Suia le manino o le ata i le Microsoft Word

O nisi taimi e tatau ai ona aveese le faʻasalalauga Java mai le komepiuta. E mafai ona mafua pe a le faʻapipiʻiina le faʻamatalaga e aunoa ma le suiina o le lomiga muamua, poʻo le manaʻoga o le tagata e taofi le faʻaaogaina o lenei oloa, lea e mafai ona avea ma punaoa faaopoopo o le faʻafitauli o le tino. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i auala eseese e aveese ai Java mai se komipiuta o lo o faagaoioia le Windows 7.

Vaʻai foi: Auala e faʻafou ai Java i le Windows 7

Auala e Aveese ai Java

O metotia uma e ave ai Java i le Windows 7 e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua:

  • Le faʻaaogaina o le komepiuta lona tolu;
  • Faʻamalu le faʻaaogaina o le meafaigaluega a OS.

O le a tatou talanoa e uiga ia i latou taitoatasi i auiliiliga.

Metotia 1: Faʻaaoga Talosaga Autu Tolu

Ua faʻasaʻoina e Java atinaʻe se JavaUninstallTool faʻaaoga faapitoa, lea e siakiina le komipiuta mo lomiga e lei leva o lenei fausaga ma faʻaeʻeina.

Download JavaUninstallTool mai le nofoaga aloaia

  1. A maeʻa ona e download JavaUninstallTool i lau komepiuta, faʻalauiloa le faila na siiina. I le faamalama e tatala, talia le maliega laisene e ala i le kiliki "Maliliega".
  2. O le lisi o laasaga Java i luga o lau komepiuta o le a tatalaina i totonu o le faʻaaliga faʻaalia. Filifili le atigipusa mo igoa oi latou e te manaʻo e faʻamalo. Afai o le faʻaaogaina ua faʻamaonia ai ni faʻamaumauga patino e le o toe faʻaaogaina, o le mea lea o le a faʻaaogaina ai siaki o loʻo i luma o latou. Le isi, kiliki "Lisi".
  3. I le isi faʻamalama, e fautuaina foi e tape le cache Java. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Ioe".
  4. Le amataina o le faagasologa amata.
  5. A maea le faʻataunuuga, o le a tatalaina se faamalama, taʻu atu ia te oe ua uma ona solo uma lomiga filifilia o lenei oloa. Afai e te manaʻo e faʻaofi se kopi fou i lau PC, kiliki "Maua Java". Afai e te manaʻo e taofi le faʻaaogaina o lenei faʻavae, kiliki "Katia".

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina Java e faʻaaoga polokalame faʻapitoa mo le aveesea o polokalama mai se komepiuta.

Lesona:
6 fofo lelei mo le faʻaaogaina atoatoa o polokalama
Faʻafefea ona aveese atoa le polokalama i le Revo Uninstaller

Metotia 2: OS fausia

Ina ia aveese Java, e le manaʻomia le downloadina o le komepiuta tuatusi i lau komepiuta. O lenei taʻavalega e mafai foi ona faʻatinoina i le na o le faʻaaogaina o meafaigaluega ua fausia i totonu o le Windows 7. Ae o lenei metotia e manatu e le sili atu le faatuatuaina nai lo le tasi o loʻo faʻamatalaina i le Metotia 1, aua e foliga mai e le o mea uma e tatau ona faʻaumatia. E ui o le tele lava o tulaga e saʻo lelei.

  1. Kiliki "Amata" ma tatala "Lisi Pulea".
  2. Kiliki le mea "Faʻasili se polokalama" i poloka "Polokalama".
  3. O se faamalama o le a tatalaina ai lisi uma o masini komepiuta ua faapipiiina i luga o le komepiuta Ina ia faafaigofie ona maua le mea e manao i ai, kiliki i le igoa o le koluma. "Igoa"e faʻavasega faʻasologa o mea lisi.
  4. A maeʻa lenei, saili le elemene o lona igoa e amata i le upu "Java". E le gata i lea, o lona igoa o le a aofia ai le numera o le numera o loʻo iai nei ma le faʻafouina Kiliki i lenei mea ma kiliki "Aveesea".
  5. O se lautusi talatala e amata ona fesili pe e te manao e aveese lenei vaega. Faamaonia lau maliega e ala i le kiliki "Ioe".
  6. O le faʻapipiʻi Windows installer o le a amataina le faʻatinoina o le faʻatinoga.
  7. A maeʻa ona maeʻa, o le a aveesea le Java mea mai le PC ma o le a mou ese atu mai le lisi o polokalama i totonu o le faamalama mo le aveesea ma suia polokalama.

    Lesona: Faʻaopoopo pe Aveese Polokalama i le Windows 7

E mafai ona e aveesea le Java platform from Windows 7 pe faʻaaogaina meafaigaluega na fausia i OS, poʻo le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e faʻaaogaina ai le polokalama, lea e mautinoa ai le lelei ma sili atu ona faʻamamaina o le polokalama. Ae o le faʻaaogaina ma le faʻaogaina o le "faʻale-tagata" o loʻo faʻatinoina foi e matua faʻatuatuaina. E le gata i lea, pe a faʻaaogaina lenei metotia, e te le manaʻomia le faʻafefe i le faʻapipiʻiina o talosaga a isi vaega ma ave le disk ma le masini ma i latou.