Snapseed mo le Android

KOMPAS-3D o se polokalama e mafai ai e oe ona tusia se ata o soʻo se faʻalavelave i luga o se komepiuta. I totonu o lenei tusiga, o le ae iloa pe faʻapefea ona vave faʻatinoina se ata tusi i lenei polokalama.

Aʻo leʻi tusia i le COMPASS 3D, e manaʻomia ona e faʻapipiʻi le polokalama lava ia.

Download KOMPAS-3D

Tikia ma faʻapipiʻi KOMPAS-3D

Ina ia mafai ona sii mai le talosaga, e tatau ona e faʻatumu le pepa i luga o le upega tafaʻilagi.

A maeʻa ona faʻatumu, o le a lafoina se i-meli i le i-meli faʻamaufaʻailogaina ma se fesoʻotaʻiga e sii mai. A maeʻa le download, faʻatautaia le faila faila. Mulimuli i faʻatonuga faʻapipiʻi.

A maea le faʻatulagaga, faʻalauiloa le tusi talosaga e faʻaaoga ai se ala piʻopiʻo i luga o le komepiuta poʻo le 'Amata amata.

E faʻapefea ona tusi se ata tusi i luga o se komepiuta e faʻaaoga ai le KOMPAS-3D

O le faʻafeiloaiga fiafia o loʻo mulimuli mai.

Filifili Failauga> Fou i le pito i luga. Ona filifili lea o le "Vaega" o se faatulagaga mo le tusiata.

O lenei e mafai ona e amata tusia oe. Ina ia faigofie ona tusi i le COMPASS 3D, e tatau ona e faʻaali le faʻaaliga ata. E faia lenei mea e ala i le uomi o le ki talafeagai.

Afai e te manaʻomia le suia o le laasaga faʻaogaina, ona kiliki lea o le lisi o le pa'ū i tafatafa o le komi lava ia ma filifili le "Faʻatulagaina o mea".

O meafaigaluega uma o loʻo maua i le lisi i le itu tauagavale, poʻo le pito i luga o le ala: Meafaigaluega> Geometry.

Ina ia faʻamalosi le mea faigaluega, ia toe kiliki i luga o lana faʻamalo. O se kulupu ese i luga o le pito i luga o le laulau ua tuʻuina mo le gafatiaina ma le faʻalavelaveina o mailei pe a tusia.

Filifili le meafaigaluega manaomia ma amata ona tusi.

E mafai ona e faʻasaʻoina le elemene elemene e ala i le filifiliina ma kiliki ma le kī saʻo o le kusi. A maeʻa lena, e tatau ona e filifili "Āiga".

I le suia o laina i totonu o le faamalama i le itu taumatau, e mafai ona suia le tulaga ma le sitaili o le elemene.

Ave le ata tusi e faʻaaoga ai meafaigaluega o loʻo maua i le polokalama.

A maeʻa ona e tusia le ata o loʻo manaʻomia, e manaʻomia ona e faʻapipiʻi i le paʻu ma ona fua ma faailoga. Ina ia faʻamaonia le tele, faʻaoga meafaigaluega o le "Faʻamaumauga" i le kilikiina o le fetaui tutusa.

Filifili le meafaigaluega manaʻomia (laina, faʻasolosolo poʻo le faʻatala tetele) ma faʻaopopo i le ata, e faʻaalia ai le fuataga.

Ina ia suia laina o le leo, filifili i ai, ona i ai lea o le faamalama i le itu taumatau, filifili ia tulaga faatauaina manaomia.

O se alalaʻau ma tusiga e faʻaopoopo i le auala lava e tasi. Na o le faʻapolopoloina se isi lisi, lea e tatalaina ai le kiona "Fuafuaga". O laina nei o laina, faapea foi ma le faaopoopo faigofie o tusitusiga.

O le laasaga mulimuli o le faʻaopoopoina lea o le laulau faʻapitoa i le ata. Ina ia faia lenei mea i le meafaigaluega e tasi, faaaoga le meafaigaluega "Lisi".

E ala i le faʻafesoʻotaʻi o laulau eseese, e mafai ona e faia se laulau soʻo faʻatasi ma se faʻamatalaga mo le ata. Lisi faila e faatumulia i le faaluaina o le kio.

O se taunuuga, e te maua se ata atoa.

Vaʻai foi: O polokalama sili mo le tusitusi

O lenei ua e iloa le auala e tusi ai i le COMPASS 3D.