Faʻavaeina o le "Faʻasalaga: Faʻasologa o Rollback e le mafai ona amataina" sese i TeamViewer

E mafai ona fai vave le tusi i faatonu taʻiala mo le PC, aemaise lava pe afai na e muai mauaina se tipiloma / tipiloma. Ae ui i lea, o le galuega lava lea e tasi e mafai ona faia i luga o le initaneti, e ui lava o latou gafatia e utiuti pe a faʻatusatusa i polokalama.

Fausia se tipiloma i le initaneti

I totonu o le upega tafailagi e mafai ona e maua ni auaunaga faʻapitoa e mafai ai ona e faia tusi pasi ma tipiloma i le initaneti. I le tele o tulaga, o latou galuega ua faʻaitiitia atoa i le fatuina o mataitusi, o lea la e mafai ai ona faigofie ona e mauaina uma ata masani ma faʻasaʻo saʻo. Ae e aoga le manatuaina o nisi o galuega tauave ma / poʻo ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona totogiina. E le gata i lea, e le fautuaina e tuʻuina tusi poʻo soʻo se pepa taua / tusi o le faʻafetai e faʻaaoga ai nei 'auʻaunaga mo mafuaaga manino.

Metotia 1: Tusitusi tusitusi

O lenei 'auʻaunaga e maua ai le avanoa e tusi ai soʻo se faʻamatalaga i luga o faʻataʻitaʻiga na saunia muamua. E na o ia lava, o le galuega e faʻamapulaʻa na o le faaopoopoina o le anotusi. O lomitusi, captions ma isi elemene teuteu o le a le faaopoopoina. E le gata i lea, e le o lelei le faʻatinoga o le faʻatulagaina o le tusiga, ina ia le fetaui lelei i isi elemene ma tufatufa atu i le vaega atoa o le galuega, o le a manaʻomia ona e faia ni nai manipulations.

A e faʻaaogaina lenei tautua, e tatau ona e amanaʻia le faʻamatalaga e na o le uluai pepa na e faia e mafai ona sii mai mo le leai se totogi. Mo isi e tatau ona totogi se saofaga. Moni, mo nisi mafuaaga, o le lapataiga e lapatai mai e uiga i lenei mea mulimuli.

Alu i le DiplomaDel

O faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga e pei o lenei:

  1. I luga o le itulau autū o le 'upega tafaʻilagi e te masani ai i le faʻatinoga. Ina ia fatuina se pepa fou, e mafai ona e kiliki i le ki i le pito i luga taumatau "Fausia pepa". Ae peitai, e le o fautuaina lenei ki, e pei ona i ai i lenei tulaga o le a tatalaina se taga laʻitiiti mo le taotoga.
  2. Ina ia filifili se faʻataʻitaʻi talafeagai, tusi i luga o le itulau sina laʻititi laʻitiiti "Filifiliga tetele o faʻataʻitaʻiga" ma oomi ai le ki "Vaʻai i faʻataʻitaʻiga uma".
  3. O le a faʻafeiloaʻi oe i se itulau ma faʻataʻitaʻiga. E tofu i latou ma se totogi totogi, ae e le tatau ona e gauai i ai, aua e aofia ai le faʻaaogaina o lenei filifiliga mo le tausaga. Afai e te manaʻo e fai se tusi faʻamaufaʻailoga pe faalua i le tausaga, ona e le manaʻomia lea e faʻatau. Kiliki i le mamanu e fiafia i ai oe e alu i le potu faigaluega.
  4. E mafai ona e faitauina le faʻamatalaga o le mamanu na filifilia. Ina ia amata, kiliki "Fausia se pepa faʻatasi ma lenei mamanu".
  5. I totonu o le galuega faigaluega o le ai ai se pusa faʻapolopolo faapitoa e le mafai ona aveesea, ae o le a le i ai i le pepa ua uma ona saunia ma sii mai. I totonu o le fanua "Tusi le tusi iinei" amata amataina nisi tusiga.
  6. Afai o le tusiga e matua fufusi i le tusiga "Tusitusi tusitusi"ona ave lea o le fetuu i le amataga o le tusiga ma lolomi Ulufale seia oʻo i lalo ifo o le tusitusiga le mamao e te manaʻo ai mai le tusiga autu.
  7. I le pito i luga o le laulau, ua tuʻuina atu se vai papatisoga i le tusitusiga. Ina ia faia lenei mea, filifili le vaega manaomia o tusitusiga ma kiliki "Font"i le pito i luga.
  8. O se tamai faamalama o le a faaalia i le mea e te manaomia e filifili ai le vai papatiso e te fiafia i ai. A maeʻa ona e faia se filifiliga, e tapunia le faamalama.
  9. E mafai ona faʻamaonia e le tele le tele. O le ki mo le suia o le tele o le measina e faʻamalo i "18". E faigofie ona suia i soʻo se isi.
  10. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamalosi mataitusi, faʻaʻamau ma / pe faaopoopo atu i lalo. Ina ia faia lenei mea, ia gauai atu i le ogatotonu o le laulau pito i luga.
  11. Ina ia suia le lanu o mataitusi, kiliki i le arrow i autafa o le mataitusi "A" i le pito i luga. Ua tatala se laasaga o lanu.
  12. I le vaega "Parakalafa"i le itu taumatau o le tagata e lanu lanu, o le tusitusiga e ogatasi ma le vaega o galuega.
  13. Faʻatele i le taumatau o le maualuga o laina laina.
  14. Afai e manaʻomia, e mafai foʻi ona e faʻaaogaina se lisi poʻo se numera faʻailoga, e ui lava e seasea ona faʻaaoga i mataitusi.
  15. A maeʻa lau galuega, ona kiliki lea o le ki. "Fai"o loʻo i le pito i luga taumatau o le mata.
  16. Kiliki "E lelei mea uma".
  17. Ina ia maua le pepa faʻamaonia i le PDF, e tatau ona e ulufale pe resitala. Kiliki i le kata talafeagai.
  18. Ina ia aua le gauai oe lava i le faagasologa o le resitalaina, ia na o le kiliki i luga o se tasi o ata fegalegaleaiga faaagafesootai o loo i lalo o le ulutala "Pe na o le ulufale mai e ala i auaunaga".
  19. Afai e manaʻomia, faʻamaonia le avanoa avanoa e ala ile kiliki "Faataga" i le faamalama e tatala.
  20. Faatali mo le sauniuniga o le pepa PDF mo le download, a maeʻa o le a faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

Metotia 2: Faʻamatalaga

O se auaunaga faigofie lenei mo le fatuina o oloa eseese ua lolomi, e aofia ai tusi faamaonia, tusi faamaonia ma tusi faafetai. Ua uma ona fausia ni faʻataʻitaʻiga ma faʻalapotopotoga talafeagai. E tatau ona e filifilia le filifiliga ma suia le tusiga. I le faʻaaogaina, e te le manaʻomia le resitala ma totogi mo soʻo se mea, lea e maua ai i lenei 'upega tafaʻilagi se aoga sili atu i luga o le tasi na muamua mafaufauina. Ae peitai, pe a sii mai e tatau ona e totogiina se saofaga, pe sii mai se laasaga ma le logo i le pito i lalo. O le mea e lelei ai, e mafai e le logo ona faigofie ona fufulu i polokalama faʻapitoa.

Alu i Faʻamatalaga

O faʻasaga taʻitasi i lea laasaga e pei ona taua i lalo:

  1. I luga o le itulau autu e mafai ona e faitauina se taamilosaga puupuu o le 'upega tafaʻilagi. Ina ia amata, tusi i lalo le itulau seia e feiloai "Diplomas, diplomas, faafetai". O le alu i le'pace faigaluega 'kiliki i luga "Faitau atili".
  2. O le a tatalaina se itulau i mea e mafai ona e faamasani ai i foliga o le fatuina o tusi faamaonia, tipiloma ma tusi faamaonia i lenei auaunaga, ma o le itulau foi o loo i ai se otootoga puupuu o le vitio. Kiliki "Tatala Tatala"ia amata.
  3. O le faʻamatalaga amata muamua i le faʻataʻitaʻiga le aoga, ae o loʻo avanoa mo le faʻasaʻoina. Ina ia faia lenei mea, i le vaega sao o le galuega faigaluega, saili le lisi "Mamanu" ma fesuiai i ai.
  4. I le lisi pa'ū i lalo o le ulutala "Filifiliga o ata" filifili "Tusitusi tusitusi".
  5. I le vaega o loʻo i lalo o le a ave ai ni faʻataʻitaʻiga o tusi. Ina ia faʻaaoga soʻo se tasi oi latou, kiliki i luga, ma o le a utaina i totonu o le vateatea. O i latou uma e saoloto.
  6. Ina ia faasaʻo le tusiga, alu i le nusipepa toe.
  7. I totonu o le fanua i luga o le itu taumatau, e mafai ona suia le tusiga i soʻo se faʻamalosi.
  8. Aʻo faʻataʻitaʻia le tusiga, o le pito i luga o le laupapa o loʻo i ai le vai papatiso, lapopoa, filifilia o mea, tasi le mea ma le laina laina. E le pei o le auaunaga muamua, o le pulea i le pito i luga o le komipiuta e masani lava i soo se tagata e faaaogaina.
  9. I totonu o le potu faigaluega lava, i le itu agavale, e mafai ona e vaʻaia poloka poloka i luga o le tusi. Ina ia faia lenei mea, ia na o le faaseeina o le kusi ia latou, taofi i lalo le faamaumatau i le itu agavale ma agai i soo se itu.
  10. A maeʻa mea uma, ave le laiga o le tusi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki "Download"lea o loʻo tu i luga ma faailogaina i se atigipusa ata.
  11. Kiliki i le sooga "Tulei ma le logo logo". O le a amataina vave lava le downloading. Afai ei ai sou saofaga saofaga pe o le ae faʻatau i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona faʻaaoga lea o le fesoʻotaʻiga lona lua.

Metotia 3: Photoshop Online

O le auala pito sili lea ona faigata e fai ai diplomas, ae e iloga i le maualuga o le galuega faatino ma e matuai saoloto lava, e le manaʻomia ai le resitalaina. O ata i luga o le initaneti na faia i le ata o Adobe Photoshop, e ui lava i luga o le initaneti o le tele o galuega faatino o loo i ai i le uluai polokalame ua misi. Ae talu ai e le o faʻamalosia lenei tusitala i galuega ma tusi faamaonia ma diplomas, e tatau ona e faʻaaogaina mamanu na e mauaina oe. O le mea e lelei ai, o le mauaina oi latou e faigofie lava.

Alu i le Photoshop Online

O laasaga taʻitasi i le laasaga mo le sailia o se faʻataʻitaʻiga e faapenei:

  1. I le taimi muamua, e tatau ona e maua se mamanu tusi. E faia lenei mea i le fesoasoani a ata suʻesuʻega a Google po o Yandex. Ulufale i se tasi o polokalama i le pusa saili. "Tusi Taʻitaʻitusi Tusitusi" ma o le ae iloa se lisi tele.
  2. Pe a filifilia, ia sili atu le fiafia i na ata pe a leai ni faailoilo poʻo se mea e le o iloagofie.
  3. Kiliki i le filifiliga sili ona talafeagai. A uma ona tatala le kesi e matamata, kiliki i luga o le ata ma filifili le mea mai le lisi autu. "Faasaoina le Ata". Faasao i lau komepiuta.

O le taimi nei e tatau ai ona faʻagasolo i le faʻaaogaina mai le Photoshop Online lava ia. O faʻasalalauga i lea laasaga ma lea laasaga o le a faapenei:

  1. Alu i le faatonu, kiliki le ki. "Auina mai ata mai le komepiuta".
  2. Ua tatalaina le faamalama e filifili le ata. Saili ma tatala le mamanu na e siiina muamua.
  3. Faʻaopoopo i ai nisi o faʻamatalaga i le tusi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se meafaigaluega ua makaina i le mataitusi o le tusi. "A" i le mea tauagavale tauagavale.
  4. Ina ia lolomiina le tusiga, kiliki i le vaega o le pepa lea e te manao e amata ai ona tusitusi.
  5. Ina ia faaopoopo igoa i se isi vaega o le mataitusi, toe fai laasaga 3 ma le 4. Faia lenei mea sei vagana ua uma ona e tuuina uma faamatalaga talafeagai i lau mamanu.
  6. Ina ia tuʻuina atu le tusiga i soʻo se ituaiga, kiliki i luga o le atigipusa fefaʻatauaʻiga ma filifili mea uma o loʻo i ai. Taʻalo i fonuka, lapoa, sitaili, lanu ma le fetaui lelei.
  7. I le maea ai o le faʻaaogaina o tusiga, e mafai ona e faʻasaoina le galuega. Ina ia faia lenei mea, kiliki "File"o loʻo tu i le itu tauagavale o le pito i luga o le laulau. Mai le lisi o le pa'ū, filifili "Faasaoina".
  8. I le faamalama e tatala, faʻamaonia le igoa, lelei ma le faatulagaga mo le tusi faamaonia ma kiliki "Ioe". O le a amata le faʻaaogaina faʻafuasei.

O le tusiaina o se tusi faamaonia mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o mamanu e matua moni lava, ae ua atili ai ona faigata ona fai lenei mea i auaunaga faʻapitoa. O oe o le a tuʻuina atu se tasi pe mafai foi ona e sauina lau galuega maeʻa mo le leai o se totogi, pe e tatau ona e siiina faʻasologa ma sima. I lenei tulaga, Photoshop Online ma isi tali faʻasino e mafai ona avea ma se manatu lelei.