Saili le numera o savali i le talanoaga VKontakte


Ina ia faʻaali tagata faʻaoga i le mea e fai ai se gaoioiga i luga o se ata po o se ata vitio ua faapipiiina i le Instagram, e mafai ona e faapipiʻi faʻamatalaga nofoaga i se pou. Auala e faʻaopoopo ai le geolocation i le ata, ma o le a talanoaina i le tusiga.

Geolocation - o se faailoga o le nofoaga, kiliki i luga o loʻo faʻaalia ai le nofoaga saʻo i luga o faafanua. I le avea ai o se tulafono, o igoa e faʻaaoga i mataupu pe a manaʻomia:

  • Faaali le mea na pueina ai le ata po o le vitio;
  • Faʻasolo ata e maua i le nofoaga;
  • Le faalauiloaina o se talaaga (pe afai e te faaopoopoina se nofoaga lauiloa i tafaoga, o le toatele o tagata faaaoga o le a vaai i le ata).

Faʻaopoopo se nofoaga i le faagasologa o le lolomiina o ata po o vitio

  1. I le avea ai o se tulafono, i le tele o tulaga, e faʻapipiʻi e tagata faʻapipiʻi se kesi i le faagasologa o le lolomiina o se pou fou. Ina ia faia lenei, kiliki i le kulutotonu o Instagram, ona filifili lea o se ata (vitio) mai le aoina i luga o lau telefoni, pe vave puʻe le masini i luga o le mea pueata.
  2. Faʻatu le ata i lau faitalia, ona e alu ai lea.
  3. I le faamalama faaiu mulimuli, kiliki le ki. "Faamanino se nofoaga". O le talosaga e faʻamalosia ai oe e filifili se tasi o nofoaga sili ona vavalalata ia te oe. Afai e manaʻomia, ia faʻaoga le 'au suʻesuʻe e suʻe ai le geotag.

Ua faaopoopoina le faailoga, o lea e tatau ai ona e faamaeaina le lomiga o lau pou.

Faʻaopoopo se nofoaga i se meli ua maeʻa lafoina.

  1. Afai o le ata ua uma ona lolomiina i le Instagram, ua e maua le avanoa e faaopoopo atu ai se geotag i le faagasologa o le faasaʻo. Ina ia faia lenei mea, alu i le pito i luga o le lisi e tatala ai lau itulau faalilolilo, ona e maua ai lea ma filifili se ata e tatau ona faasaʻo.
  2. Kiliki le ki i le pito i luga taumatau ma le ellipsis. I le lisi pa'ū, filifili "Suiga".
  3. I luga tonu atu o le ata, kiliki le mea "Faaopopo se nofoaga". I le isi aotelega, o le a faʻaalia se lisi o geotags i luga o le lau, ma e tatau ona e maua le mea e te manaʻomia (e mafai ona e faʻaogaina le sailiga).
  4. Faʻasao suiga e ala i le taina i luga o le ki i le tulimanu pito i luga. "Fai".

Afai o le mea e manaʻomia e le oi totonu o le Instagram

E masani lava ona i ai tulaga pe a manaʻo le tagata e faʻapipiʻi se pine, ae leai se kesi. O lea e tatau ona fatuina.

Afai na e faʻaaogaina le sauniga Instagram mo se taimi umi, e tatau ona e iloa e mafai ona faaopoopo faʻaulu fou i le tusi talosaga muamua. Ae paga lea, na mafai ona aveese lenei avanoa i le faaiuga o le 2015, o lona uiga e tatau ona tatou sailia isi metotia mo le fatuina o ni mea fou fou.

  1. O le togafiti o le fatuina o se pine i luga o Facebook, ona faʻaopopo lea i le Instagram. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se faʻamatalaga Facebook (o lenei faiga o le a le galue i luga o le upega tafaʻilagi), faʻapea foi ma se faʻamaumauga faamauina o lenei fesoʻotaʻiga lautele.
  2. Faʻalogo i le Facebook app mo iOS

    Tulei le talosaga Facebook mo le Android

  3. Faataga e pei ona tatau ai. I le itulau autu i luga o le Facebook, kiliki le ki. "O le a sou manatu e uiga i"ona, pe a talafeagai ai, ia e ulufale i le savali o le savali ma kiliki i le tagged tag.
  4. Filifili se mea "O fea oi ai oe". I le mulimuli i le pito i luga o le faamalama o le ae manaomia le lesitalaina o se igoa mo le faasologa i le lumanai. I lalo, filifili le ki "Faaopoopo [igoa]")
  5. .

  6. Filifili se vaega o tag: pe afai e faigofie, filifili "Fale"pe afai o se faalapotopotoga, o le mea lea, ia faʻamaonia le ituaiga o ana gaoioiga.
  7. Ulufale i le taulaga e ala i le amata ona ulufale i totonu o le pusa saili, ona filifili lea mai le lisi.
  8. I le faaiuga, e tatau ona e faʻagaoioia le komivalo lata ane i se mea "Ua ou i ai nei"ma kiliki le ki "Fausia".
  9. Faʻatumu le fausiaina o se faʻailoga fou i se geotag i le kilikiina o le ki "Lolomi".
  10. Ua faia, i le taimi nei e mafai ona e faʻaaogaina le geolocation i Instagram. Ina ia faia lenei mea, i le taimi o le lafoina po o le faʻataʻitaʻia o se meli, saili mo taʻavale, amata ona ulufale i le igoa o le tasi na faia muamua. O taunuuga o le a faʻaalia lou nofoaga, lea e tumau pea ona filifilia. Faauma le faʻailoga.

O lena mea uma mo aso nei.