MHotspot 7.8.8.0

Faʻafitauli i le faila ogg.dll e mafua mai i le mea moni e le o vaʻaia e le faiga faʻaogaina i lona faila, pe leai foi se sao. Ina ia malamalama i mafuaʻaga o lo latou tutupu, e tatau ona e malamalama i le ituaiga o mea sese o le DLL e tupu.

O le faila ogg.dll o se tasi o vaega e manaʻomia e taʻalo ai le taaloga GTA San Andreas, o ia e nafa ma le leo i le taaloga. E le faigata le mateina pe afai e te iloa le faʻaoga leo o le igoa e tasi. O le tele o taimi e iloa ai le mea sese i le mataupu o lenei taaloga.

A faʻaaoga le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻiga, e ono mafai e le failautusi ona aofia ai le ogg.dll, ma le faʻamoemoe o loʻo i ai nei i le komepiuta a le tagata. E le gata i lea, afai ei ai sau laupepa, semanu e ono faʻaaogaina le DLL i le puipuiga mai le masalomia o le siama.

Filifili le Filifiliga

ogg.dll e le mafai ona faʻapipiʻiina e soʻo se afifi faaopoopo, aua e le o aofia i totonu o soʻo se tasi oi latou. O le mea lea, e na o le lua lava filifiliga e faasaʻo ai le tulaga. E mafai ona e faʻaaoga se talosaga totogi na faia faapitoa mo ia tulaga, poʻo le faia o se faʻatonutonuga tusi.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O lenei tagata o tausia o se faʻaopoopoga i le site dllfiles.com, faʻamalolo mo le faʻapipiʻiina o faletusi. O loʻo i ai se 'aufaʻamatalaga tele lava ma e ofoina atu le mafai e faʻapipiʻi ai DLL i nisi o lisi faʻatasi ma se kopi na filifilia muamua.

Download le DLL-Files.com Client

E faʻafefea ona faʻapipiʻi ogg.dll ma o le a faʻaalia i lalo.

  1. Ulufale i le sailiga ogg.dll.
  2. Kiliki "Fai se sailiga."
  3. Filifili se faletusi i le kilikiina o lona igoa.
  4. Kiliki "Faʻamau".

O nisi taimi e tupu ai ua maeʻa ona e faʻapipiʻiina le faila, ae e le manaʻo le taaloga e tamoe. Mo ia tulaga, o loʻo i ai se filifiliga e faʻapipiʻi ai se isi faʻaliliuga. O le a e manaʻomia:

  1. Faʻaopopo se vaaiga faaopoopo.
  2. Filifili le ituaiga ogg.dll ma kiliki le ki o le igoa tutusa.
  3. Ma le isi, e tatau ona e setiina mea nei:

  4. Faʻamanino le tuatusi faʻapipiʻi o le ogg.dll.
  5. Failautusi "Faʻatonu nei".

A maeʻa lena mea, o le faʻapipiʻiina o le a faia i le pusa faʻamaufaʻailogaina.

Metotia 2: Download ogg.dll

O lenei metotia o se kopi faigofie o le faila i le tusi e manaʻomia. O le ae manaʻomia le suʻega ma download ogg.dll mai i upega tafaʻilagi o loʻo ofoina atu lenei ata, ona tuʻu lea i le pusa:

C: Windows System32

A maeʻa lena, o le taaloga lava ia o le a vaʻai i le faila ma amata faʻaaoga. Ae afai e le tupu lenei mea, atonu e te manaʻomia se isi faʻamaumauga poʻo le resitalaina o le tusi tusi.

E tatau ona faapea o metotia uma e lua, i totonu o le fatu, e faia le gaoioiga tutusa o le kopiina faigofie. E naʻo le faʻasalaga muamua, e faia lenei mea i le polokalama, ma i le lona lua - faʻatasi. Talu ai e le fetaui ia igoa o OS eseese ole laupepa, faitau a tatou tusiga e fuafua pe faapefea ma pe faapefea ona kopi le faila i lou tulaga. E le gata i lea, afai e te manaʻomia le lesitalaina o se DLL, ona mafai lea ona e faitau e uiga i lenei taʻaloga i lenei tusiga.