Faʻafefea ona faʻaopoopo se tala lona lua i le Instagram


I le taimi nei, o le tele o tagata faʻaoga Instagram e lua pe sili atu itulau, e masani ona masani ona fegalegaleai faʻatasi. Lalo o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona e faʻaopopo se tala lona lua i le Instagram.

Matou te faʻaopopo le tala lona lua i le Instagram

E tele tagata e manaʻomia le fatuina o se isi faʻamatalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo pisinisi pisinisi. Na faʻaaogaina e le faʻalauiloa aʻoaʻoga Instagram lenei mea, mulimuli ane, i le faʻaaogaina o le tomai e leva ona faatalitali e faʻaopopo atili ai faʻamatalaga e vave vave ona suia i le va oi latou. Ae ui i lea, o lenei uiga e maua i le telefoni feaveaʻi - e le aoga i le upega tafaʻilagi.

  1. Tatala Instagram i luga o lau telefoni. Alu i le pito i lalo o le faamalama i le pito sili ona lelei e tatala ai lou itulau faʻailoa. Tapu i luga o le igoa. I le lisi faaopoopo o loʻo tatala, filifili "Faaopoopo le tala".
  2. O le a faʻaalia se faamalama faatagaina i luga o le lau. Faʻasinotonu i le faletusi lona lua. E faʻapea foʻi, e mafai ona e faʻaopoopo i le lima itulau.
  3. I le tulaga o le saga manuia, o le a fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga o le teugatupe faaopoopo. I le taimi nei, e faigofie ona e fesuiai i le va o itulau e ala i le filifilia o le saini ile tasi tala i le faʻailoga faʻamaufaʻailoga ma le makaina o le isi.

Ma e tusa lava pe i ai nei lau itulau e tasi e tatala, o le ae mauaina faʻamatalaga e uiga i feau, faʻamatalaga ma isi mea tutupu mai tala faʻatusi uma.

Ioe, i luga o lenei mea uma. Afai e faigata ia oe ona faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga faʻapitoa, tuʻu lau faʻamatalaga - o le a matou taumafai e foia le faafitauli.