Fausiaina o se faʻamaumauga toe faʻaleleia Windows 10

Toeitiiti lava o laptopops uma ua faʻapipiʻiina i totonu o le batini totonu. Faʻafetai i ai, e mafai ona galue le masini e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga. E i ai le eseesega o masini taʻitasi ma e lafoaʻi foʻi le taimi. Mo le faʻamalamalamaina o galuega ma suʻega, faʻaaoga polokalame faʻapitoa. O se tasi o sui o lenei polokalama o le Battery Eater, ma o le a talanoaina i lalo.

Faiga Faʻavae

O se tasi o galuega faaopoopo o le aoga o le faʻaalia lea o se aotelega lautele o le polokalama. O uiga uma e faʻaalia i se isi faamalama ma vaevaeina i vaega. O iinei o le a e maua ai faʻamatalaga e uiga i le PPU, RAM, kata vitio, puʻe vaʻaia, pūnaha ma pamu.

Suʻega vave

I le Battery Eater, o se plug-in faapitoa ua faʻapipiʻi ona o le lē mafai, e mafai ai ona e suʻeina le saoasaoa o nisi vaega. O se suʻesuʻega faʻapitoa o le gaioiga, kata vitio, faila mālosi ma le RAM o le a faʻatinoina. E mafai ona e vaʻaia le suʻega i se isi faamalama.

A maeʻa le suʻega, ona e toe foʻi atu lea i le faamalama o faʻamaumauga ma filifili le vaega "Ova". O le a e vaʻaia ni laina se fa faatasi ai ma tau e maua ai. I le aluga o taimi, ua fautuaina e taitaia se tagata sailiili e siaki le tulaga oi ai nei o vaega.

Faʻavasegaina o le pu

O le faamalama autu o le Battery Eater o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga auʻiliʻili i le tulaga o maʻa na fesoʻotaʻi ma le komepiuta. I le tulaga o le fuataga o loʻo faʻaalia ai le pasene o totogi, tusi i luga o faʻamatalaga e uiga i le malosiaga ma le tulaga o le batuna. E amata vave lava suʻega pe a maeʻa le malosi.

Mataʻituina le tulaga faʻavasegaina i se isi faamalama. E le gata o le taimi o suʻesuʻega ma le tulaga o le puʻeina o loʻo faʻaalia iinei, ae o faʻamatalaga lautele e uiga i isi vaega faʻapipiʻi ua faʻaalia.

A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e toe foʻi i le faamalama autu e matamata ai i le tulaga o loʻo i ai nei le pu. E le gata i lea, e taua le taʻua o le lisi ma faʻamatalaga o mea tau komepiuta. O iinei o le a e maua ai faʻamatalaga i luga o le eletise ma le numera, le maualuga ma le numera o le gafatia.

Polokalame polokalame

E toetoe lava leai ni mea i totonu o le lisi autu o le Battery Eater, peitaʻi, o le toʻatele oi latou o loʻo iai e tatau ona faʻasolosolo. I lenei faamalama, e mafai ona e faʻavasega le faʻaaliga o kalapu faʻataʻitaʻiga, mafai, faʻamalo ma fetuunai lona lautele. Faʻalogo lelei i le tali o le faʻasologa o le faʻasologa. Suia ona faʻaiʻuga pe a fai e le fetaui le tele o le taimi nei.

Mama

  • O loʻo avanoa saoloto le polokalame;
  • Vaega o suʻega vave faʻavave;
  • Faʻaali atu faʻamatalaga e uiga i le pikiapu i le taimi moni;
  • Faʻasalaga Lumi;
  • Faʻamatalaga o faʻamatalaga lautele.

Faʻafitauli

  • Faʻatonu galuega;
  • Le lava o faʻamatalaga mo nisi faʻataʻitaʻiga.

O le Battery Eater o se vaifofo lelei e aunoa ma se totogi mo le faʻamautuina o se komepiuta komepiuta. E faigofie le polokalama, e le o utaina le polokalama, ma e oʻo foi i se tagata e leai se poto masani e mafai ona malamalama i ai. Faatasi ai ma lenei polokalama, e mafai lava ona e sailia se aotelega o le tulaga o le tulaga i le taimi moni.

Tikiake le Battery Eater mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Lisi o le masini Suesuega o le komepiuta komepiuta Polokalame Faʻataʻitaʻa o Battery Pona SpeedConnect Internet Accelerator

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Battery Eater o se polokalama faigofie, saoloto e mafai ai e oe ona mataʻituina le tulaga o se komepiuta komepiuta i le taimi moni. O lona autu autu o le faʻatinoina lea o suʻega o le maʻa.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ilya Prokhotscev
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.70