Bonjour - o le a lenei polokalama?

O le mataupu o loo taua i lalo e talanoaina ai fesili nei e uiga i le Bonjour: o le a le mea ma le mea e fai, pe mafai ona aveese lenei polokalame, pe faapefea ona sii mai ma faapipii Bonjour (pe afai e tatau ai, lea e faafuasei lava ona tupu pe a uma ona aveesea).

O le mea moni e faʻapea, mo le Polokalama Bonjour i Windows, o loʻo maua i le "Polokalame ma Faiga Faʻavae" Windows, faʻapea foi i le pepa o le Bonjour Service (poʻo le "Bonjour Service") i auaunaga poʻo le mDNSResponder.exe i le faagasologa, e le gata i lea, oi latou e manatua lelei latou latou te leʻi faʻapipiʻiina se mea faapenei.

Ou te manatua, ma ina ua ou faatoa oo i le afioaga o Bonjour i luga o laʻu komepiuta, ou te le malamalama pe o fea na sau mai ai ma pe o le a foi, aua e masani lava ona mataala i mea ou te faapipiiina (ma mea o loo latou taumafai e tuu aʻu i luga o le uta).

Muamua, e leai se mafuaaga e popole ai: O le talolofa e le o se siama poʻo se mea pei o lena, ae, e pei ona taʻu mai e Wikipedia ia i tatou (ma o le mea moni lava), o se masini komepiuta mo le iloagofie o auaunaga ma auaunaga (poʻo le, masini ma komepiuta i totonu o le 'upega tafaʻilagi), faʻaaogaina i lomiga aupito lata mai o le polokalama o le OSA OS, le faʻatinoina o le protocol network Zeroconf. Ae o loʻo i ai pea le fesili i le mea o loʻo faia e lenei polokalame i le Windows ma le mea na sau mai ai.

O le a le Bonjour i Windows mo ma o fea e sau ai

Apple Bonjour software, ma isi fesoʻotaʻiga, e masani lava ona faʻaogaina le komepiuta pe a faʻaeʻe mea nei:

  • Apple iTunes mo Windows
  • Apple iCloud mo Windows

O lona uiga, afai e te faʻapipiʻiina se tasi o mea o loʻo i luga i luga o lau komepiuta, o le polokalama e fesiligia o le a otometi ona oʻo mai i Windows.

I le taimi lava e tasi, afai ou te le sese, o le taimi lava e tufatufa atu ai lenei polokalama i isi oloa mai Apple (e foliga mai na ou feiloai muamua i ni nai tausaga ua mavae talu ona faapipiiina le Quick Time, ae o le taimi nei ua le i ai le Bonjour i le fusi, sa i ai foi lenei polokalame maeʻa suʻesuʻe Safari mo Windows, o loʻo le lagolagoina nei).

O le a le Apple Bonjour mo ma o le a le mea e fai:

  • iTunes faʻaaoga le Bonjour e suʻe ai musika masani (Faʻasoa Faʻatasi), Mea o le AirPort ma galulue ma Apple TV.
  • O isi tusi talosaga ua lisiina i le Apple Aid (e le o toe faʻafouina i lenei mataupu mo se taimi umi - //support.apple.com/ru-ru/HT2250) e aofia ai: le sailia o le lolomiina o masini komepiuta ma le lagolagosua mo pologa a Bonjour, faʻapea foi le sailia o fesoʻotaiga i luga o le initaneti mo masini komepiuta ma le fesoasoani a Bonjour (faʻapipiʻi mo IE ma avea o se galuega i Safari).
  • Ma le isi, na faʻaaogaina i le Adobe Creative Suite 3 e iloa ai "auaunaga tau pulega o meatotino." Ou te le iloa pe faʻaaogaina lomiga o le Adobe SS ma pe o le a le mea o loʻo i ai i le fesoʻotaiga o Aseta a le Network Assets Management, ou te manatu e tusa lava pe o le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga poʻo le Adobe Version Cue.

O le a ou taumafai e faʻamatala mea uma o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa lona lua (E le mafai ona ou manaʻo mo le saʻo). E pei ona mafai ona ou malamalama, Bonjour, faʻaaoga le protocol network multiplatform Zeroconf (mDNS) nai lo NetBIOS, e iloa ai masini fesoʻotaiga i luga o le upega tafaʻilagi o loʻo lagolagoina lenei feagaiga.

O lenei, i le isi itu, e faigofie ai ona maua i latou, ma pe a faʻaaogaina se masini komepiuta i totonu o le masini, e sili atu le saoasaoa e maua ai tulaga o tagata taʻavale, masini lomitusi ma isi masini ma se atinaega i luga o le initaneti. E faʻapefea ona faʻatinoina lenei mea - Ou te leʻi vaʻai (mai le faʻamatalaga na ou mauaina, o loʻo maua uma Zeroconf ma masini komepiuta i le tuatusi network_name.local ae le o le IP address, ma i plugins, atonu o le suʻesuʻeina ma le filifilia o nei masini ua faʻaaogaina).

E mafai ona aveese le Bonjour ma pe faapefea ona fai

Ioe, e mafai ona e aveese le Bonjour mai lau komepiuta. Mata o le a galue uma e pei ona i ai muamua? Afai e te le faʻaaogaina galuega o loʻo lisiina i luga (faʻasoa musika i luga o le fesoʻotaiga, Apple TV), ona i ai lea. O faafitauli e ono tulaʻi mai o faʻasalalauga iTunes e le maua e Bonjour, ae masani lava o galuega tauave masani e faʻaaogaina e tagata faʻaaoga e faʻaauau pea ona galue, o lona uiga. kopi musika, siaki lau masini Apple ua mafai.

O se tasi o finauga o fesili pe o le a galulue le iPhone ma le iPad i iTunes i luga o Wi-Fi. Ou te le mafai ona siaki iinei, o le mea e leaga ai, ae o le faʻamatalaga e maua e eseese: o se vaega o le faʻamatalaga e taʻu mai ai e le talafeagai le Bonjour mo lenei mea, ma o se vaega, pe a iai ni ou faafitauli ma le syncing iTunes i le Wi-Fi, muamua faʻapipiʻi bonjour. O le filifiliga lona lua e sili atu ona foliga mai.

I le taimi nei, pe faʻapefea ona aveese le Polokalama o le Bonjour - e pei lava o isi polokalame Windows:

  1. Alu i le Lisi Pulea - Polokalama ma Faʻaputuga.
  2. Filifili Bonjour ma kiliki "Aveese."

Tasi se faʻamatalaga e mafaufau ai iinei: afai o Update Apple Updates Update iTunes poo iCloud i luga o lau komepiuta, ona oʻo lea i le taimi o le faʻafouga, o le a toe faʻaofiina Bonjour.

Manatua: atonu e te leʻi faʻaofiina Bonjour i lau komepiuta, e te leʻi mauaina lava se iPhone, iPad poʻo le iPod, ma e te le faʻaogaina Apple i lau komepiuta. I lenei tulaga, e mafai ona faʻamoemoe e oʻo atu ia te oe le faʻalavelave faʻafuaseʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, seti se uo a se tamaititi poʻo se tulaga talitutusa) ma, afai e le o manaʻomia, faigofie ona tape uma polokalame Apple i Polokalama ma Faʻaputuga.

Faʻafefea ona e sii mai ma faʻapipiʻi Bonjour

I tulaga na e aveeseina ai le Polokalama Bonjour, ma a maeʻa ai, o lenei vaega e talafeagai mo na foliga na e faʻaaogaina i le iTunes, i le Apple TV poʻo le lolomiina i luga o lomitusi e fesoʻotaʻi ma le Malae Vaʻalele, e mafai ona e faʻaaoga se tasi o filifiliga nei e toe fai Polokalama Bonjour:

  • Aveese le iTunes (iCloud) ma toe faʻaleleia e ala i le sii mai mai le nofoaga aloaia //support.apple.com/ru-ru/HT201352. E mafai foi ona e faʻapipiʻi iCloud pe afai e te faʻapipiʻiina le iTunes ma vice versa (pe a faʻapea na faʻaaogaina se tasi o nei polokalama).
  • E mafai ona e siiina le iTunes installer poʻo iCloud mai le ofisa aloaia a Apple, ona faʻapipiʻiina lea o lenei masini, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga WinRAR (kiliki i luga o le inisiua ma le kiliki saʻo - - Open in WinRAR. Se isi vaalele ole Bonjour e mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai.

O le galuega lena o le faʻamatalaina o le polokalama o le Bonjour i luga o se komepiuta Windows, ou te manatu ua maeʻa. Ae afai ei ai ni fesili e tulaʻi mai - fesili, o le a ou taumafai e tali.