O le browser o loʻo aʻafia ai: Faʻailogaina fesoʻotaʻiga SSL

O ata vaʻavaʻai o se vaega taua o le poto masani komepiuta oi ai nei. Talu mai le masani ai, e le o faʻamagaloina faʻaletupe, o loʻo suia i latou e vaʻavaʻa. Ae mo faʻalauiloa vaʻaia e te manaʻomia se masini komepiuta, poʻo se 'ie e mafai ona e susunu ai. Ma o iinei o le a fesoasoani i polokalama UltraISO, lea o le a tatou malamalama ai i lenei tusiga.

O le UltraISO o se tasi o polokalame sili ona lauiloa ma sili ona faatuatuaina pe a galue ma ata. E tele mea e mafai ona faia, mo se faʻataʻitaʻiga, fatuina se masini komepiuta lea e mafai ai ona e tuʻuina atu se faila vaʻaia, pe tusi faila i se masini, pe tipi foi se ata i luga o se masini komepiuta USB. O nei galuega uma e aoga tele, ae faʻapefea ona faʻaaoga le UltraISO?

Download UltraISO

Faʻafefea ona faʻaaoga le polokalama UltraISO

Faʻatulagaga

Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se polokalama e tatau ona e faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, sii mai le polokalama mai le fesoʻotaʻiga i luga ma tatala le tufatufaina mai.

O le faʻagasologa o le a le iloa e ou mata. E te le manaʻomia le faʻamaonia o le auala poʻo se isi lava mea. Atonu e te faaluaina le "Ioe", ae e le faigata tele. A maea le faʻatulagaga, o le a faʻaalia le faamalama lenei.

Auala e faʻaaoga ai le Ultra ISO

O le taimi nei matou te faʻatautaia le polokalama faʻapipiʻi, tau lava ina manatua e tatau ona e faʻaauau pea ona avea o se pule, a leai o le a le lava au aia e galue ai.

O le fatuina o se ata e matua faigofie lava, e mafai ona e faitau e uiga i ai i le tusiga "UltraISO: Fausia o se Ata", o mea uma e faʻamatala auiliiliina.

Afai e te manaʻomia le tatalaina o le ata na faia i UltraISO, e mafai ona e faʻaoga le button i luga o le meafaigaluega. Pe lolomi le kulupu autu Ctrl + O. E mafai foi ona e alu i le lisi autu "File" ma kiliki "Tatala" iina.

E mafai foi ona e maua nisi kulupu aoga i luga o le meafaigaluega, e pei o le "Open Disk" (1), "Save" (2) ma le "Save As" (3). E mafai ona maua ia lava kī i le submenu File.

Ina ia fatuina se ata o le atigi puʻeina, e tatau ona e kiliki le kene "Fausia le CD Image".

Ma a maeʻa, ia taʻu saʻo le ala e teu ai le ata ma kiliki "Fai".

Ma faʻapipiʻi faila ISO, e tatau ona e kiliki i le "Compression ISO", ona faʻapipiʻi foi lea o le auala.

E le gata i lea, e mafai ona e faaliliuina se ata i totonu o se tasi o avanoa, lea e na ona e kiliki i le "Convert" button.

Ma faʻamaonia auala o le faʻaogaina ma faila faila, faʻapea foʻi le faʻamaonia o le faatulagaga o le faila faila.

O le mea moni, o galuega e lua sili ona taua o le polokalama o le faʻapipiʻiina lea o le ata i totonu o se masini komepiuta ma susunuina le ata poʻo faila i le disk. Ina ia mafai ona e faapipiiina se ata i luga o se masini komepiuta, kiliki le ata o le ata, ona faamanino lea o le auala i le ata ma le komepiuta komepiuta lea o le a faapipii ai le ata. E mafai foi ona e tatalaina muamua le ata ma fai foi le mea sese e tasi.

Ma o le susunuina o se disc e toetoe lava a faigofie. E tatau lava ona e kiliki i le "Burn CD image" button ma faʻamaonia le faila ata, pe tatala i luma o le kiliki o lenei ki. A maeʻa lena, e tatau lava ona e kiliki "Tusi".

O mea taua uma ia e mafai ona e faʻaaogaina i le Ultra ISO. I totonu o lenei tusiga, na vave ona tatou iloa le auala e faia ai le mu, liliu, ma le tele, lea e toetoe lava o le atoatoaga o galuega faatino a le polokalama. Ma afai e te iloa le auala e faia ai eseesega galuega o loʻo faʻamatalaina iinei, ona tusi lea e uiga i ai i faʻamatalaga.