Malwarebytes Anti-Malware 3.4.5.2467.4844

Toeitiiti lava o meafaigaluega uma e manaʻomia ai avetaavale saʻo, e sili atu ona sili ona lata mai, mo fesoʻotaʻiga lelei ma le faiga faʻaoga. E faʻaaoga foi lenei mea i masini multifunction. Sei o tatou tilotilo i le faagasologa o le sailia ma le faapipiiina o faila mo masini i le faataitaiga a le Brother DCP-7057R.

Taliaina le avetaavale mo Brother DCP-7057R.

E taua le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale uma ina ia mafai ai e le lomitusi, fax machine ma le scanner ona galue i le taimi e tasi. E mafai ona e foia le faafitauli i se tasi o auala avanoa e fa. I lalo ifo, tatou te auiliiliina taitasi.

Metotia 1: Uso Official Resource

Muamua, matou te fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga mo le fesoasoani. O lenei metotia e sili atu ona lelei ona o le mea moni o tagata atiae e vave faʻaleleia faʻaleleia, ma o faila e mautinoa lava e leai se faʻamaʻi o siama. Suʻega ma le avega o avetaavale e faʻatinoina e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Brother

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga i soʻo se 'upega tafaʻilagi e faʻaoga i le itulau o le Brother home page.
  2. Lenei, saili le laulau ma vaega o loʻo e manaʻo e teu ai "Lagolago" ma i totonu o le laina tatala ua filifili "Avetaavale ma Tusi Taiala".
  3. O le suʻega e faia i le masini, o lea e tatau ai ona e kiliki i le fetaui tutusa ma se faʻatautaia tioata mata tioata.
  4. Ulufale le fesili i le pusa saili ma filifili le filifiliga talafeagai mai iʻuga.
  5. O le Brother DCP-7057R lagolago ma le taʻavale tab o faʻaalia. Lenei e tatau ona e alu i le vaega "Faʻamaumauga".
  6. Muamua, faʻamaonia lau polokalama faʻaoga: Windows, Mac poʻo Linux, ona maka lea o le fetaui lelei ma le loloto o le loloto ma se togi.
  7. O lea ua e maua le avanoa e ave ai le seti atoa o avetaavale i le taimi e tasi pe download uma mea taʻitasi. Filifili lau laulau e fiafia i ai ma kiliki i le faʻamatalaga, lea o loʻo faʻaalia i le lanumoana e amata ai ona sii mai.

O le laasaga mulimuli o le faʻalauiloa lea o le faʻapipiʻi. O le a ia faia le faʻapipiʻiina ia lava. E te le manaʻomia se isi mea, e te le manaʻomia toe toe faʻaaogaina le komepiuta, e mafai loa ona e galue faʻatasi ma meafaigaluega.

Metotia 2: Faʻatonuga Faʻaopoopo

O le metotia lona lua o le a mafaufau i le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu, o lona faʻatinoga e faʻavae i luga o le sailia ma le faʻatulagaina o avetaavale mo soʻo se ituaiga masini komepiuta. O loʻo i ai le tele o polokalame faʻapitoa, ae ui lava i lea, e masani lava e le eseese i le taʻiala o le faʻatinoga. Siaki uma sui taʻutaʻua i la tatou tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E mafai ona matou fautuaina e siitia atu i se isi tusiga, o le sootaga i lalo o le screenshot. O iina o le ae maua ai se auiliiliga auiliili mo le faapipiiina o avetaavale fou ma le faafouina o mea tuai e ala i le free DriverPack Solution program.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Faʻailoga ID IDP

E faʻapitoa le gauai i le ala, o lona aoga e taoto i le mea moni o faila ua filifilia i luga o le faʻavaeina o le numera tulaga faʻapitoa i auaunaga faʻapitoa i le initaneti. E lava le tuʻuina o le ID i totonu o le paʻasa o suʻesuʻega o se 'upega tafaʻilagi ma filifili le faiga faʻaogaina e faʻaaoga ai le avetaavale o soʻo se aso faʻasaʻo. O le Uso DCP-7057R o loʻo faʻaalia i lalo:

USBPRINT BROTHERDCP-70575A58

Afai e te fiafia i lenei metotia, matou te fautuaina oe e te alu i le isi a matou tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo ina ia mafai ai ona suʻesuʻeina lenei autu i le auiliiliga, e tagofia ai le sailiga ma le faʻatulagaga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻatuina o le lomitusi i Windows

Ua faʻapipiʻiina e Microsoft lona faiga faʻaogaina ma se meafaigaluega e mafai ai e oe faʻaopoopo i le lima mea faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina le avetaavale i totonu o se faʻaaogaina totonu. O lenei metotia o le a sili ona aoga mo i latou e leʻi mauaina le Brother DCP-7057R pe a uma ona faʻaogaina i se komepiuta. Feiloai atu ia te ia i auiliiliga auiliili mai mea mai le isi tusitala.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O le asō ua e iloa ai avanoa uma e maua mo le suʻeina ma le faʻatulagaina o avetaavale mo le masini multifunction. E i ai lau aia tatau e filifili ai oe lava poo le a le metotia o le a sili ona lelei i lou tulaga, ma e na o le faʻaaogaina o faatonuga ua tuʻuina atu.