Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le lomitusi HP LaserJet 1018

Mo soʻo se tagata faʻaonapo nei, e taua tele le siomia o ia e le tele o faʻamaumauga eseese. O lipoti nei, pepa suʻesuʻe, ripoti ma isi. O le seti o le a ese mo tagata taitoatasi. Ae e tasi le mea e tuufaatasia ai nei tagata uma - le manaʻomia mo se lomitusi.

Faʻapipiʻi le HP LaserJet 1018 lolomi

O tagata na e leʻi i ai muamua ni pisinisi ma masini komepiuta, ma o tagata masani lava e iai, mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se avetaʻavale avetaʻavale, e mafai ona feagai ma se faʻafitauli faapena. Ae ui i lea, o le faʻatulagaga mo le faʻapipiʻiina o le lomitusi e faigofie lava, o lea tatou saili pe faapefea ona fai.

Talu ai o le HP LaserJet 1018 o se tusitala faigofie lava faigofie e mafai ona lolomiina, lea e masani lava mo le tagata faʻaaoga, tatou te le toe mafaufau i se isi faʻaoga. E leai se mea.

  1. Muamua, faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le eletise eletise. Mo lenei mea matou te manaʻomia se maea faapitoa, lea e tatau ona tuʻuina i se seti ma le masini autu. E faigofie ona iloa, aua i luga o le lima lima. E le tele naua nofoaga i le lomitusi e mafai ai ona e faapipiiina sea telefoni, o lea e le manaʻomia ai se faʻamatalaga auiliili.
  2. O le taimi lava e amataina ai e le masini lana galuega, e mafai ona e amata faʻapipiʻi i le komepiuta. O lenei mea o le a fesoasoani ia i matou i lenei faʻapitoa USB-cable, lea o loʻo aofia ai foʻi i le pusa. E taua le matauina iinei o le maea e fesoʻotaʻi ma le lomitusi ma se sikuea sikuea, ae tatau ona e suʻeina le fesoʻotaʻiga USB masani i tua o le komepiuta.
  3. Le isi, e tatau ona e faʻapipiʻi le avetaavale. I le tasi itu, o le faʻaogaina o le polokalama o Windows e mafai ona teu i luga faʻamaumauga i totonu o ona faʻamaumauga ma oʻo lava ina fatuina se masini fou. I le isi itu, o lea polokalama mai le kamupanī e sili atu ona lelei, aua na faia faapitoa mo le lomitusi o loʻo fesiligia. O le mafuaʻaga lea matou te faʻaofiina ai le CD ma mulimuli i faatonuga. Faʻamatalaga Faʻamatalaga.
  4. Afai o nisi mafuaʻaga e leai sau puʻupuʻu faʻapitoa i le telefoni feaveaʻi, ma e manaʻomia le avetaavale lelei mo le lomitusi, ona mafai lea ona e vaʻai i le tuatusi faakomepiuta aloaia a le kamupanī mo se fesoasoani.
  5. A maeʻa laasaga o loʻo i luga, ua saunia le lomitusi mo le taotoga ma mafai ona faʻaaogaina. E totoe na o le alu i le lisi "Amata"filifili "Meafaigaluega ma Lolomitusi", saili le igoa i le ata o le masini faʻapipiʻi. Kiliki i luga ma le kiliki mautu ma filifili "Mea Lelei". O nei faila uma o le a lafoina e lolomi, o le a pa'ū i se masini fou, faatoa faʻapipiʻiina.

O se taunuuga, e mafai ona tatou fai atu o le faʻapipiʻiina o se ituaiga masini e le o se mea umi. Ua lava le faia o mea uma i le faasologa sao ma maua se seti o auiliiliga talafeagai.