Easy Guitar Tuner 1.0

Afai e masani ona e galulue ma le Windows Task Manager, e le mafai ona e iloa ae o le CSRSS.EXE e masani lava i le faasologa o faasologa. Sei o tatou iloa pe o le a le uiga o lenei elemene, o le a le taua mo le polokalama, ma pe o se mea matautia mo le komepiuta.

CSRSS.EXE Faamatalaga

CSRSS.EXE na faʻatino e le faila faila i le igoa e tasi. O loʻo i ai i OS uma o Windows, amata i le version o Windows 2000. E mafai ona e vaʻai i le faʻatonutonuina o Task Manager (faʻatasi Ctrl + Shift + Esc) tab "Faagasologa". E sili ona faigofie le mauaina e ala i le fausiaina o faʻamatalaga i le koluma "Igoa o le Igoa" i le faasologa faaalafapeta.

Mo taimi taʻitasi, o loʻo iai se isi TAST. O le mea lea, i luga o PC masani, e lua ituaiga o laasaga o loʻo faʻalauiloaina i le taimi lava e tasi, ma luga o PC paʻitū, o latou numera e mafai ona oʻo atu i le tele o taimi. Ae ui lava i lea, e ui i le mea moni e faapea e mafai ona i ai ni faiga se lua, ma i nisi tulaga e sili atu, e na o le tasi le faila CSRSS.EXE e tutusa ma i latou uma.

Ina ia mafai ona vaʻaia uma mea CSRSS.EXE ua faʻaaogaina i le polokalama e ala i le Task Manager, kiliki i le faʻamatalaga "Faʻaalia uma auala faʻaaogaina".

A maeʻa lena, afai o loʻo e galue i se taimi masani ae le o se tūmau o Windows, ona oʻo mai ai lea o mea e lua CSRSS.EXE i le lisi Task Manager.

Galuega tauave

Muamua, saili pe aisea e manaʻomia ai lenei elemene e le faiga.

O le igoa "CSRSS.EXE" o se faʻapuupuuga o le "Kolisi Tautua o le Runtime Runtime", lea na faaliliuina mai le Igilisi o lona uiga o le "Komiuniti-server server runtime". O lona uiga, o le faagasologa o se ituaiga o fesoʻotaʻiga i le va o le tagata o tausia ma nofoaga o le Windows system.

O lenei faagasologa e manaʻomia e faʻaalia ai le vaega o ata, o lona uiga, mea tatou te vaʻaia i luga o le lau. O le tele o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le masini, faʻapea foi pe a vaʻaia pe faʻapipiʻi se autu. A aunoa ma le CSRSS.EXE, o le a le mafai foi ona faʻalauiloa faʻamafanafanaga (CMD, ma isi). O le faagasologa e tatau mo le faʻaaogaina o tautua faʻamaonia ma mo le vavalalata mamao i le laulau. O le faila o matou suʻesuʻeina o loʻo faʻaaogaina ai foi le tele o laina OS i totonu o le komiti o Win32.

E le gata i lea, afai e maeʻa le CSRSS.EXE (e tusa lava po o le a le: faʻalavelave faʻafuaseʻi pe faamalosia e le tagata faʻaaogaina), ona faʻaleagaina lea o le polokalama, lea o le a mafua ai le BSOD. O le mea lea, e mafai ona tatou fai atu o le gaioiga o le Windows e aunoa ma le gaioiga malosi o le CSRSS.EXE e le mafai. O le mea lea, e tatau ona faʻamalosia e taofi pe afai e te mautinoa ua suia i se mea faʻaipo.

Faʻamatalaga o le nofoaga

O lenei la o le a matou sailia le mea o loʻo tu ai le CSRSS.EXE i luga o le malo malo. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le faaaogaina o le Task Manager tutusa.

  1. A maeʻa le faʻatulagaina o le faʻatulagaga e faʻaalia ai le faagasologa o tagata uma e faʻaaogaina, kiliki i luga-saʻo i luga o soʻo se mea faitino i lalo o le igoa "CSRSS.EXE". I totonu o le lisi, filifili "Tatala le nofoaga e teu ai faila".
  2. I totonu Explorer O le lisi mo le nofoaga o le faila manaʻomia o le a tatalaina. E mafai ona e mauaina lana tuatusi e ala i le faailogaina o le pusa o tua o le faamalama. Faʻaalia le ala i le nofoaga o le pusa o le mea faitino. O le tuatusi o loʻo taua i lalo:

    C: Windows System32

I le taimi nei, i le iloaina o le tuatusi, e mafai ona e alu i le lisi o mea e fai i le mea e aunoa ma le faʻaaogaina o le Task Manager.

  1. Tatala i luga Explorer, ulufale pe faapipii i totonu o lona tuatusi tuatusi o se tuatusi kopi ua uma ona kopiina o loo taua i luga. Kiliki Ulufale poʻo le kiliki i le arrow arrow i le taumatau o le pusa tuatusi.
  2. Explorer o le a tatalaina le nofoaga o CSRSS.EXE.

Faʻamatalaga faila

I le taimi lava e tasi, e masani ona i ai ni tulaga e masani ona faʻaaogaina ai siaki siama (rootkits) e pei ole CSRSS.EXE. I lenei tulaga, e taua le iloa po o fea faila e faʻaalia ai le CSRSS.EXE patino i le Task Manager. O lea, seʻi o tatou suʻeina i lalo o tulaga e tatau ona tosina atu ai lou mafaufau i le faagasologa ua faailoaina.

  1. Muamua, e tatau ona faʻaalia fesili pe a fai o le Task Manager i le tulaga o le faʻaaliina o faiga a tagata uma i se faiga masani, ae le o se polokalama faakomepiuta, e te iloa atu mea e sili atu i le lua CSRSS. O se tasi oi latou e foliga mai o se siama. Faatusatusa mea faitino, faʻalogo lelei i le faʻaaogaina o le RAM. I lalo o tulaga masani, o le tapulaa e 3000 Kb ua faatulaga mo CSRSS. Faʻalogo i le Faʻatonu Task i le faʻamaufaʻailoga tutusa i le koluma "Manatua"O le sili atu i luga o le tapulaa o luga o lona uiga ua i ai se mea sese i le faila.

    I se faaopoopoga, e tatau ona maitauina e masani lava o lenei faagasologa e masani ona le ogatotonuina le iunite tutotonu (PPU) i taimi uma. O nisi taimi e faatagaina ai le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o punaoa o le CPU e oʻo atu i nai pasene. Ae, pe a faʻatulagaina le avega i le sefulu pasene, o lona uiga o le faila lava ia o se viral, pe o iai foi se mea sese i le faiga atoa.

  2. I le Task Manager i le koluma "Tagata" ("Igoa o Tagata") e tatau ona i ai se taua e faʻafeagai ma le mea o loʻo suʻesuʻeina. "Faiga" ("FUAFUAGA") Afai e iai se isi faʻamatalaga o loʻo iai iina, e aofia ai le igoa o le tagata o loʻo i ai nei, ona maua ai lea o se talitonuga tele e mafai ona tatou fai atu o loʻo tatou feagai ma se siama.
  3. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia le moni o le faila e ala i le taumafai e faʻamalosi le taofi o lana taotoga. Ina ia faia lenei mea, filifili le igoa o le masini masalosalo. "CSRSS.EXE" ma kiliki le faʻamatalaga "Faauma le faagasologa" i le Task Manager.

    A maeʻa, e tatau ona tatalaina se lautusi talatalanoaga, lea e fai mai o le taofi o le faʻasinotonu faʻamaonia o le a mafua ai le tapeina o le polokalama. E masani lava, e te le manaʻomia ona taofi, kiliki i luga le ki "Faaleaoga". Ae o le faʻaalia o sea feʻau ua leva ona faʻamaonia e le saʻo le faila. Afai e le oi ai le feau, o lona uiga o le mea moni e le saʻo le faila.

  4. E le gata i lea, o nisi faʻamatalaga i luga o le moni o le faila e mafai ona aoina mai ona meatotino. Kiliki i luga le igoa o le masini masalosalo i le Task Manager i le kiliki saʻo o le kusi. I totonu o le lisi, filifili "Meatotino".

    Tatala le faamalama o meatotino. Alu i le lisi "Aoao". Faʻalogo lelei i le parakalafa "Nofoaga". O le auala i le faila o le faila o faila e tatau ona fetaui ma le tuatusi ua uma ona matou taʻua i luga:

    C: Windows System32

    Afai ei ai isi tuatusi o loʻo lisiina i ai iina, o lona uiga e le saʻo le faagasologa.

    I le lava tab e latalata i le parakalafa "Laina o Faiga" E tatau ona avea ma se aoga o le 6 KB. Afai ei ai se eseesega tele, ona le saʻo lea o le mea faitino.

    Alu i le lisi "Auiliiliga". E uiga i le parakalafa "Puletaofia" e tatau ona avea ma tau "Microsoft Corporation" ("Microsoft Corporation").

Ae, o le mea e leaga ai, e tusa lava pe ausia uma tulaga manaomia o loʻo i luga, o le CSRSS.EXE faila e mafai ona vailaau. O le mea moni, e le mafai e le siama ona faʻafitia o ia lava e avea o se mea, ae e aʻafia foi se faila moni.

E le gata i lea, o le faafitauli o le faʻaaogaina o punaoa o punaoa CSRSS.EXE e mafai ona aʻafia ai e le gata i se siama, ae faʻapea foi i le faaleagaina o le tagata faʻatautaia. I lenei tulaga, e mafai ona e taumafai e "toe foʻi i tua" le OS i se mea muamua na toe faʻaleleia ai, poʻo le fatuina o se faʻailoga fou tagata faigaluega ma galue i ai.

Faʻafefe taufaʻatau

O le a le mea e fai pe afai e te iloa o le CSRSS.EXE e le mafua mai i le uluai faila OS, ae o se siama? O le a matou manatu e le mafai e lau aufaigaluega ona iloa le tulafono leaga (i se isi itu o le ae le matauina le faafitauli). O le mea lea, o le a tatou faia isi laasaga e faʻaumatia ai le faagasologa.

Metotia 1: Scan Scan

Muamua lava, siaki le masini ma se masini e puipuia ai le virus, e pei o Dr.Web CureIt.

E taua le iloa e fautuaina le siakiina o le polokalama mo siama e ala i le saogalemu o le auala e saogalemu ai le Windows, pe afai o le a na o na faiga e maua ai le galuega autu o le komepiuta o le a aoga, o lona uiga, o le a "moe" le siama ma o le a faigofie tele ona maua i lenei auala.

Faitau atili: Faʻasalalau "Tulaga Lelei" e ala i le BIOS

Metotia 2: Aveesea o le tusi

Afai o le suʻesuʻega e leʻi maua ai ni taunuuga, ae e te vaʻai manino atu o le CSRSS.EXE faila e le oi totonu o le lisi lea e tatau ona i ai, ona i ai lea i lea tulaga e tatau ona e faʻaaogaina se faʻagasologa o le aveeseina o le tusi.

  1. I le Task Manager, filifili le igoa e fetaui ma le mea faitino ma kiliki le ki "Faauma le faagasologa".
  2. A maeʻa lena faʻaaogaina Faʻafoe alu i le nofoaga o le mea faitino. E mafai ona avea lenei tusi ma faʻamatalaga e ese mai i le faila. "System32". Kiliki i le mea faitino ma le kulimi taumatau ma filifili "Aveesea".

Afai e te le mafai ona taofi le faagasologa i le Task Manager pe tape le faila, ona tape lea o le komepiuta ma faʻaoga i totonu o le Ala Lelei ( U8 po o le tuufaatasiga Shift + F8 pe a oso, e faalagolago i le OS OS). Ona faatino lea o le taualumaga mo le tapeina o se mea mai lona lisi o nofoaga.

Metotia 3: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Ma, mulimuli ane, afai e leai ni auala muamua pe lua foi na maua ai se taunuuga lelei, ma e le mafai ona e aveesea le faiga o le siama ua suia e pei o CSRSS.EXE, o le tulaga toe faaleleia o le polokalama ua tuuina atu i le OS OS e mafai ona fesoasoani ia te oe.

O le taua o lenei galuega o loʻo i ai i le mea moni e te filifilia se tasi o tulaga lata mai o le a mafai ai e le polokalama ona toe foi atoatoa i le taimi atofaina: afai o le taimi filifilia e leai se siama i luga o le komepiuta, ona mafai ai lea e le meafaigaluega ona faʻaaoga.

O lenei galuega e iai foʻi le itu pito i tua o le pine: pe a maeʻa ona fausia se tasi poʻo se isi itu, faʻapipiʻi polokalama, tuʻuina atu i totonu ia mea, ma isi - o le a aafia ai i le auala tutusa. Faʻafoʻaiga o Mea e le afaina ai faila faila, e aofia ai pepa, ata, vitio ma musika.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le Windows

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le tele lava o tulaga, o le CSRSS.EXE o se tasi lea o mea sili ona taua mo le faʻatinoina o le faiga o faiga faʻagasologa. Ae o nisi taimi e mafai ona afaina e se siama. I lenei tulaga, e talafeagai le faia o le taualumaga mo lona aveesea e tusa ai ma fautuaga o loʻo tuuina atu i lenei tusiga.