Tala Fou

O le upega tafaʻilagi "VKontakte" i masina uma e ofo tele ai i latou o loʻo faʻaaogaina ni innovations ma ni meataalo e le maua e tagata tauva. O lenei Tesema e leai se tuusaunoaga. Masalo, o le mea pito sili ona manaia, i le faaiuga o le tausaga, o se tasi o punaʻoa autu o le Runet - live cover mo vaega VKontakte. Initaneti O le a se mea e ola ai Faʻaaliga eseese o le faʻaaogaina o se fale faʻafiafia E faʻapefea ona faia se vevela i luga o VKontakte: faʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga O le a le mea e sili atu i le na o se pepa falaoamata mo se tagata lauiloa.

Faitau Atili

Gigabyte o loʻo sauniuni e faʻasaʻo le 27-inisi o le mataitu Aorus AD27QD. O le mea fou, e pei ona fai mai le gaosiga, o le a mafai ona tuuina atu le au taaalo i se avanoa sili atu nai lo le au tetee i taaloga i le initaneti. Gigabyte Aorus AD27QD e faʻavae i luga o se vaega ole IPS ma se iugafono o le 2560x1440 pika ma le telefoni faʻatusa o le 144 Hz.

Faitau Atili

O le taaloga e faia le sefulu kilomita mai le ofisa o le atinaʻe o Wales Interactive. O le igoa o le atuatuvale e faatatau lea i le Uelese Welsh o le igoa e tasi ma le tusi a Richard Blackmore The Girl from the Scher, na lomia i le 1872. Ae ui i lea, faatasi ai ma nei galuega, e fesoʻotaʻi le taaloga atonu o le igoa o le mea e fai ai - Sker House (Sker House), o loʻo i le itu i saute o Uelese.

Faitau Atili

O le numera o le tufatufaina o numera mo taaloga Steam na lomia le lauiloa iloga o poloketi o taaloga mo le afa muamua o le 2018. I totonu o Rusia, o le Rocket League, Counter-Strike Global Offensive, PUBG ma le GTA 5 o nisi o faʻatau sili ona faʻatau atu. I le faʻaopoopoga i le maualuga o le faʻatauina o le tau, ua saunia e le Pulega a Steam ni lisi eseese o mea fou sili ona lelei, o poloketi VR ma taaloga e faia e le toʻatele o taaalo i le taimi e tasi.

Faitau Atili

O le atuatuvale o le ola o seoli, na faatupuina e le faleoloa Polani Madmind Studio, na tatalaina i totonu o se ata ua teuteuina, e aunoa ma nisi o pisinisi, leo ma mea faafiafia. Na muai fuafuaina e le au atinaʻe le toe faʻafoʻiina o mea o loʻo puʻeina i le au taaalo ma le fesoasoani a se patch, ona sosoo ai lea ma se isi vaega o le taaloga, ae o nei fuafuaga uma e lua o le a le manuia.

Faitau Atili

O le tekonolosi mai le EA ua taua o Project Atlas. O le faʻamatalaga tutusa i le blog blog o Mea Faʻatekonolosi na avea ma faatonu faʻapitoa o le kamupani Ken Moss. Poloketi Atlas o se ao faʻatulagaina mo taʻaloga ma tagata atinaʻe. Mai le vaaiga o le tagata taalo pese, atonu e leai ni faʻafouga faʻapitoa: e faʻaaogaina e le tagata faʻapipiʻi le tagata faʻataʻitaʻi ma amata le taʻaloga i totonu, lea o loʻo gaosia i luga o le EA.

Faitau Atili

Faʻasalaga i se amataga le manuia o Star Wars Battlefront II. O le Swedish Suetise studio DICE, na umia e Electronic Arts, ua leiloa e tusa ma le 10% o ana tagata faigaluega i le tausaga talu ai, pe tusa ma le 40 tagata mai le 400. Peitai, e tusa ai ma nisi o lipoti, o lenei numera e sili atu le maua nai lo le numera moni. E lua mafuaʻaga mo le aluese o tagata atiae mai DICE.

Faitau Atili

O se faamasinoga a Ausetalia ua ia totogiina se sala tupe e 9 miliona tala a Ausetalia mo Apple, lea e tutusa ma le 6.8 miliona tala Amerika. O le tele lava o le a totogi e le kamupani le teena o le toe faaleleia o smartphones e aunoa ma se totogi, e mafua ona o le "sese 53," o le lipoti a le Australian Financial Review. O le mea na taʻua o le "mea sese 53" na tupu ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi i le iPhone 6 o le iva o le version o iOS ma mafua ai ona taofia le le mafai ona faʻafefeteina le masini.

Faitau Atili

Ua tuʻufaʻatasia se patch mo le FIFA 19, lea na faia ai fetuunaiga e le gata i tuusao i taaloga, ae na faasaʻo ai foi se le malamalama lea na avea ma se mea e tasi. O le alii talavou e 36 tausaga le matua, Petr Cech, o loo taaalo i le taimi nei mo Arsenal i Lonetona, e le gata mo lana lauiloa lakapi, ae faapea foi mo lona foliga mai: ina ua mavae le manua ogaoga i le 2006, e masani ona alu Cech i le malae vaalele.

Faitau Atili

O le mea moni o le a maua e le aufaasese o le laina Ryzen 3000 le sili atu ma le valu tupe siliva, o le ulu o le AMD Lisa Su na fai i le lua vaiaso talu ai, ae o le numera tonu o iunite faʻaopoopo i totonu o le meataalo fou e le o iloa uma i lenei taimi. O faʻamatalaga lata mai mai le site o le Faʻamaumauga a le Faʻailoa a le UserBenchmark sa faʻamalamalamaina ai le tulaga: o le a le itiiti ifo i le tasi le 12-model model o le ai ai i le tupulaga tolu Ryzen CPU aiga.

Faitau Atili

I le aotelega o le Gathering Storm i le Civilisation VI o le a avea ma se malo fou. O le Malo o Ottoman, na taʻitaʻia e le pope Suleiman, na faʻamalosia e agavaʻa fitafita. O se vaega tulaga ese o le malo o le a, e pei o le vaega mulimuli o le taaloga, o Janissaries. O le a latou o mai i totonu o le Ottomans ae le o le musketeers masani. O nei iunite ua faʻateleina le malosi ma tau maualalo faʻatusatusa i vaega tutusa o latou taimi.

Faitau Atili

O le microblogging service Twitter na faʻalauiloaina se osofaʻiga tele e uiga i le feʻaveaʻi, taʻavale ma tala le lelei. I le na o le lua masina, na poloka ai e le kamupani pe tusa ma le 70 miliona tala e fesootaʻi ma gaoioiga leaga, na tusia ai The Washington Post. O Twitter na amata amata ona faʻamalosi faʻamaonia faʻamatalaga taufaasese talu mai Oketopa 2017, ae ia Me 2018, na matua faateleina ai le malosi o le poloka.

Faitau Atili

O se faʻataʻitaʻiga o se tasi o faʻataʻitaʻiga masani o le faaiʻuga o le seneturi mulimuli, o Duke Nukem, o loʻo sauniuni mo le atinaʻe. Ua folafola mai e tusitala se toa malie i le malie mafiafia ma le malosi o faatinoga i le ituaiga o "Vaitafe". O le poloketi o loʻo i ai pea i se taimi vave fuafuaina, ae ua matua tele lava i faʻamaumauga faʻamaonia ma tala.

Faitau Atili

I le 2016, na tatalaina ai e le Facebook social network le talosaga Facebook Research, lea e vaavaaia ai galuega a tagata atamai ma e aoina a latou faamatalaga patino. Mo lona faʻaaogaina, o loʻo faʻamaonia e le kamupani tagata faʻaoga $ 20 i le masina, na faʻatuina e le au tusitala mai le faʻasalalauga TechCrunch. E pei ona i ai i le taimi o le suʻesuʻega, o le Facebook Research o se faʻaliliuga fou lea o le client o le Onavo Protect VPN.

Faitau Atili

Instagram ua faalauiloaina le faalauiloaina o se auaunaga vitio lea e mafai ai ona e sii maia ma matamata i le faavaa mo le oo i le itula. O le a mafai e tagata faaaoga ona matamata i na vitio i le Instagram lava ia ma i se faʻaoga faapitoa - IGTV. E tusa ai ma le Instagram CEO Kevin Sistrom, o le auaunaga fou na faia mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga o le aufaasālalau i luga o telefoni ma o le mafuaʻaga lea o le a faʻatulagaina uma ai vitio i totonu.

Faitau Atili

O le tautaua masani a WhatsApp ua le maua le lagolago mo taʻavale, ae atonu e vave ona suia. E tusa ai ma le upega tafaʻilagi o WabetaInfo, ua uma ona faʻataʻitaʻiina e le aufaʻatasia auaunaga se vaega fou i lomiga beta o Android apps. Mo le taimi muamua na faʻaalia ai tagata taʻavale i le faʻapotopotoga o suʻega a WhatsApp 2.

Faitau Atili

Na saunia e le au atinaʻe i Pethesda se fuafuaga o le atinaʻeina o tala mo le Fallout 76 fanafana-MMO. O loʻo faatalitali le au taaalo i ni mea se tolu o le lalolagi, e taʻitasi ifo i luga o se taimi patino o le tausaga. I le tautotogo o le ai ai se faʻamatalaga "Wild Appalachia". O le mea muamua o le a lagonaina i le aso 12 o Mati, o le a ofoina atu tagata taʻavale e faʻaigisi le pia ma faʻasaina "moonshine kernels" i le taaloga.

Faitau Atili

E faʻapefea ona maua le tala i aso nei. O nisi o tusitala ia latou lava ala i luga o le YouTube lauiloa lauiloa na mafai lava ona ausia le mea e foliga mai e le mafai - e avea ai le fiafia ma le tuinanau e avea ma punavai o tupe maua moni, e maua ai le tele o ata vitio mai le gaosiga, ma i le taimi e tasi e avea ai ma lalolagi lauiloa.

Faitau Atili