Kopi le tusiga mai se pepa PDF

I aso nei, o le fesoʻotaʻiina o se DVR i se komepiuta e mafai ona manaʻomia, i lalo o nisi tulaga, lea e faʻapitoa i le faia o se polokalame e mataʻituina ai le vitio. O le a tatou le mafaufau i le faagasologa o le filifilia o le resitara talafeagai, ma le sili atu ona taulai atu i le faiga o fesootaiga.

Fesoʻotaʻi le DVR i le PC

E faʻatatau i le masini o loʻo e faʻaaogaina, o le fesoʻotaʻiga o le DVR e mafai ona matua ese lava. I le taimi lava e tasi, o gaioiga uma talafeagai e mo le tele o vaega e tutusa ma le faʻatinoga ua faʻamatalaina e matou e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o kamera IP.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se vitio mataʻituina kamela i se komepiuta

Faʻasalalauga 1: Vasega Pasi Visa

Ole auala ole fesoʻotaʻiga e le fesoʻotaʻi tonu ma le polokalame o le siakiina o vitio ma atonu e manaʻomia i le tulaga o le faʻafouina o le firmware poʻo le database i le masini. O mea uma e manaʻomia e tatau ona vavae ese le kata o le keli mai le faʻamaufaʻailoga ona faʻafesoʻotaʻi lea i le komipiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se tagata faila.

Matou te tilotilo i se faʻataʻitaʻiga tutusa i luga o le faʻataʻitaʻiga a le MIO DVR i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona e mauaina i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafou le MIO DVR

Filifiliga 2: Faʻatonu PC

O lenei ituaiga o vitiō vitiō e fesoʻotaʻi tuusao i le komepiuta komipiuta ma o se ata pueina o ata vitio ma faʻafesoʻotaʻi mo le faʻaogaina o kamela mai fafo. Pau lava le faigata i le faagasologa o le faʻafesoʻotaʻia o sea ituaiga masini o le mafai lea e le mafai ona faʻataunuʻuina le tino poʻo le motherboard ma le mamanu.

Manatua: O le a tatou le mafaufau i le faʻaumatiaina o faʻasalalauga talafeagai.

  1. Aveese le mana i le komepiuta ma tatala le tapuni pito i tua ole iunite.
  2. Faitau ma le faaeteete le tusi ata pueina o masini ata ma faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻi talafeagai i luga o le laupapa.
  3. E faʻatagaina le faʻaogaina o fusi i le tulaga o ni mata faʻapitoa.
  4. A uma ona tuʻuina le laupapa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻatautaia ia ata puʻe saʻo e ala i le faʻaaogaina o laina e aofia ai.
  5. E pei o le mea e faʻaogaina, o le puʻe puʻe komepiuta e masani lava ona aofia ai ma le kata o ata pue. E tatau ona faapipii lenei masini komepiuta i luga o le komepiuta ina ia mafai ai ona maua le ata mai kamera mataʻituina.

O le faʻagasologa o le galulue faʻatasi ma kamela lava latou e le fesoʻotaʻi ma le autu o le tusiga ma o le mea lea o le a tatou lafoaia lenei tulaga. I le faaiuga, e taua le maitau, ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi lelei lea ituaiga masini, e sili ona lelei le faʻaogaina o auaunaga a se tagata tomai faapitoa.

Filifiliga 3: Fesootai i luga o le maea

E mafai e le masini komepiuta tuusao le faagaoioi tutoatasi i se komepiuta e ala i le fesootai atu i se isi vaaiga. E ui i lea, e ui i lea, e mafai foi ona fesootai i se PC e faʻaoga ai se uaea faapitoa ma faʻatulaga lelei le fetaulaiga o fesoʻotaʻiga.

Laasaga 1: Fesootai

  1. I le tele o tulaga, o loʻo manaʻomia le fesoʻotaʻiga o loʻo manaʻomia i le isi mea. Ae peitaʻi, afai e leʻi faʻapipiʻiina lau DVR, e mafai ona faʻatau sau cable i soʻo se faleoloa komepiuta.
  2. Faʻafesoʻotaʻi se tasi o pulou pipi i tua o le DVR.
  3. E tatau foʻi ona faia i le pusa lona lua, faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻi talafeagai i luga o le iunite.

Laasaga 2: Fausia o le komipiuta

  1. I luga o le komepiuta e ala i le lisi "Amata" sisi i le vaega "Lisi Pulea".
  2. Mai le lisi ua saunia, filifili "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  3. E ala atu i le lisi faaopoopo, kiliki i le laina "Faʻatonu Faʻatonu".
  4. Faʻasani sao i le poloka "Sootaga a le Itumalo i Luga" ma filifili "Meatotino".
  5. Mai le lisi, faʻaalia "TCP / IPv4" ma faʻaaoga le ki "Meatotino". E mafai foi ona e tatalaina le lisi e manaʻomia e ala i le faaluaina o le kiliki i luga o le mea lava e tasi.
  6. Tuu se faailoga i autafa o le laina "Faaaoga le tuatusi IP o loʻo i lalo" ma ulufale i faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le screenshot.

    Faatoaga "Saini DNS" e mafai ona e tuʻuina fua. Faasolo le faamau "Lelei"e faʻafefe ai tulaga ma toe amata le polokalama.

Laasaga 3: Faatuina o le failautusi

  1. E ala atu i le lisi autū o lau DVR, alu i "Faʻatonu" ma tatala le faamalama o fetuutuunai. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega, o le nofoaga o le vaega e manaʻomia e ono fesuisuiaʻi.
  2. E tatau ona faʻaopopo faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le sikolasipi i le fanua ua tuʻuina atu, talu ai o faʻamau uma i luga o le PC na faʻatulagaina atoa e tusa ai ma faatonuga. A maeʻa lena, faʻamaonia le faasaoina o suiga ma toe amata le DVR.
  3. E mafai ona e vaʻai i le ata mai i le mea e fesoʻotai ai kamela mataʻituina pe suia ai le seti faʻamaufaʻailoga muamua e ala i le ulufale atu ile tuatusi IP ma tuatusi i le tuatusi o le upega tafailagi i le PC. E sili le faʻaaogaina o le Internet Explorer mo lenei faʻamoemoega, e teu ai faʻamaumauga mai le kulupu o loʻo i le faitotoa.

Matou te maeʻa lenei vaega o le tusiga, aua mulimuli ane e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi atu i le DVR mai se komepiuta. O faʻatulagaga latou lava e talitutusa lava ma le lisi o faʻamaumauga.

Filifiliga 4: Tuʻu faʻatasi i se alalaupapa

I le tele o tulaga, e mafai ona fesoʻotaʻi se masini DVR Stand-Alone i se PC e ala i se alalaupapa fesoʻotaʻiga, e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma le lagolago Wi-Fi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le router i le komepiuta ma le faʻamaumauga, ona sui ai lea o nisi fesoʻotaiga i masini uma.

Laasaga 1: Fesoʻotaʻi le router

  1. O lenei laasaga e itiiti lava le eseesega mai le faʻatinoina o le fesoʻotaʻi tuusao o le DVR i le PC. Faʻafesoʻotaʻi ma le fesoasoani a le patch cord le iunite i le router ma toe fai le mea lava e tasi i le failautusi.
  2. O fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina e le afaina. Ae peitaʻi, ia faʻaauau pea le aunoa, faʻafesoʻotaʻi masini taʻitasi e auai ai.

Laasaga 2: Faatuina o le failautusi

  1. I le faʻaaogaina o tulaga faʻatautaia o le DVR, tatala laina faʻafesoʻotaʻi, faʻamalo "Enable DHCP" ma suia ia tulaga faatauaina ia i latou na tuuina atu i le ata o loo i lalo. Afai i totonu o lau mataupu ei ai se manoa "Tūlagalua o le Peraimeri", e tatau ona faʻatumu e tusa ai ma le tuatusi IP o le router.
  2. A maeʻa lena, faʻasaʻo tulaga ma e mafai ona e alu i tulaga o le uila e ala i le initaneti o le Initaneti.

Laasaga 3: Faʻatonu le alatele

  1. I le pusa o le tuatusi o le masini, ulufale i le tuatusi IP o lau telefoni ma faʻataga.
  2. O se faʻaaliga taua o le faʻaalia o vaʻaia eseese mo le uila ma le resitara. Tatala le vaega "Saogalemu" ma luga o le itulau "Taofia mamao" suia le tau "Faʻatautaia o le Upega Tafaʻilagi i luga "9001".
  3. Tatala le itulau "Toe tulei" ma kiliki i le tab "Servers Mataʻutia". Kiliki i le sooga "Suiga" i le fanua lea o loʻo i ai le tuatusi IP o le DVR.
  4. Sui le tau "Tau o Auaunaga" i luga "9011" ma "Totonu o le taulaga" i luga "80".

    Manatua: I le tele o tulaga, e tatau ona faʻaagaga tuatusi IP.

  5. Ina ia maua le masini mai se komepiuta i se taimi mulimuli ane, e tatau ona faʻatautaia i totonu o le masini i le IP tuatusi muamua na faʻamatalaina i totonu o faʻamaumauga.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e maua ai se tele o faʻamatalaga i le auala e faʻapipiʻi ai nisi tagata taʻavale. Matou te faaiuina lenei vaega ma le tusitusiga atoa.

Faaiuga

Faʻafetai i faatonuga tuʻuina atu, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi i se komepiuta soʻo se DVR, e tusa lava pe o le a le ituaiga ma avanoa avanoa. I le tulaga o fesili, matou te fiafia foi e fesoasoani ia te oe i faʻamatalaga i lalo.