Aafiaga GeForce e le iloa le taaloga

Mo se tasi mafuaʻaga poʻo se isi, oe, i le avea ai ma se tagata faʻaaogaina le VKontakte faʻaagafesootai, atonu e manaʻomia ona e siiina talatalanoaga. I totonu o le faʻavae o lenei tusiga o le a matou taʻuina atu fofo sili ona talafeagai i lenei faafitauli.

Taliaina o talanoaga

I le tulaga o se itulau fou o le upega tafaʻilagi a le VC, o le downloadina o le talanoaga e le tatau ona mafua ai ona faigata ia oe, talu ai o metotia taʻitasi e manaʻomia ai se numera aupito itiiti o gaioiga. E le gata i lea, o faatonuga mulimuli ane e mafai ona faʻaaogaina e oe, e tusa lava pe o le a le ituaiga o mea e fai.

Metotia 1: Download itulau

O 'oloʻo faʻaonaponei taʻitaʻia oe e le gata ina e vaʻai i mea o loʻo i totonu o itulau, ae ia faʻapolopolo foi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻapitoa uma faʻamatalaga, e aofia ai faʻasalalauga mai le upega tafaʻilagi VKontakte.

  1. A oi luga VK, alu i le vaega "Savali" ma tatala le talanoaga faʻapolopolo.
  2. Talu ai e na o le muai faʻauluina o faʻamatalaga o le a faʻaolaina, e tatau ona e taʻalo i luga o fesoʻotaʻiga i le pito i luga.
  3. A maeʻa ona faia lenei mea, kiliki i le mea saʻo i totonu o le faamalama, vagana ai le ata vitio poʻo le ata. A maeʻa lena, filifili mai le lisi "Faasaoina ... ..." pe faʻaaoga le alalaupapa "Ctrl + S".
  4. Faʻamanino pe o fea e teu ai le faila i luga o lau komepiuta. Ae ia maitauina o le tele o faila o le a sii mai, e aofia ai ata uma ma pepa faʻamatalaga i le numera punaoa.
  5. O le faʻatulagaina o le taimi e ono fesuisuiaʻi, e faʻavae i luga o le aofaʻiga o faʻamatalaga Ae ui i lea, o faila ia latou lava, sei vagana ai le pepa HTML autu, o le a na ona kopiina i le nofoaga ua uma ona faamaotiina mai le cache browser.
  6. Ina ia maimoa i le tala na sii mai, alu i le faila ua filifilia ma tamoe le faila. "Talanoaga". I lenei tulaga, i le avea ai o se polokalama, e tatau ona e faʻaaogaina soʻo se uepi feaveaʻi.
  7. I luga o le itulau ua tuʻuina atu, o faʻamatalaga mai faʻasalalauga ei ai le mamanu autu o le VKontakte o le a faʻaalia. Ae tusa lava pe i ai le mamanu faʻapolopolo, o le tele o elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, sailiiliga, o le a le galue.
  8. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi saʻo ata ma nisi faʻamatalaga e ala i le asiasi i le faila "Dialogs_files" i le tusi lava e tasi o le pepa HTML.

Faatasi ai ma isi faʻaaliga e sili atu ona e masani ia te oe lava, ae o lenei metotia e mafai ona mafaufauina atoa.

Metotia 2: VkOpt

O le faagasologa o le siiina o soo se talanoaga faapitoa e mafai ona faafaigofieina e ala i le faʻaaogaina o le VkOpt extension. E le pei o le metotia o loʻo faʻamatalaina i luga, o lenei auala o le a mafai ai ona e sau na o le tasi le tusitusi talafeagai, e le amanaʻia elemene elemene o le VKontakte lava ia lava.

  1. Tatala le itulau download mo le VkOpt extension ma faapipii.
  2. Suʻe i le itulau "Savali" ma alu i le tusiga manaʻomia.

    E mafai ona e filifilia se talanoaga patino ma le tagata e faaaogaina ma le talanoaga.

  3. Faʻaliliu le kusi i luga o le faʻamalo o se vaega o le talanoaga. "… "i luga o le itu taumatau o le meafaigaluega.
  4. Lenei e tatau ona e filifilia le meataitasi "Faasaoina le talanoaga".
  5. Filifili se tasi o faʻatulagaga nei:
    • .html - e mafai ai ona e vaʻavaʻai i matamata i totonu o le masini;
    • .txt - e mafai ai ona e faitau le talanoaga i soo se tusitala o tusitusiga.
  6. E mafai ona umi se taimi e sii mai ai, mai ni nai sekone i le sefulu o minute. E faʻalagolago tonu lava i le aofaʻi o faʻamatalaga i le faʻavae o fetusiaiga.
  7. A uma ona sii mai, tatala le faila e matamata ai mataitusi mai le talanoaga. Manatua iinei, i le faaopoopo i mataitusi lava ia, o le VkOpt extension e faʻaalia ai fuainumera.
  8. O faʻamatalaga lava ia o le a aofia ai na o mea e aofia ai tusitusiga ma faʻamatalaga mai le seti faʻatulagaina, pe a faʻaogaina.
  9. Soo se ata, e aofia ai fasi pepa ma meaalofa, o le faʻaopoopoga e fai ai sootaga. A uma le kilikiina o lea sootaga, o le a tatalaina le faila i se lisi fou, tausia le tele o le faʻamatalaga.

Afai e te amanaʻiaina uma faʻalauiloaina, e le tatau ona i ai ni faafitauli i le faʻasaoina o le tusitusi, pe o le maimoa mulimuli ane.