Faʻaopoopo le vitio i le Steam


E tele tagata e masani i le polokalama UltraISO - o se tasi lea o mea sili ona lauiloa mo le galulue faatasi ma le aufaʻasalalau faʻafefe, faila o ata ma le taʻavale. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai pe faʻapefea ona faʻamaumau le ata i luga o se fatuga i lenei polokalama.

O le UltraISO polokalama o se mea faigaluega lelei lea e mafai ai ona e galue i ata, tusi i se komepiuta flash USB poʻo le kiliva, fatuina se taʻavale faʻataʻavalevale ma Windows OS, faʻatūlagaina se masini komepiuta ma sili atu.

Download UltraISO

E faʻapefea ona susunuina se ata i le faila e faʻaaoga ai le UltraISO?

1. Faʻaofi le CD e susunuina i totonu o le taavale, ona amata ai lea ole polokalama UltraISO.

2. E te manaʻomia le faʻaopoopoina o se faila faila i le polokalama. E mafai ona faia lenei mea i le na o le tosoina o le faila i totonu o le polokalama polokalama poʻo le faasologa o le UltraISO. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "File" ma alu i le meataitasi "Tatala". I le faamalama e aliali mai, kiliki le ata i luga o le ata.

3. A faʻapipiʻiina le faʻaupuina o le ata i le polokalama, e mafai ona e alu saʻo i le faiga o le mu. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le ulutala polokalama. "Meafaigaluega"ona alu ai lea "Burn CD ata".

4. I totonu o le faamalama ua faaalia, o le a lagolagoina nisi o vaega:

  • Drive Afai e lua pe sili atu faʻauluina fesoʻotaʻiga, siaki le tasi o loʻo i ai le siaki eletise faamaumauga;
  • Tusi le saoasaoa O le faaletonu e seti i le maualuga, o le. le vave. Peitai, ina ia mautinoa ai le lelei o le pueina, e fautuaina le setiina o le saoasaoa o le saoasaoa o le saoasaoa;
  • Tusi le metotia Tuʻua le tulaga le manuia;
  • Faila o ata O le ala lenei i le faila o le a tusia i le disk. Afai na muai filifilia le saʻo, iinei e mafai ona e filifilia le mea e te manaʻomia.
  • 5. Afai ei ai sau faʻasalalauga fou (RW), pe afai ua i ai faʻamatalaga, e tatau ona e faʻamamaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le "Clear" button. Afai ei ai sau faʻatalanoaga atoatoa, ona e faʻafefe lea o lenei mea.

    6. O lea ua sauni mea uma e amata ona susunuina, o lea o mea uma e tatau ona e faia o le lolomiina o le "Faamaumauga" faamau.

    Faamolemole ia matau e mafai foi ona e susunuina se pulou mai se ata ISO ina ia, mo se faataitaiga, e mafai ona toe toe faatuina Windows mulimuli ane.

    E amata le faagasologa, lea e tele ni minute. O le taimi lava e faʻamaonia ai le faʻamaumauga, o le a faʻaalia se faʻamatalaga i luga o le mata e uiga i le mutaʻaga o le faʻaosoina o le faagasologa.

    Vaʻai foi: Polokalama mo faʻamaumauga puʻe

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le UltraISO polokalama e matua faigofie lava ona faʻaaogaina. I le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e faigofie ona e faamaumau uma faʻamatalaga o le fiafia i luga o faʻasalalauga e mafai ona aveeseina.