Faʻasalalau polokalame i Twitch


O faasalalauga i luga o faʻasalalauga i luga o le televise e pei o Twitch ma Youtube e sili ona lauiloa i lenei taimi. Ma o le numera o bloggers e aofia i le faʻafefe o loʻo ola i taimi uma. Ina ia faaliliu mea uma e tutupu i luga o le PC, e tatau ona e faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e faia ni taamilosaga autu ma le alualu i luma, mo se faataitaiga, filifilia ata vitio, fua faʻatatau i le lua, ma sili atu, saunia e le polokalama. O le avanoa e puʻeina e le gata mai le mata o le mata, ae e le o aofia ai foi mai le webcam, tuners ma taaloga. E mafai ona e faamasaniina oe lava i mea tau komepiuta ma a latou galuega mulimuli ane i lenei tusiga.

XSplit Faasalalauga

O se faʻafitauli lelei telefoni feaveaʻi e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi plug-ins ma faʻaopoopo nisi elemene faaopoopo ile matala o le vaitafe. O se tasi o nei faʻaopoopoga e ofoina atu le lagolagosua - o lona uiga, i le taimi o le faasalalauina o le faasalalauina lava ia, o le a faʻaalia le fesoasoani i le galu i foliga e manaʻo ai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma se faʻamatalaga faapitoa, foliga, leo o gaoioi. O le polokalame e faʻatagaina oe e faʻasalalau le vitio e 2K i le 60 FPS.

Faʻapitoa i totonu o le XSplit Broadcaster, faʻapipiʻi elemene o loʻo faʻaleleia, e pei o: igoa, faʻavae, fuafua avanoa i se tagata faapitoa (tagata lautele pe patino). Ma le isi, o le faʻasalalauga, e mafai ona e faʻaopopoina se faʻamaumauga mai se webcam ma tuʻu se matala laʻititi i le mea o le a sili ona aoga. Ae paga lea, o le polokalame o le Igilisi, ma mo lona faʻatau e manaʻomia ai le totogiina o se saofaga.

Download XSplit Broadcast

OBS Studio

OBS Studio o se tasi lea o polokalame sili ona lauiloa lea e faigofie ai ona faasalalauina. E mafai ai e oe ona puʻeina e le gata o ata mai le PC, ae mai isi masini foi. O nisi oi latou e mafai ona avea ma tafaoga ma taaloga, lea e matua faateleina ai le mafai o le polokalama. O se numera tele o masini e lagolagoina, faafetai lea o le a mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi meafaigaluega e aunoa ma avega avetaavale ia i latou.

E mafai ona e filifilia le lelei o le initaneti ma le gaioioga o vitio. I tulaga masani, o filifili ma meatotino o le Youtube ua filifilia. E mafai ona e faʻasaoina se faʻamaumauga mo le lolomiina mulimuli ane i lau teugatupe.

Download OBS Studio

Razer Cortex: Gamecaster

O le polokalama faakomepiuta mai le foafoa o mea tau taaloga ma vaega e fai ma sui o lona lava atinaʻe mo faasalalauga i luga. I se tulaga lautele, o se polokalame faigofie, e aunoa ma se isi galuega faaopoopo. Le faʻalauiloaina o se vaitafe, e mafai ona faʻaaogaina ia kulimi vevela, ma e mafai ona faʻamalamalamaina a latou faʻasalalauga i totonu o faatulagaga. I le faagasologa o le faaliliuga i le tulimanu pito i luga o le vaega o galuega o loʻo faʻaalia ai le faʻafanua i le sekone, lea e mafai ai ona e iloa e uiga i le uta i luga o le masini.

Ua saunia e le au atinaʻe le gafatia e faʻaopopo atu i le alia e puʻe mai se webcam. O le atunuʻu o loʻo i ai le lagolago a le gagana Rusia, ma o le mea lea o le a le faigata ona faʻatautaia. O ia ituaiga o galuega tauave e aofia ai le totogi o le totogi mo le faʻatauina o le polokalama.

Tusia Razer Cortex: Gamecaster

Vaʻai foi: Faʻasalalau polokalame i le YouTube

O le mea lea, i le faʻamalamalamaina o ou manaʻoga, e mafai ona e filifilia se tasi o polokalama tuʻufaʻatasia e fetaui ma nei manaʻoga. Avanoa o nisi o filifiliga e leai se totogi, e faigofie ona faʻaaogaina ina ia mafai ai ona suʻeina a latou gafatia. Vaʻaia ua leva ona i ai le poto masani i faʻasalalauga ua fautuaina e vaʻai i fofo tau. I soo se tulaga, faʻafetai i le polokalama tuʻufaʻatasia, e mafai ona e faʻafeiloai lelei le vaitafe ma faʻatautaia i luga o soʻo se tasi o tautua vitio lauiloa.