Faʻafefea ona e faʻamalo mai mailings i Yandex. Meli

E tele taimi e tupu ai e le lava auala faigofie mo le faʻaalia o se mea taua i se faʻamatalaga. I se tulaga faapena, o le faʻaofiina o se faila faʻamaonia lona tolu, e pei o se vitio, e mafai ona fesoasoani. Ae ui i lea, e taua tele le iloa pe faapefea ona fai sao.

Faʻaofi le vitio i le faʻasolosolo

E tele auala eseese e faʻaofi ai se faila vitio i le pito i luga. I eseesega o le polokalama, e ese lava le eseese, ae mo se amataga, e aoga le mafaufau i le sili ona taua - 2016. O iinei e galue ai ma se faila e sili ona faigofie.

Metotia 1: Vaega o Faʻasinomaga

Mo se taimi ua leva, o le masani masani o le faʻaaogaina o tusiga faʻaaoga. I le taimi nei, e mafai ona e tuʻuina atu se vateatea o mea faitino i totonu o lenei faʻamaufaʻailoga e faʻaaoga ai ata.

  1. Ina ia amataina, matou te manaʻomia se faʻataʻitaʻiga ma le itiiti ifo ma le tasi le mea e leai se mea e maua.
  2. I le ogatotonu e mafai ona e vaʻaia 6 ata e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi mea eseese. O le a tatou manaʻomia le mea mulimuli i le itu tauagavale i le pito i lalo, pei o se ata tifaga ma se ata faaopoopo o se kelo.
  3. A paʻu, o le faʻaaliga faapitoa e faʻaalia mo le faʻaofi i ni auala eseese se tolu.
    • I le tulaga muamua, e mafai ona e faaopoopoina se vitio o loʻo teuina i lau komepiuta.

      A e kilikiina se ki "Iloiloga" O se faʻasalalau faʻatautaia e tatalaina ai oe e te maua le faila e te manaʻomia.

    • O le filifiliga lona lua e mafai ai e oe ona suʻeina le YouTube.

      Ina ia faia lenei mea, ulu i le laina mo le sailiga sailiili le igoa o le vitio o loʻo manaʻomia.

      O le faʻafitauli i lenei auala o le suʻesuʻeina o le inisinia e le atoatoa ma e seasea aumaia saʻo le vitio o loʻo manaʻomia, e ofoina atu nai lo le selau isi filifiliga. E le gata i lea, e le lagolagoina e le polokalama le tuʻufaʻatasia o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i se vitio YouTube.

    • O le metotia mulimuli e fautuaina ai le faaopoopoina o se sootaga URL i le ata manaomia i luga o le Initaneti.

      O le faʻafitauli o le faʻaogaina o le polokalama e le mafai ona aoga i faʻasalalauga uma, ma i le tele o mataupu o le a tuʻuina atu se mea sese. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a taumafai e faʻaopopo se vitio mai VKontakte.

  4. A maeʻa ona ausia le mea e manaʻomia, o le a faʻaalia se faamalama ma le ata muamua o le kilipa. Lalo o le a avea o se laina faapitoa telefoni faʻatasi ma ata vitio faʻafoe ata.

O le auala pito sili lea ona faigofie ma sili ona lelei e faʻaopoopo. I le tele o auala, e sili atu i le isi.

Metotia 2: Metotia Tumau

O se isi mea, lea mo le tele o lomiga e masani.

  1. E tatau ona e alu i le lisi "Faaofi".
  2. I le pito i tua o le ulutala e mafai ona e mauaina le ki. "Vitio" i le eria "Multimedia".
  3. O le auala muamua na tuʻuina atu e faʻaopoopo ai iinei e vave vaevaeina i ni filifiliga se lua. "Vitio mai le Initaneti" tatala le faamalama lava e tasi e pei ona i ai i le auala na muamua atu, e aunoa ma le mea muamua. E ese le filifilia i se filifiliga "Vitio i komepiuta". O le kilikiina i luga o lenei metotia vave tatala ai le faʻailoga masani.

O le vaega atoa o le faagasologa e foliga tutusa lava e pei ona faamatalaina i luga.

Metotia 3: Faʻataʻu ma Faʻasolo

Afai ei ai le vitio i luga o le komepiuta, ona mafai lea ona faʻaofiina sili atu le faigofie - faigofie ona toso ma togi mai le faʻailoga i luga o le faʻataʻitaʻi i le ata.

Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia le faʻaitiitia o le faʻailoga i le faʻamalama ata ma tatala i le pito i luga o le ata. A maeʻa lena, e mafai lava ona e faʻafeiloaʻi le vitio i le paʻu o loʻo manaʻomia i le kiore.

O lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo mataupu pe a iai le faila i luga o le komepiuta, ae leʻo luga ole Initaneti.

Seti ata

A maeʻa ona faʻauʻu, e mafai ona e faʻapipiʻi lenei faila.

E lua auala autu e fai ai lenei mea - "Faatulaga" ma "Taaloga". O ia mea uma e lua o loʻo i le ulutala o le polokalame ile vaega "Galue ma le vitio"lea e aliali mai pe a uma ona filifilia le mea ua faʻaofi.

Faʻasologa

"Faatulaga" e mafai ai e oe ona fai ni suiga fetuunai. I le tele o tulaga, o tulaga nei e mafai ai e oe ona suia pe faʻapefea ona faʻapipii le ata i luga o le paʻu.

  • Eria "Seti" e mafai ai e oe ona suia le lanu ma le gamma o le vitio, faʻaopoopo se faʻatusa nai lo le puipui puipui.
  • "Aafiaga Vitio" faataga oe e faʻapipiʻiina le faamalama faila.

    Muamua lava, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo nisi faʻaaliga faʻaalia - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatulagaina se faʻataʻitaʻiga faʻatusa.

    E le gata i lea, e mafai ona e filifili pe o le a le ituaiga o le kilipa (mo se faataitaiga, se liʻo poʻo se taimane).


    Ua faʻapipiʻi faʻapipiʻi laina ma tuaoi.

  • I le vaega "Faatulaga" E mafai ona e faʻasalalau le tulaga tulaga faamuamua, faʻalautele ma faʻavae mea faitino.
  • I le pito o le nofoaga "Tele". O le faʻaaogaina o mea e maua ai mea e matua talafeagai lelei - faʻataʻatia ma faatulaga le lautele ma le maualuga.

Toe gaosia

Taofi "Taaloga" Faʻatagaina oe e faʻavasegaina le vitio i le auala tutusa e pei o le musika.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻuina musika i totonu o le PowerPoint

  • Eria "Faailoga tusi" e mafai ai e oe ona fai se siakiga ina ia faʻaaogaina ai le siʻosiʻomaga e feaveaʻi i le va o mea taua saʻo aʻo matamata i le ata.
  • Faʻasaga e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le kilipa, ma togi isi vaega mai le faʻataʻitaʻiga. O iinei e mafai ona e faʻafetaui le foliga lamolemole ma le faʻaumatia i le pito o le kilipa.
  • "Ata Vitio" o loʻo aofia ai le tele o isi faatulagaga - voluma, amata faʻapipiʻi (i luga o le kiliki pe otometi), ma isi.

Seti Atinaʻe

Mo le sailiga o lenei vaega o faʻamaufaʻailoga e te manaʻomia e kiliki i le faila ma le ki o le kuki saʻo. I le lisi o pop-up, e mafai ona e filifili "Ata Vitio"ma o le isi vaega faaopoopo o le a tatalaina i le itu taumatau ma faʻataʻitaʻiga faʻaalia.

E taua le matauina o mea taua iinei e sili atu nai lo le tab "Faatulaga" i le vaega "Galue ma le vitio". O lea afai e te manaʻomia se sili atu ona lelei le faʻaogaina o le faila - e tatau ona e alu iinei.

E 4 lapa i le aofaʻi.

  • Muamua o le "Faatumu". O iinei e mafai ona e seti le tuaoi o le faila - o lona lanu, manino, ituaiga, ma isi.
  • "Aafiaga" faataga oe e faʻaopoopo ni faʻamaumauga maʻoti mo foliga vaaia - faʻataʻitaʻiga, ata, susulu, faʻalelei, ma isi.
  • "Tele ma meatotino" tatala ata vitio mafai gafatia uma pe a vaʻai i le faamalama faamaotiina, ma mo le faʻataʻitaʻiga atoa.
  • "Vitio" e faʻatagaina oe e fetuutuunai le susulu, faʻatusatusa ma lanu taʻitasi mo le taʻaloga.

E taua le matauina o se vaega eseese e tolu ki, e paga ese mai le lisi autu - mai le pito i lalo po o le pito i luga. I lenei mea e mafai ona vave fetuunai le sitaili, alu i le faʻatulagaina poʻo le setiina o le ituaiga o le amataga o le vitio.

Vitio i ituaiga eseese o PowerPoint

E taua foi le taulaʻi atu i lomiga matutua a Microsoft Office, aua o nisi o vaega o le taualumaga e ese.

PowerPoint 2003

I faʻamatalaga muamua, na latou taumafai foi e faʻaopopo le tomai e faʻaaogaina ai le vitio, ae o lenei galuega e leʻi maua ai se masani masani. O le polokalame na faʻaaogaina na o le lua ata vitio - AVI ma WMV. E le gata i lea, e lua uma na manaʻomia ni codecs eseese, e masani lava o taavale. I se taimi mulimuli ane, o le lomiga ma suiga o le PowerPoint 2003 ua faʻaleleia atili ai le mautu o ata taʻalo ao matamata.

PowerPoint 2007

O lenei lomiga o le muamua lea na lagolagoina ai le tele o ituaiga ata vitio. O loʻo faaopoopo i ai meaola e pei ole ASF, MPG ma isi.

I totonu foi o lenei lomiga, na lagolagoina le fesuiaiga o le fesuiaiga i le ala masani, ae o le ki iinei e le o taʻua "Vitio"ma "Ata Tifaga". O le mea moni, o le faʻaopoopoga o faʻamaumauga mai le Initaneti ua leai se fesili.

PowerPoint 2010

I le faʻatusatusa atu i le 2007, na aʻoaʻoina ai lenei faʻataʻitaʻiga e faʻatautaia le FVV. A leai, e leai ni suiga - na valaʻau foi le ki "Ata Tifaga".

Ae na i ai foi se mea taua tele - mo le taimi muamua na maua ai le avanoa e faaopoopo ai vitio mai le Initaneti, aemaise mai YouTube.

Filifiliga

O nisi faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le faagasologa o le faaopoopoina o faila vitio i ata o le PowerPoint.

  • O le lomiga 2016 e lagolagoina ai le tele o faatulagaga - MP4, MPG, WMV, MKV, FLV, ASF, AVI. Ae atonu ei ai ni faafitauli i le mea mulimuli, talu ai e ono manaomia e le polokalama ni codecs faaopoopo e le masani ona faʻapipiʻi i totonu o le polokalama. O le auala pito sili ona faigofie o le liliu atu i se isi faatulagaga. O le mea aupito sili ona lelei, o le PowerPoint 2016 e galulue ma MP4.
  • Failauga faila e le o ni mea e faʻatinoina mo le faʻaaogaina o aʻafiaga. O lea e sili ai le aua le ufiufi le animation i luga o palama.
  • Vitio mai le Initaneti e le tuusaʻo saʻo i totonu o le vitio, iinei e na o se tagata taalo e faʻaaoga e taina se kilipa mai le ao. Ma afai o le a le faaalia i le masini le mea na fai ai, ona e tatau lea ona e mautinoa o le masini fou e mafai ona maua le Initaneti ma nofoaga autu.
  • E tatau ona e faʻaeteete pe a faʻamaonia se faila vitio o isi pepa. O lenei mea e mafai ona afaina ai le faʻaalia o nisi elemene e le pa'ū atu i le nofoaga ua filifilia. O le tele o taimi, o lenei mea e aafia ai le ulutala, lea, mo se faataitaiga, i se faamalama lapotopoto atonu e le pauu atoa i totonu o le faavaa.
  • Failauga faila ua faʻaofiina mai se komepiuta faʻaopoopo le mamafa i le pepa. E sili atu ona mataʻituina lenei tulaga pe a faʻaopopoina ata tuai maualuga. I le tulaga o le i ai o tulafono faʻavae tuʻuina ata mai le Initaneti e fetaui lelei.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le faʻaofiina o faila vitio i totonu o le PowerPoint.