Faʻafefea ona fatuina se telefoni mo le Android, iOS ma le Windows

Faʻamatalaga faʻamatalaga i le va o le tele o sui o le Telegram i se tasi o talatalanoaga, o lona uiga, fesoʻotaʻiga i vaega o se avanoa sili lea e tuʻuina atu ai se auala fesoʻotaʻi faʻamaonia ma faigofie mo le toʻatele o tagata. E pei foi o le vaega o le avefeʻau, o le faʻapipiʻiina o nuʻu faʻapitoa, faʻapea foʻi le faagasologa o faʻaliliuga i totonu o latou faʻatulagaga, o loʻo faʻatinoina e tagata o loʻo faʻatinoina le faʻatinoga o tagata faʻatau. O laasaga patino e mafai ai e se tagata faaaoga ona fatuina a latou lava vaega i le Telegram i ni nai minute o loʻo faʻamatalaina i lalo i le tusiga.

E tusa lava po o le a le autu o le talanoaga a se vaega i le avefeau, o le, pe o le a avea ma se faʻapotopotoga a nisi o uo poʻo se lautele lautele e faʻamataʻu loa i le toatele o tagata auai ma mauaina tali mai ia i latou, o le faʻalapotopotoga faʻavae i Telegram e matua faigofie, i le ala, e le sili atu le faigata nai lo le fausiaina o talanoaga masani pe faalilolilo.

Vaʻai foi: Fausia se talanoaga masani ma faalilolilo i Telefoni mo Android, iOS ma Windows

Faʻatulagaina o talanoaga faʻavae i Telegram

Mafaufau i filifiliga e tolu e sili ona lauiloa mo le avefeʻau: mo Android, iOS ma Windows. O le mataupu faavae lautele o le galulue faatasi ma vaega o nei lomiga e tolu, e tutusa lava, o le eseesega o le algorithm o amioga ua na o le mamanu o le atinaʻe o talosaga o loʻo faagaoioia i siosiomaga eseese o OS.

Talu mai le uluai tuufaatasiga o tagata o le afioaga ua fatuina e avea o se vaega o le telefoni auaunaga ua faia mai le lisi "Faʻafesoʻotaʻi" tagata, muamua e te manaʻomia e faʻaopopo ID ID i le lisi o loʻo maua e faʻafesoʻotaʻi mai le avefeau, ma na o le faʻaauau ona fatuina se talanoaga a kulupu.

Faitau atili: Faʻaopoopoina o faʻamaumauga i le "Faʻafesoʻotaʻi" Telefoni mo Android, iOS ma Windows

Android

Ina ia fatuina se vaega i Telegram mo le Android, e tatau ona e faia laasaga nei.

  1. Tatala le talosaga a le tagata o le avefeʻau ma tatala lana lisi autu e ala i le faapipiiina o tamatamai lima e tolu i le pito i luga o le mata i le agavale. Valaau le filifiliga "Vaega fou".

  2. I le lisi o fesoʻotaʻiga e tatalaina, filifili tagata o loʻo auai i le talanoaga i le lumanaʻi, tapuni io latou igoa. O le iʻuga, o le a faʻapipiʻi atu faʻamatalaga i le fanua i le pito i luga o le lisi. "Faʻafesoʻotaʻi". A maeʻa le lisi o tagata valaaulia, tago i le siaki i le pito i luga taumatau o le lau.

  3. O le isi laasaga o le fatuina lea o le igoa o se talanoaga a kulupu ma ona faʻailoga. Faatumu le fanua "Ulufale le igoa o le kulupu" ona paʻi lea i le ata i le itu tauagavale o le igoa faʻamaonia. Filifili le ata na manaomia mai le mafaufau o le masini pe ave se ata e faʻaaoga ai lana ataata.

  4. A maeʻa ona taʻu le igoa, ma ave le avatar i le tusi talosaga ma faʻaalia i luga o le laulau, matou te faʻamaonia le fatuina o se talanoaga a kulupu e ala i le faapipiiina o le siaki i le pito i luga o le mata i le taumatau. Ua maeʻa le faʻavaeina o le kulupu, ua mafai ona e faʻasoaina faʻamatalaga. O i latou uma e valaʻaulia i le Laasaga 2 o lenei faʻatonuga o le a logoina e talafeagai, ma oi latou, pei o le na faia le alalafaga, o le a maua le avanoa e tusi ai feau ma auina atu faila i le talanoaga.

O le faʻafoega o le faʻaauau pea o le faʻatinoga o talanoaga a le tagata na faia e ia, faʻapea foi ma pule o loʻo tofia e ia, o loʻo pulea e ala i le filifilia o galuega tauave ma faʻamaonia ai faʻasologa i luga o se mata faapitoa. Ina ia maua le lisi o filifiliga, tapuni le avata a le vaega i le ulutala o le tusitusi, ma o le faasologa lautele o faatinoga e talafeagai i le vaega e mafai ona maua i le tapasa e tolu pito i luga o le lau. "Faamatalaga" i le taumatau.

iOS

Faʻatulagaina o kulupu i le faʻaaogaina o le Telegram mo iOS ao avea le tagata o tausia ma faʻaaogaina le algorithm o loʻo mulimuli mai.

  1. Tatala le avefeau ma alu i le vaega. "Talitonuga". Tago i le faamau "Savali Fou" ma filifili le mea muamua i le lisi o loʻo faʻaalia e le matala matala - "Fausia se vaega".

  2. Matou te tuu i lalo faailoga e faʻafeagai ma igoa o tagata auai o le a matou valaʻaulia i totonu o le alalafaga na faia. A maeʻa le faʻatulagaina o le lisi muamua o tagata, matou te tapuni "Lisi".

  3. O le foafoaga faaiu o le vaega i Telefoni mo IOOS o le tuuina atu lea o se igoa ma le faʻatulagaina o le ata o le avatar. Faatumu le fanua "Igoa o le Igoa". Ona sosoo ai lea ma le tap "Suia le ata o le kulupu" ma faʻaopopo se ata na faʻaaogaina e faʻaaoga ai le masini pueata, pe ave se ata mai le mafaufau.

    A maeʻa le faʻamalamalamaina o mea autu autu e paʻi "Fausia". I lenei tulaga, o le faʻalapotopotoga o le alalafaga i totonu o le faʻavae o le avefeau Telegram ua faʻamoemoeina e maeʻa, o le a matala le mataitusi tusitusi.

I le lumanaʻi, e faʻatautaia le vaʻaiga tuʻufaʻatasia, matou te valaʻau "Faamatalaga" e uiga ia te ia - kiliki i le avatar i le ulutala talanoaga. I luga o le lau e tatala, o loʻo i ai avanoa mo le suiina o le igoa / ata o le vaega, faʻaopoopo ma faʻamalo tagata auai ma isi galuega.

Windows

O le fatuina ma le pulea o vaega, e ui lava i le sili atu le maualuga o le avefeau mo le faʻaaogaina i luga o telefoni feaveaʻi, o loʻo avanoa foi i le Telegram mo le PC. Ina ia fatuina se talatalanoaga i totonu o le faʻavae o le auaunaga o loʻo fesiligia e faʻaaoga ai le Windows version o le talosaga, ia faia laasaga nei.

  1. Tatala le avefeau ma taʻu le lisi autu - kiliki i luga o le tolu pito i luga o le faamalama o le tusi talosaga ile itu tauagavale.

  2. Filifili se mea "Fausia se vaega".

  3. Faʻamanino le igoa o le soʻotaga faʻatasi o tagata o le Telegram ma ulufale i totonu o le fanua "Igoa o le Igoa" le faamalama ua faaalia.

    Afai e te manaʻo ai, e mafai loa ona vave fausia se avanu lautele e ala i le kiliki i luga o le ata "Telefoni" ona filifili ai lea o le ata i le disk PC.

    A uma ona e ulufale i le igoa ma faaopoopo i ai se ata o se vaega, kiliki "NEXT".

  4. Tatou kiliki i igoa o faʻafesoʻotaʻiga o le a fausia ai le uluai fatuga o tagata o le talanoaga talanoaga. A maeʻa faʻamatalaga tatau, filifili i le fanua ile pito i luga ole lisi o fesoʻotaʻiga, kiliki "Faʻatu".

  5. I lenei, ua maeʻa le faʻatulagaga o le vaega o tagata o loʻo auai i le Telegram service, o le matala matalala o le a matala faʻafuaseʻi lava.

O le avanoa i le puleaina o vaega e mafai ona maua i le valaʻau i le lisi e ala i le kiliki i luga o le ata o ni vaega se tolu e latalata i le ulutala talanoaga ma filifili "Pulega o vaega".

Filifiliga e aofia ai le galulue faatasi ma le lisi o tagata auai, o lona uiga o le valaauliaina o mea fou ma le aveesea o mea o iai, o loʻo avanoa i le faamalama "Faamatalaga a Vaega"valaau mai le lisi e tasi e pei "Pulega".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faagasologa o le fatuina o talanoaga a vaega i le va o tagata auai o se tasi o tautua fefaʻatauaʻiga e sili ona lauiloa i luga o le Initaneti i aso nei e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli. Soo se tagata e faaaogaina i soo se taimi e mafai ona fausia se nuu i telefoni ma aofia ai i totonu se tele se tele (e oo atu i le 100,000), pe a faatusatusa i isi avefeau, le numera o tagata, o se avanoa e le mafaamatalaina o le polokalama ua fuafuaina.