CLTest 2.0


CLTest - polokalame faʻapipiʻi e faʻaleleia lelei ai le mataʻitūina i le suia o le gamma curve.

Faaali le faatulagaga

O galuega uma i le polokalama e faia ma le lima, e faʻaaoga ai aū i luga o le piano poʻo le uili o le taʻalo o le kusi (luga - susulu, lalo - pogisa). I sikola uma o suʻega, sei vagana ai ni manua papaʻe ma uliuli, e tatau ona ausia se laufanua lanu paʻepaʻe. O laina taʻitasi (tai) e mafai ona filifilia e ala i le kiliki ma faʻatulagaina pei ona faamatalaina i luga.

O le auala lava e tasi e faʻaaogaina e fetuunai ai le faʻaalia o le paʻepaʻe ma le uliuli, ae ese le mataupu - e tatau ona iloa se numera tele o lanu o lanu taʻitasi i luga o le suʻega - mai le 7 i le 9.

I le vaʻaia, o iuga o gaoioiga a tagata e faʻaalia i se faamalama o ausilali ma se faʻatulagaga faʻavae o le 'au.

Auala

Faʻatulagaina o parakalafa e lua i totonu - "Anapogi" ma "Faigofie". Auala e faia i lea laasaga ma lea laasaga o le lanu o le au RGB o loʻo iai, faʻapea foʻi ma le fetuunaiga o mea uliuli ma paʻepaʻe. O eseesega o loʻo iai i le numera o laasaga faʻavave, ma o lea i le saʻo.

Seisi faiga - "Maualuga (gradient)" faʻaalia iuga mulimuli o le galuega.

Suʻega le faʻamaonia

O lenei suʻega e mafai ai ona e fuafuaina le faʻaalia o le malamalama po o le pogisa i nisi tulaga. E fesoasoani foi e fetuunai le susulu ma le eseesega o siaki.

Faʻasalalauga e tele-mata

CLTest lagolago tele siaki. I le vaega tutusa o le lisi, e mafai ona e filifili e fetuunai e oʻo i le 9 sikuea.

Faasaoina

O le polokalame e tele ni filifiliga mo le faasaoina o iuga. O nei mea e auina atu i faʻamatalaga faigofie ma faila mo le faʻaaogaina i isi polokalama faʻatulagaina, faʻapea foi ma le laveaiina o le fua o le iuga ma faʻapipiʻiina i totonu o le polokalama.

Mama

  • Faʻamatalaga faʻamaonia;
  • Avanoa e faʻavasegaina ai laina taʻitasi;
  • E leai se totogi o le polokalama.

Faʻafitauli

  • Le lava faamatalaga;
  • E leai se gagana Rusia;
  • Lagolago mo le polokalama ua faamutaina nei.

CLTest o se tasi o mea aupito sili ona aoga polokalama komepiuta mo le siakiina o mata. O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻamaonia lelei le lanu lanu, fuafua le saʻo o le faʻatulagaga e faʻaaoga ai suʻega ma ave le tala o tala e maua mai i le taimi e amata ai le faiga faʻaoga.

Mataitu le Faʻaleleia o le Polokalama Atrise osofaʻiga Adobe gamma Quickgamma

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CLTest - se polokalame mo le faʻaleleia lelei o le susulu, faʻatusatusaga ma le gamma o le mataʻitu. Faʻailoga faʻamalosi i le faʻamalamalamaina o faʻamaufaʻailoga o se pupuni i se seti o mea e pule ai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: Victor Pechenev
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.0