Auala e faʻaogaina ai Asus RT-N10 telefoni

O lenei tusi lesona o le a ufiufi ai laasaga uma o le a manaʻomia e faʻatautaia ai le Asus RT-N10 Wiuta. O le faʻalauteleina o lenei alalaupapa eletise mo le aufaigaluega Rostelecom ma Beeline, e sili ona lauiloa i lo tatou atunuu, o le a iloiloina. I le faʻatusatusaga, e mafai ona e faʻaogaina le telefoni mo isi 'Initaneti. Pau lava le mea e manaʻomia o le faʻamaʻo saʻo le ituaiga ma laina o le fesoʻotaʻiga na faʻaaogāina e lau kamupanī. O le tusi lesona e talafeagai mo eseesega uma o Asus RT-N10 - C1, B1, D1, LX ma isi. Vaʻai foi: faʻatulagaina le alalaʻau (o faatonuga uma mai lenei saite)

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Asus RT-N10 e faʻapipiʻi

Alatele Wi-Fi Asus RT-N10

E ui i le mea moni o le fesili e foliga mai e matua faigofie lava, o nisi taimi pe a sau i le kalani e tatau ona feagai ma le tulaga lea e le mafai ai e ia ona fetuutuunai le telefoni Wi-Fi mo ia lava ona o le mafuaaga na le saʻo lona fesootai pe na le amanaiaina e le tagata faaaoga ni nuanua .

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le Asus RT-N10 telefoni

I tua atu o le Asus RT-N10 o le a e mauaina ai pusa e lima - 4 LAN ma le 1 WAN (Initaneti), lea e tetee atu i le lautele lautele. O ia ma soo se isi lava taulaga e tatau ona faʻafesoʻotaʻi Rostelecom poʻo Beeline. Faʻafesoʻotaʻi se tasi o ports LAN i le fesoʻotaʻiga kilika fesoʻotaʻiga i lau komepiuta. Ioe, o le setiina o se alatele e mafai e aunoa ma le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, e mafai ona fai mai i se telefoni, ae sili atu le leai - e tele naua faafitauli e mafai ona maua e tagata faʻapitoa, e sili atu le faʻaogaina o se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi e faʻaopoopo.

E le gata i lea, ae leʻi amataina, ou te fautuaina e vaʻai i totonu o le 'upega tafailagi fesoʻotaiga i luga o lau komepiuta, tusa lava pe e te leʻi suia se mea i ai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia laasaga faigofie nei:

  1. Kiliki pine Win + R ma ulufale ncpa.cpl i le matala o le "Run", kiliki "Ok".
  2. Faʻasani-lelei i lau fesoʻotaʻiga LAN, lea e faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma Asus RT-N10, ona kiliki lea o "Āiga".
  3. I totonu o meatotino a le eria i totonu o le lisi "O le vaega lenei e faʻaogaina lenei fesoʻotaʻiga", maua le "Initaneti Faʻamaumauga i le Initaneti 4", filifili ma kiliki le "Āiga" button.
  4. Siaki le faʻatautaia o seti fesoʻotaiga ina ia maua ai le IP ma tuatusi DNS. Ou te iloa e naʻo Beeline ma Rostelecom lenei mea. I nisi tulaga, ma mo nisi o tagata e tuuina atu auaunaga, o tulaga taua o loo i totonu o le fanua e le tatau ona aveeseina, ae na faamaumauina foi i nisi nofoaga mo le faaliliuina mulimuli ane i le faatulagaga o le uila.

Ma o le mea mulimuli lea e tautevateva ai nisi i nisi o taimi - amataina le fetuʻunaʻi o le router, faʻasese lau fesootaiga Beeline poʻo Rostelecom i luga o le komepiuta lava ia. O lona uiga, afai e te faʻalauiloaina le "Tele-speed connection Rostelecom" poʻo le Beeline L2TP faʻafesoʻotaʻi e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, faʻamalo i latou ma aua neʻi toe faʻaaogaina (e aofia ai pe a maeʻa lau Asus RT-N10). A leai, o le a le mafai e le kamupanī ona fausia se fesoʻotaʻiga (ua uma ona faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta) ma o le Initaneti o le a maua i luga o le PC, ma o isi masini o le a fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi, ae "leai se avanoa i le Initaneti." O le mea sili lea ona masani ai le sese ma masani masani.

Ulufale i Asus RT-N10 ma faʻatulagaina fesoʻotaiga

A uma ona faia mea uma o loʻo taua i luga ma amanaia, faʻalauiloa le Initaneti (ua uma ona fai, pe afai o loʻo e faitauina lenei - tatala se lisi fou) ma ulufale i le pusa o le tuatusi 192.168.1.1 - O se tuatusi i totonu e mafai ona maua ai tulaga o Asus RT-N10. O le a talosagaina oe e ulufale mai i se igoa ole igoa ma le upega tafailautusi. Faʻafesoʻotaʻi faʻamaonia ma le upu faʻaulu ina ia mafai ai ona ulufale i le faatulagaga o le Asus RT-N10 router - admin ma le admin i itu uma e lua. A maeʻa le sao saʻo, e ono talosagaina oe e sui le faʻailoga sese, ona e vaʻaia ai lea o le itulau autu o le Initaneti o faatulagaga o le Asus RT-N10, lea o le a foliga mai i le ata o loʻo i lalo (e ui lava o le ata faʻaalia o loʻo faʻaalia ai le telefoni ua uma ona faʻatulagaina).

Faʻasologa autu o Asus RT-N10 telefoni

Faʻasagaina le Beeline L2TP faʻatasi i Asus RT-N10

Ina ia mafai ona faatulaga Asus RT-N10 mo Beeline, mulimuli i laasaga nei:

  1. I le faasologa o laina o le alalaupapa i le itu tauagavale, filifili le aitema "WAN", ona faamaoti uma lea o laina talafeagai o fesoʻotaʻiga (List of parameters for beline l2tp - i le ata ma le tusitusiga i lalo).
  2. WAN ituaiga fesoʻotaʻiga: L2TP
  3. Filifiliga o le potopotoga IPTV: filifili se taulaga pe afai oe faʻaaogaina le Beeline TV. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se atigipusa i luga o lenei pusa.
  4. Faʻamolemole maua le IP Address WAN: Ioe
  5. Fesoʻotaʻi faʻatasi i le DNS server faʻatasi: Ioe
  6. Igoa o le Igoa: lou Beeline saini e ulufale ai i le Initaneti (ma le tagata lava ia)
  7. Motugaafa: lau password Beeline
  8. Heart-Beat Server poʻo le PPTP / L2TP (VPN): tp.internet.beeline.ru
  9. Igoa ole igoa: leai se mea

A maeʻa lena kiliki "Faaaoga". A maeʻa se taimi puupuu, pe afai e leai ni mea sese, o le Wi-Fi router Asus RT-N10 o le a fausia se fesoʻotaʻiga i le Initaneti ma o le a mafai ona e tatalaina nofoaga i luga o le upega tafailagi. E mafai ona e alu i le mea e uiga i le setiina o se laina eletise i lenei router.

Faʻatonuina le faʻatulagaga Rostelecom PPPoE i Asus RT-N10

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le alalaupapa Asus RT-N10 mo Rostelecom, mulimuli i laasaga nei:

  • I le lisi i le itu tauagavale, kiliki le mea "WAN", ona sosoo ai lea i luga o le itulau e tatala ai, ia faʻatumu faʻasologa fesoʻotaʻiga ma Rostelecom e pei ona taua i lalo:
  • Uiga o le WAN: PPPoE
  • Filifiliga o le IPTV vili: filifili le atunuʻu pe afai e te manaʻomia le faʻalauteleina o televise Rostelecom IPTV. Faʻafesoʻotaʻi i lenei atunuʻu i le atigipusa televise i le lumanaʻi
  • Maua se tuatusi IP ile lavalava: Ioe
  • Fesoʻotaʻi faʻatasi i le DNS server faʻatasi: Ioe
  • Igoa ole Igoa: lou ulufale Rostelecom
  • Motugaafa: O lau faʻamatalaga o Rostelecom
  • O isi vaega e totoe e mafai ona suia e le suia. Kiliki "Faaaoga." Afai e le faasaoina ia tulaga ona o le avanoa ole Suafa Igoa o le Igoa, ulufale atu i rostelecom iina.

O lenei mea ua maeʻa ai le faʻatulagaina o le laina o le Rostelecom. O le alalaupapa o le a faʻatuina se fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti, ma o mea uma e tatau ona e faia o le faʻapipiʻiina lea o laina o le Wi-Fi fesoʻotaiga.

Faʻapipiʻi le Wi-Fi i luga o le uila Asus RT-N10

Faʻatulagaina o laina eletise Wi-Fi i le Asus RT-N10

Ina ia setiina se laina eletise i luga o lenei router, filifili "Telefoni feaveai" i le lisi o le faasologa o Asus RT-N10 i le itu tauagavale, ona faia lea o tulaga talafeagai, o tulaga taua o loo faamatalaina i lalo.

  • SSID: O le igoa lenei o le fesoʻotaiga i luga o le laina eletise, o lona uiga, o le igoa e te vaʻaia pe ae faʻafesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi mai lau telefoni, komepiuta po o isi masini feaveaʻi. E mafai ai e oe ona iloa au fesoʻotaiga mai isi i lou fale. E fautuaina e faʻaaoga le Latina ma numera.
  • Metotia faʻamaoni: E fautuaina le setiina o le tau o WPA2-Personal e avea ma filifiliga sili ona saogalemu mo le faʻaaogaina o le fale.
  • Uluai faʻatagaina o le WPA: iinei e mafai ona e setiina se upega tafailagi Wi-Fi. E tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo i le valu tagata Latina ma / poʻo numera.
  • O isi vaega o le Wi-Fi e leai se fesoʻotaiga e le manaʻomia ona suia i se tulaga le talafeagai.

A maeʻa ona e setiina uma itu, kiliki "Faʻaoga" ma faʻatali mo le faʻatulagaga ina ia faʻaolaina ma faʻaagaoioia.

I lenei taimi, ua maeʻa le setus Asus RT-N10 ma e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi e ala i le Wi-Fi ma faʻaoga le Initaneti e aunoa ma se faʻaoga mai soo se masini e lagolagoina.