Toe Maua Savali a Outlook


Tagata taʻitasi e faʻaaogaina le Google Chrome browser e mafai ona filifili pe tutoʻatasi pe o le a faʻaalia itulau taʻitasi i luga o le amataga pe o itulau o loʻo tatala muamua o le a otometi lava ona utaina. Afai, a amata lau suʻesuʻega, amata le itulau amata i luga o Google Chrome, ona matou iloa lea pe faapefea ona aveese.

O le itulau amata o le itulau URL lea e setiina i totonu o le 'upega tafaʻilagi e amataina i taimi uma e amataina ai le masini. Afai e te le manaʻo e vaʻai i ia faʻamatalaga i taimi uma e te tatalaina ai le masini, ona avea lea o se mea saʻo le aveese.

Faʻafefea ona aveese le itulau amata ile Google Chrome?

1. Kiliki le ki o le lisi i le tulimanu taumatau o le masini ma i le lisi ua faʻaalia e alu i le vaega "Faʻatonu".

2. I le pito i luga o le faamalama e te maua ai se poloka "A amata ona tatala"lea e aofia ai mea e tolu:

  • New tab. A maeʻa le makaina o lenei mea, o taimi uma lava e amata ai le masini, o le a faʻaalia se laupepa mama i luga o le lauulu e aunoa ma se fesoʻotaʻiga i le itulau URL.
  • Muamua tatala ia afifi. Le mea sili ona lauiloa i Google Chrome. A uma ona e filifilia, tapuni le siaki ona toe tatala lea, o ia lava tafaoga na e galue ai i le Google Chrome mulimuli o le a utaina i luga o le mata.
  • Faʻamauina itulau. I lenei fuaiupu, soʻo se nofoaga e setiina, o se taunuuga e amata ai ata. O le mea lea, e ala i le ticking this option, e mafai ona e faʻamaonia se numera e le faʻatapulaaina o itulau uepi e mafai ona e mauaina i taimi uma e te tatalaina ai le masini (o le a utaina aunoa).


Afai e te le manaʻo i le itulau amata (poʻo nisi nofoaga filifilia) e tatala ai taimi uma e te tatalaina ai lau sailiga, ona manaʻomia lea e maka muamua le parakalafa muamua poʻo le lua - na o oe e te manaʻomia e faʻatautaia e fuafua i au mea e te manaʻo i ai.

A uma loa ona faailoga le mea filifilia, e mafai ona tatalaina le faamalama o le faatulagaga. Mai lenei taimi i luga, pe a faʻaalia le faʻafouina fou o le masini, o le amataga o le itulau i luga o le mata o le a le toe utaina.