D-Link DIR-300 Firmware

Ou te fautuaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga fou ma sili ona lata mai i le auala e suia ai le firmware ona faʻaopoopo ai lea o le Wi-Fi i luga o le D-Link DIR-300 rev. B5, B6 ma le B7

Faʻamalosi ma le faʻaopoopoina o le uila D-Link DIR-300

Seti ma firmware DIR-300 vitio
O le tele o faafitauli i le faʻafesoʻotaʻiina o se leʻaiga o le Wi-Fi e galulue ai ma se tasi e tuʻuina atu (mo se faʻataʻitaʻiga, Beeline) e mafua mai i foliga o le firmware. O lenei tusiga o le a talanoaina pe faʻapefea ona faʻamalamaina le D-Link DIR-300 tagata taʻavale ma se faʻamaumauga faʻamautu fou. O le faʻaleleia o le firmware e le faigata tele ma e le manaʻomia ai se poto faapitoa, e mafai e le faʻaaogaina komepiuta ona taulimaina.

O mea e te manaʻomia e moli ai le alalaʻau D-Link DIR-300 NRU

Muamua lava, o le faila faila lea e talafeagai mo lau faʻalautala. E tatau ona maitauina muamua e tusa lava pe o le igoa lautele - D-Link DIR-300 NRU N150, e tele ni suiga o lenei masini, ma o le firmware mo le tasi o le a le aoga mo le isi ma e te ono lamatia le maua o se mea ua faaleagaina e ala i le taumafai, mo se faataitaiga, e moli le DIR-300 rev . B6 faʻamaonia mai le toe iloiloga B1. Ina ia iloa po o le a le toe iloiloga o lau DIR-300, faʻalogo i le igoa o loʻo i tua o le masini. O le mataitusi muamua ma se numera, o loʻo tu i tua o le faʻailoga H / W ver. o lona uiga, na o le toe iloiloina o le meafaigaluega o le uila o le Wi-Fi (e mafai ona avea: B1, B2, B3, B5, B6, B7).

Maua le faila faila DIR-300

Faʻamaumauga faʻapitoa mo D-Link DIR-300 NRU

UPD (02.19.2013): o le ofisa aloaia ma le firmware ftp.dlink.ru e le galue. Faʻamamago download iineiOu te fiafia i le faʻaaogaina o le komipiuta aloaia mo le au taʻavale na saunia e le kamupanī. Ae ui i lea, o loʻo i ai isi mea, e le o se taimi mulimuli ane. Ina ia sii mai le faila o le firmware fou mo le uila D-Link DIR-300, alu i ftp.dlink.ru, ona mulimuli ai lea i le auala: lauiloa - Router - DIR-300_NRU - Firmware - folder with your number revision. O le faila o loʻo i ai le extension .bin o loʻo i lenei pusa o le a fai ma faila o le fuʻa fou fou mo le router. O le Old Folder ei ai lomiga talu ai, lea o le ae le manaʻomia. Tikiala le faila talafeagai i lau komepiuta.

Faʻafou le firmware D-Link DIR-300 i le faʻataʻitaʻiga o le rev. B6

Faamaumauga Faamaumauga DIR-300 B6

O gaioiga uma e tatau ona faia mai se komepiuta e fesoʻotaʻi i le komepiuta ma se uaea, ae le o luga atu o se fesootaiga le mama. Alu i le pule o le router Wi-Fi (Ou te manatu e te iloa le auala e fai ai lenei mea, faitau se tasi o tusiga e uiga i le faatulagaina o le alalaupapa DIR-300), filifili le mea autu "Faʻasalaga lima", ona filifili lea o le polokalama - faʻafouina le polokalame. Faʻamatala le auala i le faila o le firmware na sii mai i le parakalafa muamua. Kiliki "faafou" ma faatali. A maeʻa ona toe faʻaaogaina le uila, e mafai ona e toe foʻi atu i le itulau o le laina o le router ma ia mautinoa ua suia le numera o le telefoni. Faʻamatalaga taua: aua le tape le mana o le uila poʻo le komepiuta i le faagasologa o le firmware, faʻapea foʻi ma aua neʻi faʻaaogaina le uaea fesoʻotaʻi - e ono oʻo atu ai i le le mafai ona faʻaaogaina le uila i le lumanaʻi.

Beeline firmware mo D-Link DIR-300

Faʻasinomaga ole Initaneti Beeline mo ona tagata faʻapisinisi e ofoina atu lana lava falemaututu, aemaise lava le sili ona lelei e galue ai i ana fesoʻotaʻiga. O lona faʻatulagaina e le ese mai le mea na faʻamatalaina i luga, o le faagasologa atoa lava e tutusa. O faila lava latou e mafai ona sii mai i le http://help.internet.beeline.ru/internet/equipment/dlink300/start. A maeʻa ona suia le firmware i le firmware Beeline, o le tuatusi mo le mauaina o le uila o le a suia i le 192.168.1.1, o le igoa o le Wi-Fi avanoa o le a avea ma laina-internet, o le upu Wi-Fi o le a amataina i le tausaga 2011. O nei faʻamatalaga uma o loʻo maua i luga o le upega tafaʻilagi a Beeline.Ou te le fautuaina le faʻapipiʻiina o Faʻamaumauga Faʻamaumauga a Beeline. O le mafuaaga e faigofie: e mafai ona suia le firmware i le ofisa aloaia pe a uma, ae le faigofie tele. Aveesea o le firmware Beeline o se taimi faʻatinoina le faagasologa e aunoa ma se faʻamoemoega mautinoa. E ala i le faʻapipiʻiina, ia saunia e avea lau D-Link DIR-300 mo le olaga ei ai se faʻamatalaga mai Beeline, e ui i lea, e fesoʻotaʻi atu i isi kamupani e tusa lava pe le o faʻamaonia lenei firmware.