Le faʻamaonia lelei o lomitusi

O le upega tafaʻilagi VKontakte ua mamanuina i se auala e le maua ai e le aufaasālalau le numera aupito maualalo o avanoa. I nisi tulaga, o tagata faapena e le mafai ona faia le faigofie - ia iloa le talaaga a se tagata i VKontakte.

O tagata uma e fiafia i upega tafaʻilagi faʻatasi ma uo, faafiafiaga ma le tele o vaega tului eseese e fautuaina e resitara i lenei 'upega tafaʻilagi. O iinei e mafai ona e maua se taimi lelei, ma feiloaʻi ma le tele o isi tagata fiafia.

Matou te resitara la matou lava itulau ile VKontakte

I le taimi lava e tatau ai ona matauina soo se tagata faʻaaoga, e tusa lava pe o le a le tausiga poʻo le nofoaga, e mafai ona resitalaina se itulau VKontakte mo se saʻolotoga. I lenei tulaga, ia faia se faʻamatalaga fou fou, o le a manaʻomia e le tagata o loʻo faʻaaogaina le faʻatulagaina o se tulaga aupito i maualalo o gaioiga.

VKontakte lava e fetuʻutuʻunai i le gagana gagana o lau upega tafaʻilagi.

Aʻo galue ma le atinaʻe o lenei fesoʻotaʻiga lautele, e masani lava, e leai ni faʻafitauli. I soʻo se mea o loʻo i ai faʻamatalaga mo le mea ua faamoemoe i ai le fanua ma pe o le a le faʻamatalaga e manaʻomia ina ia tuʻuina atu e aunoa ma le toilalo.

Ina ia lesitala VKontakte, e mafai ona e suʻeina ni filifiliga mo le fatuina o se itulau fou. O auala uma lava e saoloto atoatoa.

Metotia 1: Faʻasalaga vave resitala

E matua faigofie lava ona mulimulitaʻia le faʻasalalau tulaga aloaia mo VKontakte ma, e taua, e manaʻomia ai le tele o le taimi. A e fatuina se talaaga, o le a na o le manaʻomia lava o faʻamaumauga autu:

  • igoa;
  • faʻailoga igoa;
  • telefoni feaveaʻi.

E manaʻomia le numera o le telefoni ina ia puipuia ai lau itulau mai le gasegase mafai. A aunoa ma se telefoni, ala, o le a le mafai ona e maua avanoa uma.

O le mea autu e te manaʻomia i le taimi o le resitalaina o se itulau o soʻo se upega tafaʻilagi.

  1. Faʻafesoʻotaʻi i luga o le upega tafailagi fesoʻotaʻiga lautele VKontakte.
  2. O lea e mafai ai ona e ulufale i se faʻamatalaga lata mai pe resitara se mea fou. E le gata i lea, o loʻo i ai se ki i le pito i luga o le suiga o le gagana, pe afai e te faʻafuaseʻi ona e manaʻo e faʻaaoga le Igilisi.
  3. Ina ia amata resitala, e tatau ona e faʻatumu le pepa talafeagai i le itu taumatau o le mata.
  4. I faʻalapotopotoga o le igoa ma le igoa ole igoa e mafai ona e tusia i soʻo se gagana, soʻo se seti o faʻamaumauga. Ae peitaʻi, afai i le lumanaʻi e te manaʻo e suia le igoa, ona e iloa lea o le puleaina o VKontakte e siaki patino ia faʻamatalaga ma o le a na o le taliaina o le igoa o le tagata.

    Tagata faaaoga i lalo ifo o le 14 tausaga le matutua e le mafai ona lesitalaina i latou tausaga.

  5. Igoa ma le igoa ole igoa e tatau ona tusia i le gagana e tasi.
  6. O le isi, oomi le faamau "Tusi Resitala".
  7. Filifili le fola.
  8. A maeʻa ona faʻaaogaina le numera o le numera o le telefoni, o le a faʻaaogaina e le masini lou atunuu e nofo ai ile ituaiga IP IP. Mo Rusia, ua faʻaaoga le code (+7).
  9. Ulufale le numera telefoni feaveaʻi e tusa ai ma le faʻaaliga faʻaalia.
  10. Push button "Maua le numera"pe a maeʻa o le a lafoina se SMS ma le 5 numera i le numera faʻamaonia.
  11. Ulufale mai le numera 5-numera i le matata talafeagai ma kiliki "Tuuina atu le Faasologa".
  12. Afai e leʻi oʻo mai le code code i totonu o nai minute, e mafai ona e toe auina mai e ala i le kilikiina o le sootaga "Ou te lei mauaina le numera".

  13. I le isi itu, i totonu o le fanua fou o loʻo aliali mai, ulu mai i le 'upu faʻamaonia e manaʻomia mo le faʻaopopo atili i lau itulau.
  14. Matou te taomi le faamau "Nofoaga i le nofoaga".
  15. Ulufale uma faʻamatalaga e sili ona manaʻomia ma faʻaaoga le itulau fou ua resitalaina.

A maeʻa uma taga na e faia, e le tatau ona e iai ni faafitauli i le faʻaaogaina o lenei upega tafaʻilagi. O le mea e sili ona taua o le tusia o faʻamaumauga e matua loloto lava i lou mafaufau.

Tagai foi: Faʻaliliuina le upu masini i le upega tafaʻilagi a VK

Metotia 2: Resitala ma Facebook

O lenei auala o le faʻatagaina e mafai ai e soʻo se tagata e umia se Facebook itulau ona resitala se faʻailoga fou VKontakte, aʻo tausia le faʻamatalaga ua uma ona faʻaalia. O le faagasologa o le auala e resitara ai ma VK e ala i le Facebook e ese lava mai le taimi vave, aemaise lava, i ona uiga.

A e lesitalaina e ala i le Facebook, e mafai ona e faʻafefe le ulufale i se numera telefoni feaveai. Ae peitaʻi, e mafai ona faia lenei mea pe afai ua iai sau telefoni i le Facebook.

O le mea moni, o lenei ituaiga faʻailoga o le itulau e talafeagai e le gata mo i latou o loʻo mananao e faʻafeiloaia se faʻamatalaga lata mai i se isi va fealofani. fesoʻotaʻiga, ina ia aua le toe faʻaaogāina faʻamaumauga, ae faʻapea foi i latou e leai se telefoni numera telefoni.

  1. Alu i le site VKontakte ma kiliki "Faʻatasi ma Facebook".
  2. Ma le isi, o le a tatalaina se faamalama i le mea o le a musuia ai oe e ulufale i lau faʻamatalaga faʻasalalau mai le Facebook poʻo le fatuina o se tala fou.
  3. Ulufale i totonu lau tuatusi imeli poo numera o le telefoni ma le upu faila
  4. Push button "Faʻatasi".
  5. Afai ua uma ona e saini i luga o le Facebook i totonu o lenei masini komepiuta, e iloagofie e le faiga lenei ma, ae le o nofoaga e ulufale ai, o le a maua ai se avanoa e teu ai. O iinei tatou te taomi ai le faamau "Faaauau pea ...".
  6. Ulufale lau numera telefoni ma kiliki "Maua le faʻailoga".
  7. Ulufale mai le keli na maua ma kiliki "Tuuina atu le Faasologa".
  8. O faʻamatalaga e otometi lava ona faʻaulu mai le itulau Facebook ma mafai ai ona e faʻaogaina ma le saogalemu au faʻamatalaga fou.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le numera telefoni o se vaega taua o VKontakte. A aunoa ma lea, ala, resitala faatasi ma metotia masani o le a le aoga.

E leai se mea e talitonu ai e talitonu punaoa o loʻo fai mai e mafai e VKontakte ona resitala e aunoa ma se numera telefoni feaveaʻi. O le faʻafoega o le VK.com faʻaaogaina atoa lenei avanoa i le 2012.

Na o le pau lava le auala saʻo e resitala ai VKontakte e aunoa ma se telefoni feaveaʻi o le faʻatau lea o se numera tele i le Initaneti. I lenei tulaga, o le ae mauaina se numera o loʻo tuʻufaʻatasia uma e te maua ai feau SMS.

Soo se galuega faigaluega moni e manaʻomia ai le totogiina mo le numera.

E fautuaina e faʻaaoga se numera telefoni numera - o oe ma lau VK itulau fou o le a saogalemu.

Faʻataʻoto, saʻo le auala e lesitala ai - oe filifili. O le mea autu e le o le faʻalagolago i tagata sikola o loʻo sauni e lesitala se tagata fou i se telefoni telefoni mo sina vaega.