Toe Faʻafoe EaseUS Todo 10.6

Afai e te manaʻomia le toe faʻaleleia o se pu, palota, poʻo nisi o faila, o le fofo sili ona lelei o le faʻaaoga lea o polokalama faʻapitoa. O lea la ua latou faʻatuina atu se numera tele o atinaʻe eseese. I le tusiga lava e tasi, o le a matou vaʻavaʻai atu i le Todo Backup mai EaseUS. Tatou amata le iloiloga.

Faʻatinoga o galuega

E le pei o polokalame e tutusa, E le o se faʻailoga faʻavave vave, EaseUS Todo Backup, ma o le tagata faʻaaoga e vave alu i le faamalama autu, lea e faʻaalia uma ai meafaigaluega ma gaioiga faʻasao.

Faʻatonuina o mea

Muamua lava, matou te fautuaina le gauai atu i le fatuina o se kopi o le faiga faʻaoga. E tatau ona faia ina ia mafai ai ona toe faʻafoʻi lona uluai setete i lalo o ni tulaga patino seʻi vagana ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻafitauli poʻo se faʻamaʻi pipisi na tupu. O le gaosiga o le foafoaga e matua faigofie lava - na o le filifilia o le polokalama faʻapipiʻi mai le lisi, faʻaopoopo isi faʻaiuga ma faʻalauiloa se faʻamaumauga.

Kopi se puʻupu poʻo ona vaega

Afai e vaeluaina le disiki, e mafai ona e filifili se tasi pe sili atu foi o le fatuga e fatu ai se teuga. E le gata i lea, o loʻo i ai se filifiliga o le taʻavale atoa i le taimi e tasi, i le amanaʻiaina o ana tusi i le lotoifale. Ona na o oe e manaʻomia le faʻamalamalamaina o le nofoaga o le faʻamatalaga ma faʻapipiʻi filifiliga talafeagai.

Faʻamaumauga faila faila

I le tulaga pe ae manaʻomia e toe faʻaleleia na o nai faila po o laupepa, e sili ona lelei le faʻaaogaina o se galuega faapitoa. O le a siitia oe i se isi faamalama ma se tamai masini. O faila nei mai soʻo se masini e teu ai fesoʻotaʻiga ma a latou vaega ua filifilia ma faaopoopoina i le poloketi. E pei ona i ai i lomiga muamua, e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le nofoaga e teu ai le kopi ma isi faʻaopoopoga.

Faʻamatalaga atamai

O le polokalama faʻapitoa e i ai le tufatufaina o faila, mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea o loʻo faʻaolaina i le vaega "My Documents", se mea i luga o lau laulau poʻo lau fiafiaga. O le EaseUS Todo Backup e faʻamalosia ai le tagata e faʻapipiʻi soʻo se palota avanoa o faʻaalia i totonu o le faʻamaufaʻailoga.

Kopi kopi

Aʻo faʻaopoopoina se poloketi fou, e manaʻomia le muaʻi faʻalogo. I le faamalama talafeagai, o le tagata faʻaaoga e setiina le faamuamua o le faagasologa i le faiga - o le tele, o le televave o le faagasologa o le a muta. E le gata i lea, o loʻo i ai le tomai e aofia ai le tuʻuina atu o faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le kopiina i le i-meli, faʻatuina o le upufaʻaiga i le fatuga na fatuina, polokalama faʻataʻitaʻiga muamua ma le maeʻa faʻataʻitaʻiina, ma isi faʻaopoopoga.

Faiga Faʻapipiʻi

Afai e te manaʻomia le faia o ni faʻamaumauga i taimi masani, o le tagata o loʻo faʻatulagaina e fesoasoani e faafaigofie le faagasologa. E tatau i le tagata faʻaaoga ona filifili le taimi manaʻomia ma itula faapitoa o le faʻalauiloaina o le faagasologa. O lenei o le polokalama o le ai ai i totonu o le fata, toetoe a leai se faʻaogaina o punaoa faʻalapotopotoga, ma i se isi taimi o le a otometi lava ona amataina le faʻamaumauga.

Fausia se lavea laveaʻi

O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona i ai le galuega e fatu ai se lavea laveaʻi. O nisi taimi o le faʻalavelave faʻapitoa poʻo le viruses e ono aʻafia ai e le mafai ona faʻaumatia i masini software. I lenei tulaga, e tatau ona e toe faʻafoʻi mai le lave laveaʻi. O le faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaalia ai le OS o Windows poʻo Linux ma filifili le ituaiga o kilivaga o le a teuina ai faʻamatalaga uma. E totoe na o le amataina o le faagasologa ma faʻatali mo lona faʻatinoga.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Matafaioi e fatu ai se lavea laveaʻi;
  • Faiga faʻapitoa faʻasologa.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • E leai se gagana Rusia.

I totonu o lenei tusiga, na matou iloiloina auiliiliga EaseUS Todo Backup, faamasani i le gaioiga o le polokalama, faamamafaina ai ona lelei ma mea le lelei. Talu ai ua tufatufa atu le atoaga o lenei polokalame mo se totogifuapauina, matou te fautuaina malosi oe ia faamasani oe lava i le kopi o le suega muamua ae e te lei faatauina mai ina ia mautinoa ai ua ia te oe foliga uma e te manaomia.

Faʻataʻitaʻi kopi o le EaseUS Todo Backup

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tatala Iperius EaseUS Partition Master Tomai Faʻalagolago Malosi ABC Backup Pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le EaseUS Todo Backup e maua ai e le aufaʻatasi le tomai e faia kopi kopi o faʻamalosi uma, oa latou vaega, faila taʻitasi ma faila. E le gata i lea, o loʻo i ai se aoga aoga e fatu ai se OS lave laveaʻi.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: EaseUS
Tau: $ 30
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 10.6