Fofoina o le faafitauli i le faalauiloaina o le taaloga Mafia III i le Windows 10

O tagata uma lava e le itiiti ifo ma le tasi i lona olaga na taumafai e taaalo i taaloga vitio. A uma mea uma, o se auala lelei tele lea e malolo ai, sola ese mai le olaga i aso faisoo ma ia maua ai se taimi lelei. Ae ui i lea, e masani lava ona i ai tulaga pe afai o le taaloga mo nisi mafuaaga e le lelei tele. O le iʻuga, atonu e malolo, faʻaitiitia le faʻapipiʻi ile lua, ma le tele o isi faʻafitauli. O le a le mafuaʻaga o nei faafitauli? E faapefea ona faʻamautuina? Matou te tuʻuina tali i nei fesili i le aso.

Vaʻai foi: Faʻateleina le faʻatinoina o api i taaloga

Faʻaiʻuga o faʻafitauli faʻapitoa i taaloga taʻaloga

I se tulaga lautele, o le tele o itu e aafia ai le faatinoga o taaloga i lau PC. O nei mea e mafai ona faʻafitauli i vaega o komipiuta, maualuga maualuga o le PC, le lelei le faʻataʻitaʻiga o le taaloga e le atinaʻe, se matala matala i le taimi o le taʻaloga, ma isi. Taumafai e faʻataʻitaʻi uma nei mea.

Mafuaʻaga 1: Faʻamaumauga o le Faʻatonuina o le Faʻatonu

E tusa lava pe faʻapefea ona e faʻatauina ni taʻaloga, i luga o le CD po o le numera, o le mea muamua e fai ae e te leʻi faʻatau mai, o le siakiina o manaʻoga. Atonu o le a sili atu le vaivai o lau komepiuta nai lo mea e manaʻomia e le taaloga.

O le kamupani-o le na te faia le tele o taimi ao le i tatalaina le taʻaloga (faʻaga masani o ni nai masina) faʻasalalau i luga o le faʻaalia o mea e manaʻomia. O le mea moni, i le laasaga o le atinaʻe atonu latou te suia laitiiti, ae o le a le mamao ese mai le uluai kopi. O le mea lea, o le isi, aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona e siaki po o fea o ata faʻataʻitaʻiga o le ae faʻafiafiaina le komepiuta ma pe mafai ona e taʻavale. E i ai le tele o filifiliga mo le siakiina o mea e manaʻomia.

A e le faʻatau le faʻatauina o se CD poʻo le DVD. I le 90% pasene o mataupu, o loʻo tusia i luga o le pusa i tua. O nisi faʻamatalaga e faʻaalia ai le i ai o mea faʻapipiʻi, manaʻoga o mea e manaʻomia e mafai ona tusia i ai.

Faatasi ai ma isi metotia o le suʻeina o talosaga mo fesoʻotaiga komepiuta, faitau la matou tusiga i le sootaga lea.

Faitau atili: Siakiina taaloga komepiuta mo le fesoʻotaʻiga

Afai e te fiafia i lau komepiuta e mafai ona e taʻalo i taaloga fou i tulaga maualuluga e aunoa ma ni faʻafitauli, o le ae manaʻomia le teuina o le tele o tupe ma aoina se komepiuta taʻavale. O se faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei autu e faitau i ai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se komepiuta taʻavale

Mafuaʻaga 2: Faʻasaoina o vaega

O le maualuga o le vevela e mafai ona matua faaleagaina ai le faia o komepiuta. E aafia ai e le gata i taʻaloga, ae e faʻagesegeseina ai foi taga uma e te faia: tatala le masini, faila, faila, faʻaitiitia le faʻavaveina o le taʻavale ma le sili atu. E mafai ona e siakiina le vevela o vaega taʻitasi o se PC e faʻaaoga ai polokalama eseese po o mea aoga.

Faitau atili: Matou fuaina le vevela o le komepiuta

O nei metotia e mafai ai ona e maua se lipoti atoa i luga o le tele o vaega o fesoʻotaiga, e aofia ai le atoa o le vevela o se PC, kata vitio po o le polokalama. Afai e te iloa o le vevela e maualuga atu i luga aʻe o le 80 tikeri, e te manaʻomia le fofoina o le faafitauli i luga o le manava.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafetaui le faʻaogaina o le kiliva po o le kiliaina o kata vitio

E tatau ona maitauina o faafitauli i le paʻu vevela - o se tasi o mataupu e sili ona taatele i luga o le autu o le pipiʻiina o PC. O le gaʻo faʻafefeteina e ono leaga le lelei, pe, sili atu, ua maeʻa. Mo tagata o loʻo punouai i taaloga PC, e fautuaina e suia le gaʻo faʻavave i tausaga uma. O le suiina o le a faʻaitiitia ai le avanoa o le komepiuta e lofia ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaaoga le suauʻu mama i luga o le gaosiga

Mafuaaga 3: Iniseti siama

O nisi faʻamaʻi e aʻafia ai le faʻatinoga o PC ile taʻaloga ma e mafai ona mafua ai le gaogao. Ina ia mafai ona faaleleia lenei mea, e tatau ona e siakiina e le aunoa lau komepiuta mo faila leaga. E tele ni polokalama mo le aveesea o siama, o le filifilia o se tasi oi latou e le faigata.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Mafuaaga 4: Matua PPU

O nisi polokalama e sili atu le tele o le PPU e sili atu nai lo isi. E mafai ona e faʻaalia nofoaga faʻafitauli e ala i le Task Manager i le tab "Faagasologa". E mafai foi ona aʻafia e le siama le avega o le CPU, faʻateleina le pasene o le faʻatauina e toetoe lava i le maualuga. Afai e te feagai i se faʻafitauli faapena, e tatau ona e suʻeina le mafuaaga o lona tupu ma vave ona faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o auala. O faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei autu e mafai ona maua i isi a matou mea i sootaga nei.

Faʻamatalaga auiliili:
Fofoina o faafitauli e aunoa ma se faʻaaogaina o le CPU
Faaitiitia le uta o le CPU

Mafuaaga 5: Avetaavale ua le toe i ai

Polokalame lata mai PC, aemaise lava, o loʻo tatou talanoa e uiga i avetaʻavale e mafai ona faʻapipiʻi i luga o taʻaloga. E mafai ona e faafouina oe lava ia, saili mo mea e te manaʻomia i luga o le Initaneti, faatasi ai ma le fesoasoani a polokalama faʻapitoa ma mea aoga. Ou te fia taulai atu i tagata taʻavale ata. Faatonuga mo le faʻafouina oi latou o loʻo i totonu oa tatou mea eseese i lalo ifo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafouina avetaavale katalama NVIDIA
AMD Radeon Graphics Card Driver Update

O le avetaavale e masani ona le manaomia le faafouina, ae o loʻo i ai pea le tele o polokalama faʻapitoa e tatau ai mo taʻaloga saʻo o taʻaloga.

Faitau atili: Saili po o fea avetaavale e manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o le komepiuta

Afai e te le manaʻo e suʻeina oe lava avetaavale, e fautuaina e faʻaaoga polokalame faʻapitoa. O ia ituaiga o masini komepiuta o le a faʻasalalauina faʻapitoa le faiga, saili ma faʻapipiʻi faila talafeagai. Siaki lana lisi i le sooga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Mafuaaga 6: Faʻasalaga Matagofie

O nisi tagata faaaoga e le o malamalama lelei i le malosi o le kulupu o latou kulupu PC, o lea latou te faʻasolosolo ai taimi uma i le taaloga i le maualuga. Ae o le kata vitio, o loʻo faʻatino ai le matafaioi autu i le faʻatulagaina o ata, ma faʻaitiitia ai le tataina o taʻiala taʻiala uma o le a taʻitaʻia ai le faʻatupulaia o le faatinoga.

Faitau atili: Aisea matou te manaʻomia ai se kata vitio

Faatasi ai ma le faagasologa, o le tulaga e laitiiti lava le eseese. Na te faʻaaogaina le faʻaaogaina o tagata, faʻapipiʻi mea faitino, galue ma le siosiomaga, ma faʻatonutonuina NPC o loʻo i totonu o le talosaga. I totonu o la tatou isi tusiga, sa matou faia se suʻega i le suia o faʻailoga faʻailoga i taʻaloga taʻalo ma iloa po o fea oi latou o le tele o le PPU.

Faitau atili: O le a le mea e fai i le taʻaloga i taaloga

Mafuaaga 7: Mataʻutia le lelei

E le o se mea faalilolilo e oo lava i AAA-vasega taʻaloga e masani ona i ai le tele o 'upega ma mea leaga i fafo atu, e masani ona faʻalauiloa e le tele o kamupani se tagata faʻatau ma tuʻuina i latou lava le sini o le faia o se vaega se tasi o le taʻaloga i le tausaga. E le gata i lea, e le iloa e le au atinaʻe le auala e lelei ai a latou oloa, o le mafuaʻaga lea e faʻalavelaveina ai e le matāʻupu faʻatautaia le mea pito i luga. O le fofo i lenei mea e tasi - faatali mo nisi faʻamatalaga ma faʻamoemoe o le atinaʻega o le a aumaia pea i latou i le mafaufau. Ia mautinoa o le taaloga e le lelei le faʻatulagaina, o le ae fesoasoani e toe iloilo mai isi tagata faʻatau i luga o faʻatautaia tau fefaʻatauaiga tutusa, mo se faataitaiga, Steam.

E le gata i lea, o loʻo faʻafeagai le aufaʻatasi ma faafitauli o le faʻaititia o le faatinoga e le gata i taʻaloga, ae faʻapea foʻi i le faiga faʻaoga. I lenei tulaga, atonu e talafeagai le faʻaleleia o le faʻatinoina o le PC ina ia faʻateʻa ese uma ai laupega ita. Faʻateleina e uiga i lenei tusitusiga i isi mea.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻaogaina o komepiuta

O le faʻamalosia o vaega e mafai ai e oe ona faʻatupulaia le faʻatinoga atoa e ala i le tele o le sefulu pasene, ae e tatau ona e faia lenei mea pe'āfai e te maua le malamalama talafeagai, pe mulimuli i faatonuga na maua. O tulaga le lelei o le faʻamalosia e masani ona taʻitaʻia e le gata i le leaga o le vaega, ae ia faʻamamaina atoa foi e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai.

Tagai foi:
Intel Core processor overclocking
Faʻafefe AMD Radeon / NVIDIA GeForce

Mo nei mafuaʻaga uma, e mafai e taaloga, ma atonu o le a tautau i luga o lau komepiuta. O le itu e sili ona taua i le faʻaaogaina o le PC o le tausiga faifaipea, faʻamamāina ma suʻesuʻe taimi mo faʻalavelave ma faʻamaʻi.