Matou te faamatalaina musika i luga o le initaneti

O le tele o tagata faʻapitoa e masani ona le faʻatapulaʻaina i se galuega faigofie i le masini komepiuta o le komepiuta ma e masani ona fiafia i ana meafaigaluega. Ina ia fesoasoani i ia tagata tomai faapitoa o loʻo i ai polokalama faʻapitoa e mafai ai e oe ona suʻe vaega eseese o le masini ma faʻaali atu faʻamatalaga i se auala talafeagai.

HWMonitor o se mea aoga laitiiti mai le kamupanī CPUID. Tufatufaina i le lautele lautele. Na faia ina ia fuaina le vevela o le kiliva, le gaosiga ma le ata vili, e siakiina le saoasaoa o tagata felelei ma fua le voltage.

HWMonitor Toolbar

A maeʻa le polokalama, ona tatala ai lea o le faamalama autu, lea e na o le pau lea o le mea e faatinoina ai galuega autu. I le pito i luga o se laulau e iai ni mea faʻaopoopo.

I le lisi "File", e mafai ona e teuina le lipoti o le mataʻituina ma le faamatalaga Smbus. E mafai ona faia lenei mea i soʻo se nofoaga talafeagai mo le tagata faʻaaogaina. Ua faia i se faila faila faigofie lea e faigofie ona tatala ma maimoa. Ma le isi, e mafai ona e alu ese mai le tab.

Mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, e mafai ona lautele lautele ma faʻamaʻoti koluma ina ia saʻo le faʻamatalaga. I le lisi "Vaʻai" E mafai ona e faʻafouina le tau maualalo ma le maualuga.

I le lisi "Meafaigaluega" fuafuaga mo le faʻapipiʻiina o masini faʻaopoopo. E ala i le kiliki i luga o se tasi o fanua, matou te otometi lava e alu i le masini, lea e ofoina mai e maua se mea.

Hard drive

I le faʻamau muamua o loʻo tatou vaʻavaʻai i tafaʻaiga o le puʻupuʻu. I totonu o le fanua "Taumafa" faaali le maualuga ma le maualalo o le vevela. I le uluaʻi koluma tatou te vaʻaia le tau aogā.

Faatoaga "Faaaogaina" faʻaalia le mamafa o le uta. Mo le faigofie o le tagata faʻaaoga, ua vaevaeina le disasi i vaega.

Kata vitio

I le faʻamaufaʻailoga lona lua e mafai ona e vaʻai i mea o loʻo tupu i le kata vitio. O le fanua muamua o loʻo faʻaalia "Voltages"faaalia lona atuatuvale.

"Taumafa" e pei ona i ai i le itulau talu ai ua faailoa mai ai le maualuga o le faʻavevelaina o le kata.

Ma iinei foi e mafai ona e fuafuaina le taimi. E mafai ona e mauaina i totonu o le fanua "Clocks".

Faʻaalia le maualuga o le tau "Faaaogaina".

Batiri

Mafaufau i uiga, e le toe i ai iina le malala, ae mafai ona tatou faamasani i le volumetric voltage i le fanua "Voltages".

O mea uma lava e fesootaʻi i le tane i totonu o le poloka. "Avanoa".

Ituaiga aoga tele "Laʻei le laulau"E taʻu mai ai le maualuga o le paʻu. O le maualalo o le tau, o le lelei.

Faatoaga "Tau o Taulaga" logoina le maualuga o le tau.

Faagasologa

I totonu o lenei poloka, e na o le lua laina e mafai ona e iloa. E masani lava (Clocks) ma avega (Faaaogaina).

O HWMonitor o se polokalama faʻalauiloa lea e fesoasoani e iloa ai faafitauli i le faʻaogaina o masini i le taimi muamua. Ona o lenei, e mafai ona toe faaleleia le masini i le taimi, ae le o le faʻamagaloina o le mea mulimuli.

Mama

  • Tuʻu fua;
  • Faʻamalo le avanoa;
  • Tele faailoga o meafaigaluega;
  • Gaoioiga.

Faʻafitauli

  • E leai se faʻaliliuga Rusia.

Tikiake HWMonitor mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻaaoga HWMonitor HDD Regenerator Auslogics Disk Defrag Acronis Toe Faʻafouina Tomai Faʻapitoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
HWMonitor o se polokalama mo le mataʻituina o le tulaga o vaega eseese komipiuta. Faʻatautaia le vevela, volve ma le faasolosolo o le faasolosolo o tagata mamaʻi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CPUID
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.35