Faʻasaʻo le sese 0xc000007b i le 64-bit Windows 10

O ata faʻaonapo nei o TV e masani ona faʻapipiʻiina i ports USB, e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga eseese o faʻamatalaga. Ae ui i lea, o nei ports e le fetaui mo fesootaiga tuusao i se komepiuta, ae le o le tulaga mo fesootaiga i se komepiuta.

Faʻafesoʻotaʻi le komepiuta i le TV e ala i le USB

O le ituaiga o fesoʻotaʻiga o le komepiuta i le TV e talafeagai mo na o ata fou o TV lea ei ai le HDMI poʻo le itiiti ifo o le VGA. Afai e leai se faʻasalaga i luga o lau masini, ona faʻaaogaina lea o isi gaioiga.

Laasaga 1: Sauniuniga

I le le mafai, e le mafai ona fesoʻotaʻi le USB USB o le TV ma le komepiuta e faʻaoga ai se cable USB e lua ona o ona foliga faʻapitoa. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina e ala i se kata faapitoa telefoni feaveaʻi USB e faaliliuina ai le faʻailoga mai le komepiuta i le HDMI mo le TV.

Faʻaaliga: O le tagata liliu mai e mafai ona faʻalauteleina i faʻafesoʻotaʻiga uma o le HDMI ma VGA. E le gata i lea, o nisi taimi o nei fesoʻotaʻiga e mafai ona iai i le taimi e tasi.

I le faaopoopo atu i le tagata liliu mai, o loʻo i ai foi se masini komepiuta e leai se masini komepiuta ole Q-Waves e faʻaliliu atu ai se laina mai se PC i se televise. O lenei masini ua faʻapipiʻiina i se tulaga e le gata i le HDMI, ae o se VGA-fafo.

Aʻo leʻi faʻatau se masini, ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi lau komepiuta ma se atigi. "USB 3.0", o se mea e manaʻomia i tulaga uma e lua.

O le filifiliga pito sili ona lelei o se tagata liliu mai, talu ai na o lona faatapulaaina e na o le uumi le uumi, ao le uaea le mama e faatapulaaina i se vaega i totonu o le 10 mita. Po o fea lava filifiliga e te filifilia, e tatau ona faʻatauina le masini.

Afai o loʻo manaʻomia miliu manaʻomia, e tatau ona e faʻatau oe lava.

E ala i le faailo o le leo HDMI o le a faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga faaopoopo, ae o le VGA-cable o le a manaʻomia se mea faʻapipiʻi. E mafai ona e fetuʻunaʻi le leo e faʻaaoga ai le faiga masani o le faʻaogaina o Windows.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatulaga lelei i luga o se PC

Laasaga 2: Fesootai

I le taulimaina o le faʻatau ma le sauniuni o masini, e mafai ona e alu e faʻafesoʻotaʻi. O le a tatou iloiloina le faagasologa o le faʻaogaina o masini e lua.

Fesoʻotaʻi vavalalata

  1. Faʻafesoʻotaʻi le USB cable i se tasi o pusa talafeagai i luga o le komepiuta.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le uaea tutusa i le uaea USB i le tagata liliu.
  3. I luga o nisi faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fausia le cable USB e aunoa ma le mafai ona vavae.
  4. Faʻafesoʻotaʻi le tele o le HDMI cable i le tagata liliu mai.
  5. Faʻafesoʻotaʻi le pito i tua i le telefoni HDMI i luga o lau televise.
  6. E maua e le tagata liliu mai le tele o le eletise mai le taulaga USB o le komepiuta.

Faʻafesoʻotaʻi le masini

  1. Fesoʻotaʻi le plug HDMI i se fesoʻotaʻiga talafeagai i luga o lau televise.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le isi itu o le uaea i le Q-Waves Wireless USB AV port.

    Manatua: O le masini lava lea e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se televise e ala i le cable VGA.

  3. Faʻaaogā nei le faʻaogaina o le eletise ina ia faʻafesoʻotaʻi le AV i le Q-Waves Wireless Lilia Wireless AV i le maualuga eletise.
  4. Faʻafesoʻotaʻi se fesoʻotaiga uila i le port USB i lau komepiuta.
  5. Faʻasoa faʻamaumauga tuʻufaʻatasia i le api ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi avetaavale.

I le taimi nei, e mafai ona maeʻa le faʻafesoʻotaʻiga, aua a maeʻa laasaga o loʻo i luga, o le a amata e le masini uma ona faʻaliliuina le faailo mai le komepiuta i le TV.

Laasaga 3: Seti

A maeʻa le fesoʻotaʻiga o le komepiuta i le TV e ala i le USB, e manaʻomia ona faʻapipiʻi meafaigaluega ina ia lelei le galuega. E popole lenei mea i le televise ma le faatulagaga a le Windows.

TV

  1. Faasolo i le TV le faamau i le PU "Ulufale mai" poʻo "Punaoa".
  2. Filifili le tau o le HDMI o se punavai i le lisi autu.

O se komepiuta

  1. I le faamalama "Filifiliga Mata" E mafai ona e suia le iugafono mo le TV fesoʻotai. O le tau aupito maualuga e faatapulaaina na o le mafai gafatia o le TV lava ia.
  2. Faaaogaina o le lisi "Faateleina Faʻaalia" E mafai ona e pulea le tulaga faʻaali. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalauteleina le matapiuta e faʻaaoga ai le televise poʻo le faasalalauina o se ata mai se komepiuta i le lau.
  3. E tutusa uma lava ia avanoa pe afai e te kiliki i le sootaga. "Faʻaali le ata i luga o le laupepa lona lua" pe lolomiina le autu autu "Win + P" luga o le komepiuta.

E mafai ona faʻaaogaina le auala e faʻafesoʻotaʻi ai e le gata i le komepiuta i le TV, ae faʻapea foʻi isi masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei metotia e lelei atoatoa mo le faʻaogaina o se komepiuta i se masini komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se masini komepiuta i se PC

Faaiuga

Faʻafetai i lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga, e faigofie ona e faʻaaoga le televise e matamata ai ata tifaga mai se komepiuta po o le komepiuta. Ae ui i lea, o sea fesoʻotaʻiga e na o se isi mea e ese mai i le HDMI masani, mo se faʻataʻitaʻiga, i le mea e tupu pe a leai se fesoʻotaʻiga talafeagai.