Foʻia se faafitauli i le taina o musika i luga o se komepiuta

I luga o le upega tafaʻilagi faʻasalalau VKontakte tagata resitala, faʻapea foi ma uo, o loʻo faʻaalia i se vaega faapitoa. O a latou numera e mafai foi ona maua i le faʻaaogaina o le widget i le puipui o tagata. Ae ui i lea, ei ai tulaga e le o faʻaalia ai numera o tagata mai lenei lisi, o mafuaʻaga o le a matou faamatalaina i lenei tusiga.

Aisea e le mafai ai ona vaʻai VK

O le mea e sili ona manino ma i le taimi lava e tasi o le mafuaaga muamua o le le lava lea o tagata faaaoga i totonu o le au fai saofaga. I lenei tulaga, i luga o le lisi fetaui o le vaega "Uo" o le a leai ni tagata e faʻaaogaina. O le a faʻaumatia foi le widget mai le itulau masani. "Tagata fai saofaga", lea e faʻaalia ai le numera o tagata i lenei lisi ma faʻatagaina i latou e vaʻai i se faamalama faapitoa.

Afai na faʻatagaina oe e se tagata faʻapitoa ma i se taimi patino mai le au fai saofaga, atonu o le mafuaʻaga mo lenei mea o le le faʻamalofiaina o lona lotofuatiaifo mai le faafouina o lau talaaga. E mafai ona fuafua lenei mea e ala ile tuusaʻo saʻo ile tagata ole fesili.

Vaʻai foi: Vaʻai talosaga mai fafo i VK friends

I le noatia ma le fai fuafua i le faaopoopoina o se tagata faaaoga i "Uo"o le a mou atu foi mai le vaega o loo fesiligia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo i uo VK

Manatua o le aveesea faʻafuasei o tagata mai le au fai saofaga e le tupu e oʻo lava i mataupu pe a maua e le tagata faʻafeagaiga "faʻavavau," tusa lava pe o le a le solia. O lona uiga, o sea mea na tupu, se tasi auala poʻo le isi, e fesoʻotaʻi ma au gaioiga poʻo le faʻaaogaina o se tagata mamao.

Vaʻai foi: Aisea e poloka ai le itulau VK

O le toesea o se toatasi pe sili atu foi tagata i le au fai saofaga e mafai ona mafua mai i le latou ulu atu Blacklist. E na o le pau lea o le auala e mafai ona tape ai tagata e aunoa ma le faafesootai o le pule o le teugatupe.

E le gata i lea, pe afai o le tagata fai saofaga na te aumaia oe i Blacklist, o le a otometi lava ona vavae ese mai au faʻafouga uma ma e mou atu mai le lisi. "Tagata fai saofaga". Soo se mea e gaoioi ai "Lisi Laiti" o le a aoga i le tulaga o le faʻaopoopoga taimi umi o se tagata.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopopo se faʻaaoga i le "Black Blacklist" VK

Afai e le mafai ona e mauaina se tasi i le lisi o le au failautusi o se isi tagata fai fesoʻotaiga fesoʻotaʻi, ae atonu e te iloa e uiga i lona i ai, e ono mafua mai le tulaga faalilolilo. Faaaogaina o filifiliga i le itulau "Faalilolilo" E mafai ona e natia uma uo ma tagata e lesitala.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona e natiaina le au VK

I le faaopoopo atu i mea uma ua iloiloina, e mafai foi ona mou atu le aufaipisinisi mai le nuu ma le ituaiga "Itulau lautele". E masani ona tupu lenei mea pe a faʻaaoga e se tagata faʻaaogaina se mea e le faʻamaonia pe poloka ai se tagata faʻaaogaina se faiga faʻaleoleo lautele.

O lenei mea e gata uma ai mafuaʻaga e le o faʻaalia ai tagata faʻaoga Tagata resitala.

Faaiuga

I le avea ai o se vaega o le tusiga, matou te tilotilo i mafuaʻaga moni o faafitauli ma le faʻaalia o le numera o le au fai saofaga ma na o tagata mai lisi tutusa. Mo fesili faaopoopo poʻo le faʻalauteleina o faʻamatalaga faʻamatalaga o le tusiga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga o loʻo i lalo.