Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale mo le lomitusi Samsung ML 1641

Kamupanī faʻasalalau kamupani SanDisk - o se tasi o faʻafitauli sili ona faigata o tekonolosi i le talafaasolopito o ia ituaiga masini. O le mea moni e le o faʻatuina mai e le kamupanī se polokalame se tasi e mafai ona fesoasoani e toe faʻaleleia le avega. O le mea lea, oi latou o loʻo i ai faʻamalositino faʻafuaseʻi, e tumau pea na o le feʻaveaʻi solo i totonu o faʻatalatalanoaga ma suʻe ni pou o isi tagata faʻaoga na mafai ona faʻafetaui le masini o le SanDisk.

Na matou taumafai e aoina uma na polokalame e matua aoga lava ma tagata o loʻo tauaveina lenei kamupani. Na latou o ese mai.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻiina se lelei flash flash SanDisk USB

O le fofo fofo na foliga mai e matua ese ma le masani ai. O le mea lea, o se tasi oi latou ua mamanuina mo masini faʻavavevave a se isi kamupani, ae mo nisi mafuaaga e aoga ai ma SanDisk. O le isi aoga e totogi, ae mafai ona e faʻataʻitaʻiina e aunoa ma se totogi.

Metotia 1: SanDisk RescuePRO

E ui o le igoa o le kamupani o loʻo aliali mai i le igoa, e foliga mai o sui o SanDisk latou te le iloa se mea e uiga i ai. E mafai ona e sii maia i luga o le saite a se kamupani faapitoa LC Technology International. I soʻo se tulaga, o lenei polokalame e aʻafia ma le toe faʻaleleia o faʻasalalauga e mafai ona aveeseina, ma mo i tatou o le mea pito sili lea ona taua. Faʻaaoga RescuePRO, fai mea nei:

  1. Aumai le aoga mai le upega tafaʻilagi o le LC Technology International (o lenei fesoʻotaʻiga mo tagata e faʻaaogaina le Windows, afai o loʻo e faʻaogaina se Mac OS, sau le polokalama mai iinei). O le 'upega tafaʻilagi e tolu lomiga - Standard, Deluxe ma Deluxe Commercial. Muamua e mafai ona e taumafai e faʻaaoga le Deluxe. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le "Taumafai Iloiloga"e download ai le demo demo.
  2. O le a tuʻuina atu oe i le itulau e te manaʻomia e faʻamaonia ai faʻamatalaga patino. Faatumu uma fanua - o le faʻamatalaga e mafai ona faʻamaonia e te manaʻo ai, naʻo le imeli e tatau ona moni. I le faaiuga, kiliki i le "Auina atu"ia faʻamaonia lau maliega e talia le demo o le SanDisk RescuePRO.
  3. E faaopoopo atu le fesoʻotaʻiga i meli. Kiliki i le "RescuePRO® Deluxe"e download ai le polokalama.
  4. O le a teuina le faʻamaumauga i le faila faila. Faʻasaʻo ma faʻapipiʻi le polokalama. E i ai ata puʻe ata ma video / leo. I le iloiloina e iloiloga, o nei galuega e le aoga, o lea e leai se aoga e tamoe ai. Pau lava le mea e mafai ona e faʻaaogaina o le faatulagaina. Mo lenei mea ei ai se faamau "Aveese le ala o faasalalauga"(pe afai e te faʻaofi le RescuePRO i le Igilisi). Kiliki luga, filifili lau ala o faasalalauga ma mulimuli i faatonuga.


E manaia tele, i nisi tulaga, e foliga mai e le mafai ona maua le faailo o le faatulagaga (o le a le gaʻo ma e le mafai ona kiliki i luga). O le mea e leaga ai, e leʻo manino i luga o le a le mafuaʻaga o le fevaevaeaʻiga i totonu o tagata faʻapitoa o loʻo i ai lenei galuega ma o latou e leai.

Afai e te faʻaaogaina le SanDisk RescuePRO, o le a soloia uma faʻamaumauga mai le moliuila. O le a otometi ona toe faʻaleleia ma sauni e galue i le lumanaʻi.

Metotia 2: Faʻamatalaina le Silicon Power

O le polokalame tonu lea mo nisi mafuaaga e galulue ai ma nisi o avetaʻavale SanDisk. O le faʻamatalaga i lea mea e fai mai e faʻaaogaina i masini e iai PS2251-03 e puleaina. Ae le o mea uma e momoli atu e SanDisk e mafai e le Formatter Silicon Power ona fesoasoani e iai se pule. I se tulaga lautele, e matua taua lava le taumafai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni nai laasaga faigofie:

  1. Faʻapipiʻi le polokalama, tatala le archive.
  2. Faaofi le kiliva USB flash ma tamoe i le polokalama.
  3. Afai e leai se mea e tupu pe faʻaalia foi se ituaiga o mea sese, o lona uiga e le fetaui lau masini mo lenei aoga. Ma afai e amata, kiliki i le "Faʻasologa"ma faʻatali seia oʻo i le iʻuga o le faʻatulagaina o le taʻavale.

Metotia 3: Meafaigaluega Faʻapipiʻi Puipuiga o le Disk USB

O se tasi o nai polokalame e sili ona aoga i le aufaasālalau a SanDisk. E na o le pau lava lea i luga o la matou lisi e mafai ona siakiina faʻasalalauga e mafai ona aveeseina, faasaʻo mea sese ma faatulaga ai. O le faʻaaogaina o le Pusa Faʻapipiʻi o le Puipuiga o le Disk USB e pei o lenei:

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le polokalame i lau komepiuta.
  2. Tusi lau suavai i upu "Pipi".
  3. Siaki le pusa "Faʻasaʻo mea sese"(faasaʻo mea sese),"Scan drive"(scan disk) ma"Siaki pe palapala"(siaki pe a faʻaumatia le aufaasālalau). Kiliki i le"Siaki le siaki"e siaki ai le taʻavale afi ma faʻasaʻo mea sese i ai.
  4. Taumafai e toe faʻaaoga lau fale teu oloa. Afai e leai se mea ua suia, kiliki i le "Faatulaga le disk"e amata ai le faatulagaina o le avega.
  5. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faagasologa.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaoga le Meafaigaluega Faʻapipiʻi Puipuiga o le Disk USB

O le a se isi mea e mafai ona e faia

I le faaopoopo atu i polokalame uma o loʻo i luga, i nisi tulaga, e fesoasoani foʻi SMI MPTool. O lenei meafaigaluega ua mamanuina e galulue ma le Silicon Power flash drive. E faʻaaogaina, o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i le tusitusiga i luga o le toe faaleleia o ia ituaiga masini (auala 4).

Lesona: Toe faʻaleleia o le afi Silicon Power

I luga o le tele o nofoaga latou te tusia ai o loʻo i ai se faʻaaogaina o le Faʻaaoga ma le Faitau / Tusi le Faʻamatalaga Lelei. Ae e le o maua se fesoʻotaʻiga malamalama e tasi na te maua.

I soo se tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o polokalama e toe faʻaleleia faila faila, ona faʻapipiʻiina lea o le faʻasalalauga e mafai ona faʻaaoga. E mafai ona e faia lenei mea i se tasi o auala o loʻo faamatalaina i luga pe faʻaaoga le meafaigaluega faʻapitoa Windows. Ae o le mea mulimuli, o le faagasologa o le faʻaaogaina o se faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiina o loʻo faʻamatalaina foi i le tusiga i le Silicon Power flash drive (i le pito i tua). E mafai foi ona e manaʻomia se lisi o le polokalama sili ona lelei e toe faʻaleleia ai faila.