O iinei tatou te aveesea ai foi faʻamau o loʻo faʻaalia i le sikolasipi.

Afai e te le toe taofiofi i lenei auala ua le manuia, ona mafai lea ona faia i le tusi resitala.

  1. Faʻasaʻo le faatonu resitala (Windows + R - regedit).
  2. Alu i le paranesi

    HKEY_CURRENT_USER Panel Panel Accessibility StickyKeys

    Matou te sailia se ki ma le igoa "Faʻailoga", kiliki i luga PKM ma filifili le mea "Suiga".

    I totonu o le fanua "Taua" matou ulufale "506" e aunoa ma ni upusii ma kiliki i le OK. I nisi tulaga, e tatau ona e ulufale "510". Taumafai mea uma e lua.

  3. E faapena foi ona fai i le paranesi

    HKEY_USERS .DEFAULT Panel Panel Accessibility StickyKeys

Metotia 5: Faʻafoʻisia o Faʻatonu

O le aano o lenei auala o le toe faʻasolo i tua o faila masani ma faʻamaufaʻailoga i le setete na latou i ai ao le i tupu le faafitauli. I lenei tulaga, e tatau ona e fuafuaina le aso i le sao e mafai ai ma filifili le mea e fetaui i ai.

Faitau atili: Filifiliga Toe Faʻafouina Windows

Metotia 6: Nofoaga Lautele

O le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o le polokalama o le a fesoasoani ia i matou e iloa ai ma faʻamalo le tautua, o loʻo taʻusalaina o matou faafitauli. O le faagasologa e umi lava, o lea ia e onosai.

  1. Alu i le vaega "Faʻasalaga Faʻatonu" mai le lisi Taumafai faʻaaoga le poloaiga

    msconfig

  2. Suʻe i le lisi ma le lisi o tautua ma faʻamalo le faʻaalia o oloa a Microsoft e ala i le ticking o le pusa talafeagai.

  3. Matou te taomi le faamau "Taofiofia mea uma"ona "Faaaoga" ma toe amata le komepiuta. Siaki le faʻaogaina o ki.

  4. O le isi mea e sosoo ai e tatau ona tatou iloa le "faʻafefe". E tatau ona faia lenei mea pe a amata ona galue le suiga i le masani. Matou te aofia ai le afa o auaunaga i totonu "Faʻamaumauga Faʻatonu" ma toe toe fai.

  5. Afai MANATU o loʻo galue pea, ona tatou aveese lea o le mai i lenei afa o le auʻaunaga ma faʻapipiʻi i le isi itu. Toe toe fai.
  6. Afai ua le toe aoga le ki, ona tatou galulue faʻatasi ai lea ma le afa - faʻapena foi ona tatou vaevaeina i ni vaega se lua ma toe amata. Matou te faia nei gaioiga seia oʻo ina tumau le tasi auaunaga, o le a mafua ai le faafitauli. O le a manaʻomia le le atoatoa i le talafeagai talafeagai.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻaaogaina auaunaga i Windows

I se tulaga lea, pe a uma ona faʻavaivaia uma auaunaga, e le aoga le fesuiaiga, e tatau ona e toe faʻafoi mea uma ma gauai atu i isi metotia.

Metotia 7: Faʻatulaga le Amata

O le lisi amata e faʻasaʻoina i le nofoaga e tasi - in "Faʻamaumauga Faʻatonu". O le faʻavaega iinei e leai se eseesega mai se taʻavale mama: tape uma elemene, toe fai, ona faaauau lea ona galue seia oʻo ina maua le mea e manaʻomia.

Metotia 8: Toe faʻaleleia le polokalama

Afai e le manuia uma metotia i luga, e tatau ona e faia ni metotia tetele ma toe faʻaofi Windows.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows

Faaiuga

E mafai ona e fofoina le faafitauli i se taimi le tumau e ala i le faʻaaogaina o le "keyboard" i luga o le matapiuta, faʻafesoʻotaʻi le komepiuta o le komepiuta i le komepiuta poʻo le toe faʻaaogaina o ki - tuʻuina atu se galuega fesuiaiga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, Loka tapuni. E faia lea mea e faʻaaoga ai polokalame faʻapitoa e pei o MapKeyboard, KeyTweak ma isi.

Faʻatele: Faʻasolo atu ki i le komepiuta i le Windows 7

O fautuaga o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga atonu e le aoga pe afai e le o lelei le komepiuta o le komepiuta. Afai o lau mataupu lenei, ona e faʻafesoʻotaʻi lea o le nofoaga autu mo le faʻamaonia ma toe faʻaleleia (toe sui).