Telefoni feaveaʻi oʻo atu i lona tapulaa i Thunderbird


O le kamupani TP-Link e lauiloa e le gata mo ona tagata faimalaga, ae faʻapea foʻi mo le faʻaogaina o fesoʻotaiga. O nei masini komepiuta o le tele o se masini kiliva USB e mafai ai mo masini e leai se atinaʻe ua fausia-ina ia mafai ai ona maua se faailoilo Wi-Fi. Ae ui i lea, ae e te leʻi amata faʻaaogaina ia meafaigaluega, e tatau ona e sailia ma faʻapipiʻi le avetaʻavale tatau mo ia. Mafaufau i lenei faiga i le faʻataʻitaʻiga o TP-Link TL-WN727N.

TP-Link TL-WN727N avetaʻavale suʻega suʻega

E faʻapea foi i soʻo se masini o lenei ituaiga, e mafai ona e faʻaogaina le Wi-Fi-adapter i le tele o auala. O le a matou faʻamatalaina e uiga ia i latou taitoatasi i nisi auiliiliga.

Manatua: Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo, faʻafesoʻotaʻi le TL-WN727N i totonu o le port USB faʻamalamalamaina o le komepiuta, e aunoa ma le faʻaogaina o mea faifaʻatasiga ma le "faalautele".

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

O le masini komepiuta e manaʻomia mo TP-Link TL-WN727N e mafai ona sii mai le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa. O le mea moni, e mai i le 'upega tafaʻilagi a le' auʻaunaga e tatau i se tagata ona amata saili mo avetaavale mo soʻo se masini.

Alu i le itulau lagolago o le TP-Link

  1. I le itulau i luga o le itulau ma se faʻamatalaga puupuu o uiga o le fesoʻotaiga uʻamea, alu i le lisi "Avetaavale"i lalo ifo o le poloka faʻatasi ai ma faʻamaumauga e avanoa mo le matamata ma le siiina mai.
  2. I le lisi pa'ū i lalo "Filifili se faʻaupuga faʻamaumauga", faʻamaonia le tau e faʻatusatusa i lau TP-Link TL-WN727N. A maeʻa lena, tusi i lalo sina mea.

    Manatua: O le faʻaogaina o le masini o le faʻaogaina o le Wi-Fi o loʻo faʻaalia i luga o se igoa faʻapitoa i lona tulaga. Afai e te mulimuli i le fesoʻotaʻiga "Faʻapefea ona suʻeina le faʻamatalaga o le masini TP-Link"I lalo o le ata o loʻo i luga, o le a e le gata o se faʻamatalaga auiliili, ae o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le mea e teʻili ai mo lenei faʻamatalaga.

  3. I le vaega "Avetaavale" O se fesoʻotaʻiga o le a tuʻuina atu i le lomiga lata mai fou mo le TL-WN727N, lea e fetaui ma le Windows 10. I lalo ifo e mafai ona e mauaina se polokalama faʻapitoa tutusa mo Linux.
  4. I le taimi lava e te kiliki ai i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, o le a amata le download o le fale teu ma le avetaavale i le komepiuta. I ni nai sekone, o le a aliali i totonu o le pusa "Manatu" poʻo le lisi na e faʻamaonia.
  5. Aveese mea o loʻo i totonu o le falefaitautusi e faʻaaoga ai soʻo se faʻamaumauga (mo se faʻataʻitaʻiga, WinRAR).

    Alu i le faletusi na mauaina ina ua maeʻa ma faʻagasolo le faila Seti o loʻo iai.

  6. I le faamalama faʻafeiloaʻi o le Wizard Setup TP-Link, kiliki le ki. "Lisi". O isi gaioiga o le a otometi lava ona fai, ma a maeʻa, e tatau ona e tapunia le faamalama o le talosaga.

    Ina ia mautinoa o loʻo galue le TP-Link TL-WN727N faʻafesoʻotaʻi le wireless, kiliki i luga o le ata "Fesootaiga" i totonu o le fata (masini faʻamatalaga) - o iina o le a e vaʻaia ai se lisi o fesoʻotaiga uʻamea avanoa. Suʻe sau oe ma faʻafesoʻotaʻi i le na o le ulufale atu i se faʻaupuga.

  7. O le siiina mai o avetaʻavale mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le TP-Link ma le faʻatulagaina mulimuli ane o se galuega faigofie. O sea auala e faʻamautinoa ai o le soifua maloloina o le TL-WN727N adapter Wi-Fi e le tele se taimi e te faʻaaluina ma mautinoa o le a le afaina ai. O le a amata ona tatou iloiloina isi filifiliga.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamau

I le faaopoopo atu i avetaavale, o le TP-Link o loʻo tuʻuina atu meafaigaluega tau fesoʻotaiga ma mea e faʻaaogaina mo ana oloa. O ia polokalama e le gata ina mafai ona faʻapipiʻi ai avetaavale ua misi, ae ia faʻafouina foi ina ia mafai ona maua ni lomiga fou. Mafaufau pe faʻapefea ona e sii mai ma faʻapipiʻi se mea aoga mo le TL-WN727N, lea e manaʻomia matou te galulue faatasi ai.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga mai le metotia muamua i se itulau e faʻamatalaina ai meatotino o le Wi-Fi adapter, ona sosoo ai lea ma le lisi "Faʻaaogaina"tu i le pito i lalo taumatau.
  2. Kiliki le sootaga ma lona igoa e amata ai le download.
  3. Aveese mea o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi na sii mai i le komepiuta,

    suʻe le faila Seti i le lisi ma faʻataʻalo.

  4. I le faamalama e aliali, kiliki "Lisi",

    ona sosoo ai lea "Faʻamau" e amata ai le faʻatulagaina o le TP-Link faʻaaogaina.

    O le taualumaga e faia ni nai sekone,

    pe a maeʻa ona kiliki "Faauma" i totonu o le faʻatulagaga o le window.

  5. Faatasi ai ma le aoga, o le avetaavale manaʻomia mo le TL-WN727N e galulue ma Wi-Fi o le a faʻapipiʻiina foi i totonu o le masini. Ina ia faamaonia lenei mea, siaki le lisi o fesoʻotaiga faʻafesoʻotaʻi avanoa, e pei ona faʻamatalaina i le faaiuga o le auala muamua, poʻo le "Pule Sili" faalautele le lala "Faʻatonuina o fesoʻotaʻiga" - o le masini o le a aloaia e le faiga, ma o le mea lea, ua sauni e faʻaaoga.
  6. O lenei auala e masani lava e leai se eseesega mai le taimi muamua, na o le pau lava le eseesega o le faʻaaogaina i totonu o le polokalama o le a mataʻituina ai foi faʻamaumauga a le avetaʻavale. Afai e avanoa na mea mo le TP-Link TL-WN727N, e faalagolago i au faatulagaga, o le a faʻapipiʻuina faʻapitoa pe o le a manaʻomia ona e faia ma le lima.

Metotia 3: Polokalame faʻapitoa

Afai, mo nisi mafuaʻaga, e te le o faʻamalieina i le TP-Link Wi-Fi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻiina ua faʻamatalaina i luga pe ua le mafai ona e ausia le mea e manaʻo i ai ma i latou, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le isi itu. O ia polokalame e mafai ai ona e faʻapipiʻi ma / poʻo faʻafouina avetaʻavale mo soʻo se meafaigaluega, ae le na o TL-WN727N. Latou te galulue i le faiga faʻapitoa, muamua suʻesuʻeina le masini, ma le downloadina o le masini misi mai lo latou tulaga ma faʻapipiʻiina. E mafai ona e faamasani i sui o lenei vaega i le tusiga o loʻo mulimuli mai.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

Ina ia foia le faafitauli o loʻo matou maua ma oe, o soʻo se talosaga ua faʻamoemoeina o le a talafeagai. Ae peitaʻi, afai e te fiafia i polokalama faʻapitoa e leai se totogi, e faigofie ma faigofie ona faʻaoga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o DriverMax poʻo DriverPack, aemaise lava talu ona matou faʻamatala muamua e uiga i faʻaaliga o latou taʻitasi.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamaumauga o Avetaʻavale i le AvetaʻavalePack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 4: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Faʻatalatalanoa i le faiga ua fausia "Pule Sili"E le gata ina e masani i le lisi o meafaigaluega faʻapipiʻiina i totonu o le komepiuta ma masini e fesoʻotaʻi atu i ai, ae maua foi se numera o faʻamatalaga taua e uiga ia i latou. O le vaega mulimuli e aofia ai le faʻamatalaga ID - faʻamatalaga meafaigaluega. O se tulafono tulaga ese lea e faʻamaonia ai e tagata atinaʻe a latou oloa. I le iloaina, e mafai ona faigofie ona e mauaina ma sau mai le avetaavale lata mai. Mo le TP-Link TL-WN727N le fesoʻotaʻiina ole fesoʻotaiga vavalalata ua iloiloina i lenei tusiga, o le faʻamatalaga o loʻo i ai le uiga o loʻo taua i lalo:

USB VID_148F & PID_3070

Kopi lenei numera ma faʻaaoga faatonuga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, lea e faʻamatalaina ai le algorithm mo le galulue ai ma le ID ma auaunaga faapitoa i luga o le initaneti.

Faitau atili: Saili se avetaʻavale i ID ID

Metotia 5: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

Afai e faʻapipiʻi le Windows 10 i luga o lau komepiuta, atonu o le a otometi lava ona maua ma faʻapipiʻi le eletise TP-Link TL-WN727N ina ua uma ona faʻaogaina i le fesoʻotaʻi USB. Afai e le otometi ona tupu, e mafai ona faia taga tutusa i le lima. Pau lava le mea e manaʻomia mo lenei mea o le ole atu mo se fesoasoani ua masani ai i matou. "Pule Sili" ma faatino taga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. O le algorithm o loʻo faʻatulagaina i totonu e talafeagai mo isi lomiga o le polokalama faʻaoga, ae le naʻo le "sefulu".

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Faaiuga

O lenei tusiga ua oʻo mai lona faʻamoemoega talafeagai. Na matou iloiloina uma avanoa mo le sailia ma le faʻatulagaina o avetaʻavale mo le TP-Link TL-WN727N. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻafaigofieina o lenei mea faigofie Wi-Fi, ia naʻo le filifilia o le auala sili ona talafeagai mo lenei faʻamoemoe. O le a le mea e sili ia te oe, e tutusa uma le aoga ma, e tutusa le taua, saogalemu.