Mozilla Firefox Browser Session Manager


E toetoe lava o tagata uma e faʻaaoga le Mozilla Firefox browser e masani i le tulaga pe a, pe a fai e faʻafuaseʻi ona tapunia se masini, e tatau ona e toe faʻafoʻi uma tafa i le taimi mulimuli. O tulaga ia e manaʻomia ai le pule o le fonotaga.

O le Faʻatonu Tautua o se fale faʻapitoa i le Mozilla Firefox browser plugin lea e nafa ma le faʻaolaina ma le toe faʻaleleia o sauniga o lenei 'upega tafaʻilagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻafuaseʻi ona tapunia le masini, o le isi taimi e te amataina ai le pule o le faʻatulagaga o le a otometi le ofoina atu o tafaa na e galue ai i le taimi e tapunia ai le masini.

Faʻafefea ona mafai ai le Faʻasoa Tautua?

I lomiga fou o le Mozilla Firefox browser, ua uma ona faʻaaogaina le Fonotaga Faʻatonu, o lona uiga e puipuia le 'upega tafaʻilagi i le tulaga o le faʻafuaseʻi ona faamutaina le galuega.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Faʻatonu Pule?

O le 'upega tafaʻilagi a Mozilla Firefox e maua ai le tele o auala e toe faʻafoisia ai le vasega na e galue ai i le taimi mulimuli. I le taimi muamua, o se autu talitutusa na aofia ai i auiliiliga atili i luga o la tatou upega tafaʻilagi, o lea o le a tatou le taulai atu i ai.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻisia se sauniga i le Mozilla Firefox browser

O le faʻaaogaina o foliga uma o Mozilla Firefox, o le lelei ma le talafeagai o le faasee i luga o le upega tafaʻilagi e faʻaaogaina ai lenei 'upega tafaʻilagi o le a faʻapupulaina tele.