Faʻasalalau Task Manager i le Windows 7


O se faʻaulufalega faʻatagata o se meafaigaluega talafeagai e faatea ese ai faʻasalaga e masani ona faʻaleagaina ma e masani ona le faʻaaogaina, ae mafai foʻi ona afaina. O le leoleo o le fofo sili lea e foia ai faasalalauga ma faateleina le saogalemu i le Initaneti.

O le leoleo, e ese mai i le masini faʻaopoopoga i le Adblock Plus, ua uma ona i ai se polokalama komepiuta atoatoa, lea e faaopoopo atu i le poloka poloka faigofie e maua ai le tele o mea aoga.

Matou te fautuaina e vaʻai: Isi fofo mo le taofia o faasalalauga i totonu o le masini

Lesona: Faʻafefea ona faʻasaʻo faʻasalalauga YouTube i le Guard

Vaʻaia

O le polokalame e lelei ona faʻafetaui ma ituaiga ituaiga o faasalalauga i luga o le Initaneti, polokaina o fuʻa ma fenuka popup. I le taimi lava e tasi, o lenei oloa e matua aoga lava ma mea uma e teu i luga o le komepiuta.

Faʻafeiloaʻi

E le o mea uma i le initaneti e saogalemu. E tele nofoaga leaga ma le fatufatuina o loʻo i luga o le 'upega tafailagi lea e mafai ona faʻapipiʻi le viral software i luga o lau komepiuta, ma mafua ai ona leaga le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faiga faʻaogaina ma lau faʻalapotopotoga.

Ina ia puipuia lenei mea, e masani ona faʻafouina e le Adguard le database o nofoaga o le fatuina o fatuga, e puipuia ai lou suiga i punaoa e ono afaina ai lau komepiuta.

Pulea matua

Afai e faʻaaogaina e tamaiti komepiuta nai lo tagata matutua, ona taua tele lea le pulea o punaoa e asiasi atu i ai le tamaititi.

O le faʻaaogaina o le matua e pulea ai le laʻititi o le a puipuia tamaiti mai le asiasi atu i nofoaga e le taliaina, ma, pe a tatau ai, taofia le sau mai faila faila.

Antitracking

Asiasi i punaoa eseese, o au faʻamatalaga ma au faʻamatalaga patino e mafai ona faamaumauina i luga o le upega tafaʻilagi i luga o le initaneti, o le autu autu o le aoina mai o faʻamatalaga talafeagai ma fuainumera.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le vaega o le anti-tracking, e mafai ona e puipuia ma le faʻalagolago soo se tasi o au faʻamatalaga mai luga o le initaneti, ao taofi pea le le iloa i le Initaneti.

Siʻitia le saoasaoa o le faʻatauina o itulau

E le pei o le Adblock Plus faʻaopoopoga o le aufaʻasalalau, lea e tipi ese ai faʻasalalauga pe a maeʻa ona maua e le masini le itulau, e aveese e le Adguard le faʻasalalauga ao leʻi mauaina le itulau. O se taunuuga, o lenei mea e mafai ona matua faateleina ai le saoasaoa o itulau o uta.

Faaleaogaina o faasalalauga i totonu o talosaga

O se mea sili ona taua o le Leoleo o le taofia lea o faʻasalalauga e le gata i le Initaneti, ae faʻapea foi i polokalame, lea e masani ona i ai fuʻa. O se faafitauli talitutusa e mafai ona mataituina i totonu o ia pola applications e pei o Skype poʻo uTorrent.

Faʻapitoa:

1. Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. Faʻalautele avanoa e puipuia ai faʻasalalauga ma puipuia lau komepiuta.

Faʻafitauli:

1. Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina o le polokalama i le taimi e le teteʻe ai, o le a faʻapipiʻi isi oloa i luga o le komepiuta;

2. O le faʻasalaga e tufatufa atu, ae o loʻo i ai se vaitau e leai se totogi.

O le leoleo o se auala aoga e le gata ina poloka ai faasalalauga i tagata suʻesuʻe ma tusi komepiuta, ae ia maua ai foi le puipuiga i luga o le Initaneti e ala i le taofia o le tatalaina o nofoaga ma se igoa tauleleia.

Faʻalogo faʻasalalauga o le Guard

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Leoleo mo Google Chrome: Puipuiga Puipui Suega ma le Suiga Filter Faʻapipiʻi faʻamaonia i Yandex. Savali ma le Guard Puipui le ad blocker mo Mozilla Firefox browser Puipui le faʻaopoopoga mo le Opera: o le tagata e sili ona malosi le faʻaolaina o le faʻaaliga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le leoleo o se meafaigaluega lelei mo le poloka o faasalalauga i tagata suʻesuʻe ma polokalama faʻapipiʻiina PC, ma tuʻuina atu le puipuiga i le Initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Tausi
Tau: $ 6
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.2.437.2171