Amataga 10.5.15.44004

Ua maeʻa ona matou iloiloina i luga o la matou upega tafaʻilagi se tagata lauiloa o le pisinisi tauvaga, e pei o le Steam mai le kamupani Valve. I Steam, sei ou faamanatu atu ia te oe, e sili atu i le 6.5 afe taʻaloga, e le gata mai le lauiloa ma mai atinaʻe. I le tulaga o Origin, e eseese mea uma. O lenei auaunaga e faʻamoemoe mo le tufatufa atu o oloa mai Faʻamatalaga Faʻatekonolosi ma a latou paaga laiti. O le mea lea, e le talafeagai le faalagolago i le eseese, ae e le mafai foi ona gauai atu i lenei auaunaga. Ma mea uma ona o le EA e tele naua taaloga e fiafia i ai le faitau miliona o tagata taaalo mai le salafa o le lalolagi.

Ma le isi, o le tusia o se talafaatusa ma le Steam, e taua le matauina o le Faʻasologa e itiiti ifo le aoga, lea o le a tatou vaavaai i lalo.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi polokalama mo le siiina o taaloga i luga o le komepiuta

O le faleoloa

E pei ona matou fai mai, e le tele tele. I luga o le itulau autū o le ae maua ai mea autu, faʻapea foʻi ma faʻalauiloa tetele, e aofia ai faʻaletupe ma taʻaloga e leai se totogi. E taua le matauina e na o le 2 oloa maua fua i totonu nei, ma o le isi o le beta ma le faʻamalologa, faapea foi ma "meaalofa" mai Origin. O le mea mulimuli e mafai ai ona e sauina lau taaloga mo se taimi faatapulaaina (mai le tele o itula i le masina) mo le leai o se totogi, ae o le polokalama o le a tumau ma oe e faavavau. E taua foi le taua o le auai o le "vaiaso e leai se totogi". I lenei faaiuga o le vaiaso, e mafai ona e siiina ma taʻalo le taaloga na fuafuaina mo na o le taimi atofaina. O le faʻamaeʻaina o se auala i se taimi puupuu o se galuega faigata, ae o se gaioiga faapena e mafai ona fesoasoani ia te oe e filifili pe faʻatau pe leai foi.

O le sailiga i totonu o le faleoloa o loʻo faʻatulagaina i tulaga masani: simulators, puzzles, taʻaloga, ma isi. Ona mafai lea ona e faʻamaonia le tau o le tau, le atinaʻe, tagata faʻasalalau, faʻavasegaina, ituaiga taʻaloga ma isi matāʻupu e faʻaleleia ai le talosaga. E le gata i lea, e mafai loa ona e alu i le lauiloa lauiloa, e pei o BattleField. E tatau foi ona e iloa o se vaega ese ma talosaga mo le oʻo atu i le 200 ma oʻo atu i le 400 ru. O le mea moni, o le Amataga e masani ona faia faʻalauiloa lea e mafai ai ona e faʻatau le taaloga ma se tau faʻaititia lelei.

Lisi "O Taʻu Taaloga"

O oloa uma na faʻatauina e oe o le a faʻaalia i le vaega o "My Games". E taua le matauina o mea uma e foliga manaia ma matagofie. E le gata i lea, e mafai ona e suia le tele o ufiufi e ala i le ufiufi o le kesi i le pito i luga ma nana foi nisi elemene. A e faʻapipiʻi i luga o le faʻavaa, o se faamalama ua faʻaalia e faʻaalia ai le igoa atoa, le aso o le faʻamalosaga mulimuli ma le taimi i le taʻaloga. Mai iinei e mafai ona e faʻapipiʻi le oloa i au mea e sili ona e fiafia iai ma tatala le faʻamatalaga atoa. E aofia ai le numera o oloa, o le taimi e faʻaopoopo i le faletusi, ma se lisi o taunuʻuga uma ma faʻaopoopoga avanoa (DLC).

Lologa

O le siiina mai ma le faapipiiina o se mea faigofie tele - faasino i le taaloga, mama se button ma pe a mavae sina taimi (faalagolago i le tele ma le saoasaoa o lau fesootaiga i le Initaneti) o le a sii mai ma faʻaogaina. O le mea e leaga ai, o loʻo i ai se taimi sili ona le fiafia - mo nisi taʻaloga e galulue i luga o le upega tafailagi, e manaʻomia ona e faʻapipiʻi masini faʻapitoa, e aunoa ma lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e maua se fesoʻotaiga fesoʻotai. Ou te manatua o Steam e sili atu le faigofie.

Talimalo

Ina ia talanoa e uiga ia te ia, i le mea moni, leai se mea. Sailia o uo, faaopoopo ma talanoa. Fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻatino e fai ma fesoʻotaʻiga, ma e ala i feʻau leo. O iinei, i se tulaga lautele, ma mea uma.

Faʻapitoa:

• Faʻaaogaina o ofo faʻapitoa.
• Faʻatasiga faigofie
• Faʻasesega lelei
• Faʻasalalau taimi o taʻaloga e leai se totogi

Faʻafitauli:

• Tau maualalo o taʻaloga
• Le manaʻomia e faʻapipiʻi plug-ins mo nisi oloa

Faaiuga

O lea la, o le amataga e le o se auaunaga faigofie ma mulumulitaʻi, ae afai o oe o se tagata fiafia i taaloga mai EA ma a latou paaga, e leai sau filifiliga, o le ae faʻaaogaina.

Tulei Atoa mo le saoloto

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Aveese le taaloga i le Amataga Faatoaagaina ma le faaopoopoina o taaloga i le Amataga Faʻafoʻi tupe mo le taʻaloga i le Origin Tali o le mea sese "E le o taofiofia le tagata fai muamua" pe a amata le taaloga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le amataga o se meafaigaluega faʻapitoa e maua ai polokalama faʻapitoa na faʻapitoa mo le siiina o taʻaloga na atiae e le lauiloa eletise eletise.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamatalaga Faʻatekonolosi
Tau: Faʻatau
Toa: 30 MB
Gagana: Rusia
Version: 10.5.15.44004