Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale mo le lomitusi Samsung ML 1640


Mo le faʻatinoga atoatoa o soʻo se masini e fesoʻotaʻi i se komepiuta, e manaʻomia le polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou talanoaina pe faapefea ona faʻapipiʻi avetaʻavale mo le lomitusi Samsung ML 1640.

Faʻalauiloa ma faʻaeʻe le avetaavale Samsung ML 1640

E tele ni faʻaogaina o masini komepiuta mo lenei lomitusi, ma o ia mea uma e tutusa i fuaitau o taunuʻuga na maua mai. O eseesega ua na o le auala e maua mai ai faila talafeagai ma faʻatulagaga i luga o se PC. E mafai ona e maua le avetaʻavale i luga o le upega tafaʻilagi aloaia ma faʻapipiʻi ma le lima, fesili mo se fesoasoani mai se masini faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

I le taimi o lenei tusitusiga, o le tulaga na mafua ai ona faʻafeiloaia e Samsung le aia tatau ma matafaioi mo le faʻaogaina o tagata faʻaogaina masini lomitusi i HP. O lona uiga e le tatau ona maua le avetaʻavale i luga o le uepisaite a Samsung, ae luga o itulau o Hewlett-Packard.

HP download download itulau

  1. Muamua lava, a maeʻa ona e alu i le itulau, e tatau ona e gauai atu i le faʻauiga ma le laʻititi o le faiga faʻaogaina. O le polokalama o le 'upega tafaʻilagi e faʻamautinoa ai nei taʻiala, ae ina ia aloese mai mea sese i le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o le masini, e aoga le siakiina. Afai e le fetaui le faʻamaumauga faʻamaonia i le faiga faʻapipiʻiina i luga o le PC, ona kiliki lea i luga o le sooga "Suiga".

    I le faasologa o lisi, filifili lau polokalama ma toe kiliki. "Suiga".

  2. Lalo o se lisi o polokalame talafeagai mo a tatou vaega. Matou te fiafia i le vaega "Pusa Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi Faʻamaumauga o Taavale" ma le tab "Avetaavale Autu".

  3. O le lisi e ono aofia ai nisi o mea. I le tulaga o le Windows 7 x64, o nei avetaavale e lua - lautele mo Windows ma vavae ese mo le "fitu". Afai ei ai ni ou faafitauli i se tasi oi latou, e mafai ona e faʻaaoga le isi.

  4. Push button "Download" latalata i le polokalama ua filifilia ma faatalitali mo le download e faamaeaina.

E le gata i lea, e lua filifiliga mo le faʻatulagaina o avetaavale.

Avetaavale masani

  1. Faʻasaʻo le masini download ma filifili le faʻatulagaga.

  2. Matou te malilie i tuutuuga o le laisene e ala i le siakiina o le pusa i le siaki e talafeagai, ma kiliki "Lisi".

  3. O le polokalama o le a ofoina mai ia i tatou e filifili le auala o le faʻatulagaga. O le lua muamua e aofia ai le sailia o se lomitusi lea e fesoʻotaʻi muamua i le komepiuta, ma le mea mulimuli - faʻaopoopoina le avetaavale e aunoa ma se masini.

  4. Mo se lomitusi fou, filifili le auala fesoʻotai.

    Ona, pe a tatau ai, faʻaauau i le fetuunaiga o fesoʻotaiga.

    I le isi faʻamalama, siaki le atigipusa e mafai ai e le tusi ona ulufale le tuatusi IP, pe kiliki "Lisi"mulimuli ane o le a faia se suʻega.

    O le a tatou vaaia le faamalama lava lea e tasi pe a tatou agaʻi i luma i le faʻapipiʻiina o le polokalama mo se lomitusi o loʻo i ai nei pe lafoai le faatulagaga o fesoʻotaiga.

    A maeʻa ona iloa le masini, filifili i le lisi ma kiliki "Lisi". O loʻo tatou faʻatali mo le iʻuga o le faʻatulagaga.

  5. Afai na filifili le filifiliga e aunoa ma le iloaina o le lomitusi, ona matou filifili lea pe tatau ona aofia ai galuega faaopoopo, ma kiliki "Lisi" e tamoe i le faʻatulagaga.

  6. I le faaiuga o le faagasologa, kiliki "Fai".

Avetaavale mo lau faʻamatalaga faʻapitoa

Faʻatautaia polokalame faʻapitoa mo se faʻamatalaga patino o le Windows (i la tatou tulaga, o le "fitu"), e itiiti lava le faʻaitiitia.

  1. Faʻatoʻa le faʻapipiʻi ma filifili se nofoaga e tatala ai faila lē tumau. Afai e te le o mautinoa le sao o lau filifiliga, ona mafai lea ona e alu ese mai le tau aoga.

  2. I le isi siata, filifili le gagana ma alu.

  3. Matou te tuua le masani masani.

  4. O isi gaioiga e faʻalagolago pe faʻapipiʻi le lomitusi i le PC pe leai foi. Afai o le masini o loʻo misi, ona e lolomiina lea "Leai" i le talanoaga lea e tatalaina.

    Afai e fesoʻotaʻi le lomitusi i le polokalama, e leai se mea e manaʻomia ona faia.

  5. Kuni le faamalama faʻapipiʻi ma le ki "Fai".

Metotia 2: Polokalame Faapitoa

Avetaavale e mafai foi ona faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ave le Taʻavale DriverPack, lea e mafai ai e oe ona faʻagasolo le faagasologa.

Vaʻai foʻi: Talosaga mo le faʻatonutonuina o avetaavale

A maeʻa le faʻalauiloa, o le polokalama o le a mataʻituina le komepiuta ma suʻeina faila talafeagai i luga o le 'auʻaunaga a tagata atiaeina. Ma le isi, na o le filifili le avetaavale e manaʻomia ma faʻaeʻe. Faamolemole ia matau o lenei metotia e aofia ai se lomitusi e fesootai ma le PC.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale

Metotia 3: Meafaigaluega ID

ID o se mamanu faʻapitoa i masini, lea e mafai ai e oe ona suʻeina le masini komepiuta i luga o nofoaga na faia faapitoa mo lenei faʻamoemoe. O le lomitusi o le Samsung ML 1640 o loʻo i ai se numera pei o lenei:

LPTENUM SAMSUNGML-1640_SERIE554C

E mafai ona e maua se avetaʻavale i lenei ID na o DevID DriverPack.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Meafaigaluega a le Windows

E le o tagata uma e iloa o avetaavale mo meafaigaluega eseese ua fausia i tufatufa uma a Windows. Pau lava le mea e tatau ona faʻaalia. E tasi le faʻamaumauga: o faila talafeagai e iai i luga o faiga e oʻo atu i Vista. Afai o loʻo pulea lau komepiuta e se faiga fou o le faʻaogaina o le polokalama, o lenei auala e le mo oe.

Visa Windows

  1. Valaʻau le lisi "Amata" ma alu i le vaega ma masini ma masini lomitusi.

  2. Ma le isi, alu i le faʻapipiʻiina o se masini lomitusi fou e ala i le kiliki i luga o le kī o loʻo faʻaalia i le sikolasipi.

  3. Filifili le mea na e faʻamaoti ai le faʻaopoopoga o se lomitusi lolomi.

  4. Matou te faʻamalamalamaina le ituaiga o fesoʻotaʻiga (taulaga).

  5. I le isi faʻamalama, matou te maua ai Samsung i le lisi o tagata faʻatau ma kiliki le igoa faʻalelei i le taumatau.

  6. Matou te tuʻuina atu i le lomitusi le igoa o le a faʻaalia i totonu o le polokalama.

  7. O le isi laasaga o le faʻavae lea o le fefaasoaaʻi. E mafai ona e faʻamaonia pe faʻamaonia le igoa o le punaoa ma lona nofoaga.

  8. I le taimi mulimuli "Matai" o le a fautua atu e faʻaaoga le masini e avea o se lolomiina le lolomiina, lolomiina se itulau o suʻega ma (poʻo) faʻauma le faʻatulagaga i le ki "Fai".

Windows xp

  1. I le amataga o le lisi, alu i le vaega ma le lolomi ma fax.

  2. Kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga e lafoaʻi "Faaopoopo le Lisi o Lisi Tusi".

  3. I le amataga o le faamalama, ia alu pea.

  4. Afai ua uma ona fesoʻotaʻi le lomitusi i le PC, tuu mea uma e pei ona i ai. Afai e leai se masini, ona aveese lea o le pusa na faʻaalia i luga o le faʻamalama ma kiliki "Lisi".

  5. O iinei tatou te faʻamalamalamaina le vaʻa fesoʻotai.

  6. Lisi, vaavaai mo le faʻataʻitaʻiga i le lisi o avetaavale.

  7. Tuʻuina le igoa o se lomitusi fou.

  8. Filifili pe lolomiina se itulau suʻesuʻe.

  9. Faauma le galuega "Masters"i le kilikiina o le ki "Fai".

Faaiuga

Matou te mafaufau i auala e fa e faʻapipiʻi ai polokalama mo le masini lomitusi Samsung ML 1640. O le sili ona faʻatuatuaina e mafai ona manatu muamua o le muamua, talu ai o mea uma e faia ma le lima. Afai e leai se manaʻoga e tamoe i luga o nofoaga, ona mafai lea ona e fesili mo se fesoasoani mai se polokalama faʻapitoa.