Aveese faʻasalalauga i Avito

Avito's board bulletin board e sili ona lauiloa i le va o tagata faʻaoga, ma o ona lelei e lauiloa uma lava. O le 'upega tafaʻilagi e mafai ai e oe ona faʻatau faʻatau pe faʻatau soʻo se oloa, ofo atu se tautua pe faʻaaogaina. O nei mea uma e faia i le fesoasoani o faʻasalalauga, ae o nisi taimi e manaʻomia le aveesea. E faʻapefea ona faia lenei mea, ma o le a talanoaina i lenei tusiga.

E faʻapefea ona faʻaumatia se faʻaaliga i Avito

E tatau ona e tape se faʻamatalaga i luga o Avito e ala i lau oe lava tala, ma mo nei faamoemoega e mafai ona e faʻaaoga le tusi aloaia poʻo le 'upega tafaʻilagi. Aʻo le i faia le fofo o le galuega, e tatau ona faʻapipiʻi ni filifiliga se lua e mafai ona fai - o le faʻamatalaga atonu o loʻo galue pe ua le aoga, o lona uiga, maeʻa. O faʻatinoga i nei tulaga taʻitasi o le a laʻititi ese lava, ae muamua e manaʻomia ona e ulufale i le 'upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se tala i Avito

Filifiliga 1: Faʻamatalaga faatosina

Ina ia le toe faʻasalalau se faʻasalalauga faʻasalalauga pe aveese atoa, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Ina ia amata, alu i le vaega "My Ads".

  2. I le itulau o au faʻalauiloa, filifili le tab "Galue".

  3. Talu ai tatou te mananaʻo e faʻamalo le faʻasalalauga, lea o loʻo i ai i luga o le lomiga, i le itu tauagavale o le faamau "Faʻamaonia" kiliki le igoa "Sili atu" ma i le pop-up submenu, kiliki le faamau "Aveese mai lomiga"faailogaina i se koluse mumu.

  4. I le isi itu, o le a manaʻomia ai e le 'upega tafaʻilagi ona faʻamatalaina mafuaʻaga mo le' aveʻesea o le faʻasalalauga mai le lolomiga, filifili le mea talafeagai e tasi o avanoa e tolu e avanoa:
    • Faʻatau i Avito;
    • Faʻatau i se isi mea;
    • O le isi mafuaaga (e tatau ona e faʻamatala puupuu).

  5. A uma ona filifilia se mafuaaga talafeagai, lea, i le ala, e le tatau ona moni, o le ad o le a aveesea mai le lolomiina.

O gaioiga tutusa e mafai ona faia saʻo mai le itulau faalauiloa:

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Tatala, tapuni, faʻaaoga le tautua"luga aʻe o le ata.
  2. O le a e vaʻai i se itulau ma se lisi o mea e avanoa. I luga, amata muamua le faailoga i luma o le mea. "Aveese le faasalalauga mai le lomiga"ona sosoo ai lea ma le pito i lalo o le faamau "Lisi".
  3. E pei ona i ai i le mataupu talu ai, o se faʻasalalauga faʻasalalau mai le lomiga o le a natia mai itulau o le saite ma siitia i le lisi "Ua maeʻa"mai le mea e mafai ona aveesea pe toe faʻafouina pe a fai e manaʻomia.
  4. Faitau tutusa: Faʻafefea ona faʻafouina se faʻaaliga i Avito

Filifiliga 2: Tala tuai

O le algorithm mo le faʻamutaina o se faʻauiga maeʻa e le ese tele mai le aveesea o se pou galue, na o le pau lava le eseesega o le faigofie lea ma vave.

  1. I luga o le itulau faalauiloa o alu i le vaega "Ua maeʻa".

  2. Kiliki i luga o le ulutala uliuli "Aveesea" i totonu o le pusa faʻamatalaga ma faʻamaonia ai ou faʻamoemoe i se upega tafaʻilagi i luga o le sailiga.

  3. O faʻasalalauga o le a siitia atu i le vaega "Aveesea", lea e 30 isi aso o le a teuina. Afai o le vaitaimi lea e te le toe faʻafoisia ai lona tulaga talu ai ("Ua maeʻa"), o le a faʻaumatia tumau mai le upega tafaʻilagi a Avito.

Faaiuga

E pei lava o lena, e mafai lava ona e aveesea faʻasalalauga faatosina mai le lomiga ma faʻamalo mea ua maeʻa ma / pe maeʻa. E mafai ona e aloese mai le fenumiai i se taimi talafeagai ma le faia e le aunoa o le "faamama", faagalo e uiga i taugata muamua, pe afai, ioe, o lenei faamatalaga e le o se mea taua. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga ua fesoasoani ia te oe i le foiaina o le galuega.