Natural Color Pro 2.0.0.0

Soʻo se tasi e mafai ona valiina se ata i le Paʻu poʻo se isi faʻataʻitaʻitaʻese, ae aua le faʻamalosi. Ae e oʻo lava i se galuega faigata tele e mafai ona mafai pe afai oi ai se polokalama faʻapitoa. Mo le foafoaina o mea faʻafiafiaga poʻo gaoioiga faʻafiafiaina o fuainumera, Pivot Animator e atoatoa.

Pivot Animator o se meafaigaluega tele lea e mafai ai ona e faia soo se ata e te maua i luga o lau komepiuta (ma fetaui ma manaʻoga o le polokalama) siitia. Faafetai i le faila o le fale, e mafai ona e fatuina lau oe lava sikola ma faʻaaoga o se ata.

Faʻasologa autu

O lenei faamalama e tatalaina pe a amataina le polokalama, ma o se tasi o ki, aua o le mea lea e fatuina ai le animation. O le gaioiga e faia e ala i le suia o le nofoaga o le "mea mumu", lea o loʻo i luga o le paʻu, ma le ata atoa, faʻapea foi ma le faaopoopoina o ni laupepa fou.

Toe gaosia

Aʻo fatuina se faʻafiafiaga, e mafai ona e vaʻai pe o le a se foliga pe a fai e faasaoina e avea o se faʻafiafiaga. Iinei e mafai ona e faʻamautinoa le saoasaoa o le taʻavale.

Faʻamatalaga faʻamuamua

O le polokalama e mafai ona suia le talaaga o lau faʻafiafiaga.

Faʻaopoopoina foliga

E mafai ona faaopoopo ni fuainumera i lau animation.

Faʻalagolago i talaaga ma sprites

Ina ia mafai e le polokalama ona matamata i ata o loʻo manaʻomia mo se talaaga poʻo se ata, e tatau ona e faʻaopopo muamua i vaega faapitoa o le lisi. E mafai foi ona e maua se foliga saunia.

Faatonu

Faafetai i le faatonu, e mafai ona e fatuina ou lava foliga (sprites) mo mea faafiafia, faatapulaaina na o mafaufauga.

Faʻasologa le ala

I lenei tulaga, soo se vaega o le ata e mafai ona suia i ou manaoga.

Isi elemene

Faʻafetai i nei elemene, e mafai ona e faʻasolosolo se foliga i luga, faʻatotonugalemu, kopiina, faʻafefiloi i se isi foliga, pe suia lona lanu. Ma faʻafetai i le pusa taʻavale, e mafai ona e fetuunai le manino o foliga.

Faamanuiaga

  1. Faʻaauau le gagana Rusia
  2. Maua se avanoa vaʻavaʻaiti laitiiti
  3. E fetaui ma aoga

Faʻafitauli

  1. E leʻi faʻaalia

Afai e te manaʻomia lau ata faʻatasi ai ma tagata uma e ola i luga, ona mautinoa lea o le fesoasoani a le Pivot Animator, ae e faigata tele ona toe faʻatuina mai tagata faʻatolu, ma i le tele o tulaga e le talafeagai. E mafai ona e faia se ata manaia manaia po o se mea malie i totonu, ae mo ni gaioiga sili ona ogaoga e le fetaui, aua e tele se taimi e faia ai se poloketi tetele.

Faʻasaʻo le Faʻatonuina o le Faʻatonu mo le saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faigofie gif animator CrazyTalk Animator Faʻataʻitaʻiga falemaʻi pro DP Animation Maker

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Pivot Animator o se faʻaaoga faigofie lea e mafai ai ona e suʻeina se ata vali ma ni faʻamaumauga i luga o se ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Pule Sili: Peter Bone
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.2.6