Faʻafefea e mafai ai kuki i Google Chrome

VPN tekonolosi (fesoʻotaʻiga faalilolilo mamanu) e maua ai le tomai i le saogalemu ma le le iloa i luga o le Initaneti e ala i le faʻailogaina o le fesoʻotaʻiga, faʻatasi ai ma le faʻatagaina o oe e aloese mai le poloka o poloka ma faʻalavelave faʻaitulagi. E i ai ni nai filifiliga mo le faʻaaogaina o lenei faʻasalalauga i luga o se komepiuta (polokalama eseese, faʻaopoopoga o le initaneti, lava fesoʻotaiga), ae i luga o masini Android o le tulaga e sili atu ona faigata. Ae ui i lea, e mafai ona faʻapipiʻi ma faʻaaoga le VPN i le siosiomaga o lenei OS feaveaʻi, ma e tele auala e avanoa e filifili mai ai.

Faʻasagaina VPN mo le Android

E mafai ona e alu i se tasi o auala e lua: faʻapipiʻi se tusi lona tolu mai le Google Play Store pe faʻapipiʻi lima i luga ole lima. I le tulaga muamua, o le faagasologa atoa o le fesootai atu i se fesootaiga tumaoti a le komipiuta, faapea foi ma lona faaaogaina, o le a faʻaaogaina. I le lona lua, o mea e sili atu ona faigata, ae o le tagata faʻaogaina ua tuʻuina atu i ai le pule atoatoa i le faagasologa. O le a matou faʻamatala atili atu e uiga i fofo taʻitasi i lenei faafitauli.

Metotia 1: Talosaga Tolu

O le faʻateleina o le manaʻoga o tagata faʻaaoga e sopoia le Initaneti e aunoa ma ni tapulaa faʻasinoina le maualuga maualuga o le talosaga mo talosaga e maua ai le tomai e faʻafesoʻotaʻi ai i le VPN. O le mafuaaga lena i totonu o le Fale Taʻavale o loʻo i ai le toatele oi latou o le filifiliga o le mea sao o nisi taimi e matua faigata lava. O le tele o nei fofo o loʻo tufatufa atu i le faʻasalaga, o se vaega taua o le polokalama atoa mai lenei vaega. E iai foi le saolotoga, ae tele taimi e le faʻaogaina. Ae ui i lea, na matou maua se tasi e masani ona galue, faasoa le client VPN, ma faʻamatala atili atu i ai. Ae muamua tatou te maitau mea nei:

Matou te fautuaina malosi e le faʻaaoga tagata VPN saoloto, aemaise lava pe afai o le atiaeina o se kamupanī le iloa ma se faʻatusatusaga faʻailoga. Afai e maua se avanoa e maua ai se faʻasinomaga tumaʻoti mo le leai o se totogi, ona mafai lea ona totogi au faʻamatalaga patino. Faatasi ai ma lenei faʻamatalaga, e mafai e tagata na faia le tusi talosaga ona faʻatuʻese-pei oe, mo se faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma lou iloa e faʻatau atu pe na o le "faʻafefiloi" i isi vaega.

Talia Turbo VPN i le Google Play Store

  1. I le mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga, faʻapipiʻi le talosaga a Turbo VPN e ala i le faapipiiina o le fetaui tutusa i le itulau ma lona faʻamatalaga.
  2. Faatali mo le faʻatulagaga o le tagata VPN e faʻatumu ma kiliki "Tatala" pe faʻataʻitaʻi mulimuli ane faʻaaogaina le alalaupapa na faia.
  3. Afai e te manaʻo (ma sili atu ona lelei lenei mea), faitau faʻamatalaga o le Policy Privacy Policy e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, ona kiliki lea o le ki "OU TATAU".
  4. I le isi faʻamalama, e mafai ona e lesitala e faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga 7 aso o le talosaga, pe filifili i fafo ma alu i le filifiliga saoloto e ala i le kiliki "Leai, faafetai lava".

    Manatua: Afai e te filifilia le filifiliga muamua (faʻataʻitaʻiga), pe a maeʻa le fitu aso, o le aofaʻiga o loʻo e faʻamaonia o le a tuʻuina atu i le aofaiga e faʻatatau i le tau o le lesitalaina i auaunaga a lenei VPN auaunaga i lou atunuʻu.

  5. Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se 'upega tafaʻilagi faʻatautaia e faʻaaoga ai le Turbo VPN, kiliki i luga o le ata taʻavale ma le foliga o se kālati i luga o lana mata (o le a filifilia le masini aunoa) pe i luga o le ata o le kelo i le tulimanu pito i luga.


    Naʻo le avanoa lona lua e maua ai le avanoa mo le filifilia e le tagata lava ia o le 'auʻaunaga e faʻafesoʻotaʻi i ai, ae ui i lea, muamua e te alu e alu i le lisi "Leai se totogi". O le mea moni lava, na o Siamani ma Netherlands e avanoa mo le saolotoga, faʻapea foi ma le filifiliga otometi o le faʻaumau sili ona vave (ae faʻaalia foi, o loʻo faia i le va o le lua na faʻaalia).

    I le filifili ai i le filifiliga, tapuni le igoa o le server, ona kiliki lea "Lelei" i le faamalama "Talosaga o Fesootaiga", lea o le a aliaʻe pe ae muamua taumafai e faʻaaoga VPN e ala i le talosaga.


    Faatali seia maeʻa le fesoʻotaʻiga, mulimuli ane e mafai ona e faʻaaogaina le VPN. O le faʻamaonia o le faʻaalia o le gaoioiga a le komepiuta i luga o le initaneti o le a faʻaalia i le laina faʻalauiloa, ma e mafai ona mataʻituina le tulaga fesoʻotaʻiga i le faamalama autu o le Turbo VPN (lona umi) ma le tauaso (le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga o faʻamatalaga o loʻo oʻo mai ma fafo).

  6. O le taimi lava e te faia ai na gaioiga uma na e manaʻomia ai se VPN, faʻaaogaina (ia sili atu ina ia aua le faʻamalo le mana o le pikiapu). Ina ia faia lenei mea, lafoaʻi le talosaga, kiliki le ki ma le ata o se koluse, ma i le faamalama pop-up, tapuni le faʻamatalaga "Alu ese".


    Afai e tatau ona toe faʻafesoʻotaʻi i le 'upega tafaʻilagi a le komipiuta, faʻalauiloa le Turbo VPN ma kiliki i le kālati poʻo le filifilia muamua le' auʻaunaga talafeagai i le lisi o ofo ofo fua.

  7. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le faʻatutuina, poʻo le, fesootai i le VPN i le Android e ala i se telefoni feaveaʻi. O le tagata Turbo VPN o loʻo matou iloiloina o se mea faigofie ma faigofie ona faʻaaoga, e leai se totogi, ae o le mea tonu lava lea o lona sese. E na o le lua tagata tautua o loʻo avanoa e filifili mai, e ui lava e mafai ona e filifili ma filifili i se lisi lautele oi latou.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamau

E mafai ona e faʻatautaia ona amata lea ona faʻaaoga le VPN i luga o smartphones ma papatusi i le Android e aunoa ma talosaga a isi-aua o lenei mea ua lava le faʻaaogaina o auala masani o le faiga faʻaoga. O le mea moni, o mea uma e tatau ona setiina ma le lima, ma isi mea uma o le a manaʻomia e suʻe ai fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga talafeagai mo lona taotoga (tuatusi tuatusi). E naʻo le mauaina o lenei faʻamatalaga, o le a matou taʻu muamua i le mea muamua.

Faʻafefea ona suʻe le tuatusi o le tuatusi mo le faatulagaina o le VPN
O se tasi o filifiliga talafeagai mo le maua mai o faʻamatalaga o le fiafia ia i matou e faigofie lava. O le mea moni, o le a aoga pe afai na e faatulagaina i se tulaga tutoatasi se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi i totonu o lou fale (poʻo le galuega) fesoʻotaiga, o lona uiga, o le tasi lea o le a faia ai le fesoʻotaʻiga. E le gata i lea, o nisi tagata o Initaneti e tuʻuina atu lauga talafeagai ia latou faʻaaogaina pe a maeʻa le maliega i le tuʻuina atu o le Initaneti.

I soʻo se mataupu o loʻo i luga, e mafai ona e mauaina le tuatusi o le faʻaumau e faʻaaogaina ai se komepiuta.

  1. I luga o le komepiuta, taomi "Manumalo + R" ia valaau le faamalama Taumafai. Ulufale i ai le poloaiga iinacmdma kiliki "Lelei" poʻo "UI".
  2. I le avanoa tatala "Laina o poloaiga" ulufale i le poloaiga i lalo ma kiliki "UI" mo lona faʻatinoga.

    ipconfig

  3. Kopi se mea i le isi itu o le faʻamatalaga. "Faitotoa Autu" (pe na o le le tapunia le faamalama "Poloaiga Poloaiga") - o le tuatusi lea matou te manaʻomia.
  4. O loʻo i ai se isi filifiliga e maua ai le tuatusi o le tuatusi, o le faʻaaoga lea o faamatalaga na tuʻuina atu e le auaunaga VPN totogi. Afai ua uma ona e faʻaogaina ia auaunaga, faʻafesoʻotaʻi le lagolago lagolago mo lenei faʻamatalaga (pe afai e le o lisiina i lau teugatupe). A leai, o le a muamua ona e faatulagaina lau lava VPN server, e faasino atu i se auaunaga faʻapitoa, ma na o le faʻaaogaina o faʻamatalaga e faʻatulagaina ai se masini komepiuta i luga o se masini feaveai ma le Android.

Fausiaina o se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi
O le taimi lava e te maua ai (pe maua) le tuatusi e manaʻomia, e mafai ona e faʻalauteleina le VPN i luga o lau telefoni po o lau laupepa. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" masini ma alu i vaega "Network ma le Initaneti" (o le tele o taimi e muamua i luga o le lisi).
  2. Filifili se mea "VPN"I le taimi lava e tasi, faapipii le faʻailoga sili atu i le tulimanu taumatau o le pito i luga.

    Manatua: I nisi o lomiga o Android, e faʻaalia le VPN, e tatau ona e kiliki muamua "Sili atu", ma a e alu i ona tulaga, atonu e manaʻomia lou ulufale i se numera-numera (fa numera faʻatonuina e te manaʻomia e manatua, ae e sili atu le tusitusi i se mea).

  3. I totonu o le faamalama o le seti connection o le VPN e tatala, tuu atu i le lumanai se igoa. Seti le PPTP e fai ma faʻasalalauga e faʻaaogā, pe a fai o se isi itu taua na faʻamaonia e ala i le le mafai.
  4. Faʻamanino le tuatusi o le tuatusi i le nofoaga atofaina, tusi le pusa "Faʻasalaga". I laina "Igoa Igoa" ma "Upu" Ulufale le faamatalaga talafeagai. Muamua e mafai ona faʻamaonia (ae faigofie mo oe), le lua - o le mea e sili ona faigata, e fetaui ma tulafono lautele o le saogalemu.
  5. A maeʻa ona tuʻuina atu faʻamatalaga uma e tatau ai, ona faʻapipiʻi lea o le pepa "Faasaoina"o loʻo i le pito i lalo o le tulimanu pito i lalo o le matala o faʻamaumauga o le VPN.

Soʻo i le VPN na faia
E ala i le fatuina o se fesoʻotaʻiga, e mafai ai ona e alu saogalemu e faʻafesoʻotaʻi le surfing surf. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo.

  1. I totonu "Faʻatonu" smartphone po o le papaa, avanoa tatala "Network ma le Initaneti", ona alu lea i "VPN".
  2. Kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga na fatuina, taulaʻi atu i le igoa na e fatuina, ma, pe a talafeagai ai, ia ulufale i le igoa ole igoa ma le upu faila ua uma ona faamaotiina muamua. Siaki le siaki i luma o le atigipusa. "Faasao faʻamaumauga"ona tap "Fesoʻotaʻi".
  3. O le a faʻafesoʻotaʻi oe i le faʻalauteleina o le fesoʻotaiga VPN, lea e faʻamaonia e le ata autu i le pusa o tulaga. O faʻamatalaga lautele e uiga i le fesoʻotaʻiga (saoasaoa ma le tele o le mauaina ma mauaina faʻamaumauga, le umi o le faʻaaogaina) e faʻaalia i le tauaso. O le kiliki i luga o le savali e mafai ai ona e alu i le faatulagaga, e mafai foi ona e taofia le fesootaiga patino a le virtual.

  4. O lenei ua e iloa le faʻavaeina o se VPN i luga o se masini feaveaʻi ma le Android. O le mea autu o le i ai lea o le tuatusi o le tuatusi fetaui, e aunoa ma le faʻaaogaina o le fesootaiga e le mafai.

Faaiuga

I lenei tusiga, matou te tilotilo i ni filifiliga se lua mo le faʻaaogaina o le VPN i masini Android. O le muamua oi latou e le mafua ai ni faʻafitauli ma ni faigata, aʻo galue i le taimi faʻapitoa. O le lona lua e sili atu ona faigata ma e aofia ai le mafaufau, nai lo le faʻaaloalo masani o le talosaga. Afai e te manaʻo e le gata ina pulea le faagasologa atoa o le fesoʻotaʻi atu i se 'upega tafaʻilagi tumaoti, ae ia lagona le mafanafana ma le saogalemu ao e faaseʻe i luga o le uepi, matou te fautuaina malosi oe ia faʻatau se faʻataʻitaʻiga faʻamaonia mai se tagata faʻapitoa, pe faʻatulaga mea uma lava e ala i le suʻeina poʻo, mo lenei faʻamatalaga. Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe.