Auala e sii ai le .NET Framework 3.5 mo Windows 8.1

O le fesili pe o fea e sii mai ai le NET Framework 3.5 mo Windows 8.1 x64 (o se seti o vaega e tatau ai mo le tele o polokalame) e masani ona fesiligia ma o le tali "mai le upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft" e le fetaui lelei iinei, ona o le faʻamaonia o lomiga na faʻatuina i fafo O nei vaega e le oi ai le Windows 8.1 i le lisi o polokalama faʻatupeina.

I lenei tusiga o le a ou faamatalaina auala e lua e faasaʻoloto ai ma faʻapipiʻi. NET Framework 3.5 i le Windows 8.1, faʻaaogaina na o punaoa aloaia mo lenei faʻamoemoe i le tagata o Microsoft. I le auala, afai o oe, ou te le faʻaaogaina tuatusi isi nofoaga mo lenei faʻamoemoe, o lenei mea e masani ona oʻo atu ai i taunuuga le lelei.

Faigofie faʻapipiʻi o le NET Framework 3.5 i le Windows 8.1

O le auala sili ona faigofie ma fautuaina e faʻapipiʻi ai le NET Framework 3.5 o le mafai lea o le vaega talafeagai o le Windows 8.1. O le a na ona ou faamatalaina pe faapefea ona fai.

Muamua, alu i le vaega e puleaina ma kiliki "Polokalame" - "Polokalama ma Vaega" (pe afai o iai lau vaaiga i le "Vaega" i totonu o le komiti e pulea ai) poʻo le "Polokalama ma Faʻaputuga" ("Ata").

I le itu tauagavale o le faamalama ma se lisi o polokalama ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, kiliki "Faʻafesoʻotai pe faʻaalia le ata o le Windows" (e manaʻomia avanoa faʻapitoa i luga o lenei komepiuta e pulea nei nofoaga).

O se lisi o mea e faʻapipiʻi ma avanoa Windows 8.1 o le a tatalaina, muamua i totonu o le lisi o le ae vaʻai i le NET Framework 3.5, siaki le vaega ma faʻatali mo le faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, pe a tatau ai, o le a maua mai le Initaneti. Afai e te vaʻai i se talosaga e toe amata le komipiuta, faʻatino, mulimuli ane e mafai ona e taʻalo se polokalama e manaʻomia lenei version o le NET Framework e galue ai.

Faʻatulaga e faʻaaoga ai le DISM.exe

O le isi auala e faʻapipiʻi ai le NET Framework 3.5 o le faʻaaogaina lea o le SYM.exe Faatulagaga o le Auaunaga Ata ma le Pulega. I le faʻaaogaina o lenei metotia, o le ae manaʻomia se ata ISO o le Windows 8.1, ma o le a galue foi se iloiloga, lea e mafai ona e sii mai e aunoa ma se saʻoloto mai le ofisa aloaia //technet.microsoft.com/ru-ru/evalcenter/hh699156.aspx.

O le faʻatulagaga o laasaga i lenei mataupu o le a pei o lenei:

  1. Uu le ata o le Windows 8.1 i totonu o le polokalama (faʻamalo saʻo le kusi - faʻafesoʻotaʻi pe afai e te le faʻaaogaina polokalame faʻa-tolu mo lenei).
  2. Taʻosaʻo se faʻasologa o le faʻatonuina o le pule.
  3. I le poloaiga vave, ulu Matu / i luga o le initaneti / mafai-uiga / faailo igoa: NetFx3 / All / Source: X: sources sxs / LimitAccess (i lenei faʻataʻitaʻiga, D: o se tusi taʻavale matapiuta ma se ata i le Windows 8.1 image)

I le taimi o le faʻatinoina o le poloaiga, o le a e vaʻai i faʻamatalaga o loʻo galue le 'auʻaunaga, ma afai e lelei mea uma, o le feau "O le taotoga ua maeʻa maeʻa." E mafai ona tapunia le laina o le poloaiga.

Faamatalaga faaopoopo

O le 'upega tafaʻilagi aloaia aloaia a le Microsoft o loʻo i ai mea nei e mafai ona aoga i le siiina ma le faʻatulagaina o le NET Framework 3.5 i le Windows 8.1:

  • //msdn.microsoft.com/ru-ru/library/hh506443(v=vs.110).aspx - le tusiga aloaia i Rusia e uiga i le faʻapipiʻiina o le NET Framework 3.5 i le Windows 8 ma le 8.1
  • //www.microsoft.com/en-ru/download/details.aspx?id=21 - download .NET Framewrork 3.5 mo isi lomiga o Windows.

Ou te manatu i le mea moni e faapea o lenei faatonuga o le a fesoasoani ia te oe i le lafoaʻiina o polokalama lea ua tulai mai ai se faafitauli, ma afai e leai - tusia i faamatalaga, o le a ou fiafia e fesoasoani.